פורסם 2011 ביוני 2814 שנים האידיאולוגייה לא צריכה להיות "זהה בראש",אלא רק מה שמשפחת שליט רואים בחמאס כאידיאולוגייה.משפ' שליט רואה את חמאס שאומר "צריך לשחרר 1000 מחבלים" והם מסתכלים על זה בתור האידיאולוגייה שלו.
פורסם 2011 ביוני 2814 שנים לא הבנתי מה אתה מנסה להגידאין ויכוח על זה שמשפחת שליט רוצה לשחרר את בנה בכל מחיר ומכיוון שהוא מוחזק על ידי החמאס היא בעד לתת לחמאס את מה שהוא דורש, אם צ'צ'נים היו חוטפים אותו הם היו בעד לתת להם שטחים מרוסיה או משהו, אין פה עניין אידיאולוגי או שום הזדהות עם החמאס אלא נטו רצון לשחרר את בנם. אבל אולי הבנתי אותך לא נכון, מה אתה טוען בעצם? איפה אני טועה?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים אני לא חושב שזה רלוונטי בכלל. משפחת שליט הם לא אלמנט שצריך לקחת בחשבון במשוואה הזאת. ברור שהם יתנו הכל כדי שהבן שלהם היה חוזר הביתה. גם אם חלילה היו חוטפים את אחותי הייתי הולך לנסר את כל תאי המעצר של האסירים הפלסטינים בארץ כדי לשחרר אותה.אבל למי אכפת ממני או ממשפחת שליט? אנחנו לא רלוונטיים. אנחנו לא אובייקטיביים. אנחנו לא רואים את טובת המדינה בעיניים.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים איזה חפירה.0 תמורת 0 - אין מה לדבר עם החמאס. אפשר להשתמש בשליט כתירוץ לפרק להרוס את כל הבתים ברצועה. אז הם בטח ישחררו אותו אבל לא בצורה הרצויה. אתם זוכרים גם מה קיבלנו בעסקאות אחרות עם מחבלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.