פורסם 2011 ביוני 2014 שנים מחבר אבל אחרי רכישה פתאום יש תקלה סיראל לא מגיע אין לך עם מי לדבר ובארץ יש בגלל זה אני מעדיף לקנות בארץ הכי הרבה אתה הולך לחנות זורק שם רימון
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים טוב אחי.שום חנות שמכבדת את עצמה (חנויות מוכרות ואמינות) לא תהרוס לעצמה את המוניטין בשביל 29$
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים ממה שראיתי הם קונים משחקי סטים כGIFT וסביר להניח כשיש הטבות והנחות על המשחק ומציעים למכירה. אתה קונה אצלם עם עמלה מסויימת ומע"מ ומקבל את הGIFT למייל.1. החנות די ריקה וחבל.2. ממה שאני חושב היתרון פה שהם כביכול חוסכים את נושא התשלום לגוף בחול אבל לא נראה לי שהתוספת תשלום שווה את הנושא.
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים מחבר ממה שראיתי הם קונים משחקי סטים כGIFT וסביר להניח כשיש הטבות והנחות על המשחק ומציעים למכירה. אתה קונה אצלם עם עמלה מסויימת ומע"מ ומקבל את הGIFT למייל.1. החנות די ריקה וחבל.2. ממה שאני חושב היתרון פה שהם כביכול חוסכים את נושא התשלום לגוף בחול אבל לא נראה לי שהתוספת תשלום שווה את הנושא.יש להם את קטגוריה בצד יש די משחקים לפחות הם לא ממלאים את האתר שלהם במשחקי זבל ופייר החדש יוצא ביום שישי אני דברתי איתם יכול להיות שמחר אני יעשה הזמנה מהם נראה מחיר סבבה
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים קונים את הסידיקי שרוצים. מקבלים תמונה של הסידיקי במייל, בד"כ תוך זמן קצר אחרי הקנייה או עד 24 שעות. מכניסים את הסידיקי למשתמש שלך ב-EA/STEAM והמשחק שלך להורדה.
פורסם 2011 ביוני 2214 שנים אני מבין כשאנשים רוצים לחסוך 30 שקלים, אבל האתר הישראלי שפורסם בדיון מוכר את המשחק ב150 שקלים. בSTEAM: 45*3.4160=153 מתקמצנים על 3 שקלים? (עם סיכוי לחסימת המשחק במקרה הטוב ובאן למשתמש במקרה הגרוע [ראה מקרה MW2])
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.