פורסם 2011 ביוני 2214 שנים המחיר בסטים הוא 45$. (בדר"כ זה המחיר למשחקים, 50$ + 10% הנחה לפריאורדר)הבנתי .. ננסה על Deus Ex :]תעשה לעצמך טובה ותוותר, המשחק סובל קשות מקונסוליזציה, לדעתי.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים אני לא יודע מאיפה הבאת 45$ - אני קניתי משחקים (חדשים) ב-29$ לכל היותר.אולי תבקר קודם כל באתר עליו פותח הדיון המליץ?
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים מחירים מאוד יקרים! CD-KEYS לא אמורים לעלות 150 ש"ח. BAD COMPANY 2 ב 100ש"ח? עושה צחוק? אני יכול להביא BC 2 ב $14
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים תעשה לעצמך טובה ותוותר, המשחק סובל קשות מקונסוליזציה, לדעתי.קשה לי להאמין שאני לא אקנה, דווקא נראה נחמד לפי הסרטונים. בכל מקרה אני אחכה לביקורות רשמיות לפני שאני מקבל החלטות. רק נוסטלגיה כבר לא קונה .. (DUKE NUKEM FOREVER)
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים אולי תבקר בעוד אתרים זולים יותר?על החיסכון של 30 שקל כבר ציינתי 2 הודעות לפני. אם היית טורח לקרוא, הטפשות של הודעותיך היתה נחסכת.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים http://www.ultimatumgamekeys.com/heזה אתר הרבה יותר זול וגם הוא ישראלי...אין משחק אחד באתר שלך שיהיה יותר זול מהאתר שאני הבאתי.
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר חח באתר שלי המלצתי כמו שאמרתי אני יכול להביא לך 30 אלף אתרים שמוכרים מחשבים אבל אני ממליץ על אתר אחד כי הוא אמין זה שאחד מוכר פחות 10 שקל לא אומר שהוא יותר טוב אנשים מחפשים מקום אמין ושיהיה זול
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים חח באתר שלי המלצתי כמו שאמרתי אני יכול להביא לך 30 אלף אתרים שמוכרים מחשבים אבל אני ממליץ על אתר אחד כי הוא אמין זה שאחד מוכר פחות 10 שקל לא אומר שהוא יותר טוב אנשים מחפשים מקום אמין ושיהיה זולאבל-זה-לא-זול.כל העניין באתרים האלה שיהיה זול בהרבה מחנות שיש לה "רשיון אמיתי" למכור את המוצרים כמו STEAM.אתר שהבאת, כל משחק שם (חדשים) נמכרים ב3-5 שקל פחות. 3-5 שקל פחות כדי לקבל מפתח שאותו אתה במילא מכניס בSTEAM!(3-5 שקל פחות ואתה מסתכן בזה שינעלו לך את המשחק או במקרה הגרוע את המשתמש)קרה כבר עם מפתחות של MW2 בסטיםקרה לי עם מפתח של BC2 בEADM (השם הישן של origin)
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים מחבר 120 שקל בשביל FEAR 3 שאנשים אחרים מוכרים ב200 פלוס אבל להגיד זה מגיע לחצי מחיר זה סתם דיבורים בסוף כל אחד קונה איפה ואיך שנוח לו
פורסם 2011 ביוני 2314 שנים את כל המשחקים ב120 שקל אתה תמצא ב80-90 שקל באתרים מחולורק אתמול FEAR3 עלה באתר הזה 150 שקל (כשבSTEAM הPRE ORDER עולה 45 שקל וזאת ההשוואה שעשיתי - הבדל של 3-5 שקל) והם הורידו את המחיר כי המשחק כבר יצא בסטים בארצות הברית ובאתרים מתחרים מחול שמוכרים CD KEYS המחיר ירד מ120~ ל90~
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר את כל המשחקים ב120 שקל אתה תמצא ב80-90 שקל באתרים מחול ורק אתמול FEAR3 עלה באתר הזה 150 שקל (כשבSTEAM הPRE ORDER עולה 45 שקל וזאת ההשוואה שעשיתי - הבדל של 3-5 שקל) והם הורידו את המחיר כי המשחק כבר יצא בסטים בארצות הברית ובאתרים מתחרים מחול שמוכרים CD KEYS המחיר ירד מ120~ ל90~ מישהו אמר לך לקנות לא כולם כמוך הולכים לאייבורי בגלל שזול שם יש אנשים שהולכים לחנויות מחשבים ורוצים לקבל שירות טוב ומחיר סביר ואתר השתדרג אז אני מאמין שהוא הצליח מאז
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר יש להם את קטגוריה בצד יש די משחקים לפחות הם לא ממלאים את האתר שלהם במשחקי זבל ופייר החדש יוצא ביום שישי אני דברתי איתם יכול להיות שמחר אני יעשה הזמנה מהם נראה מחיר סבבהמכיר לא כזה זול האתר הזה
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מישהו אמר לך לקנות לא כולם כמוך הולכים לאייבורי בגלל שזול שם יש אנשים שהולכים לחנויות מחשבים ורוצים לקבל שירות טוב ומחיר סביר ואתר השתדרג אז אני מאמין שהוא הצליח מאז צריך להוסיף בהרשמה לפורומים מבדק הבנת הנקרא בסיסי (מאמר קטן ועליו מספר שאלות). בנוסף לזה פלאגין שבודק אם קיימים בpost סימני פיסוק (לפחות אחד), אם התנאי לא מתקבל (מחזיר false), על הפלאגין להעלים את הכפתור "שליחה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.