עבור לתוכן

|המלצה|אתר שמוכר משחקים בזול games4gamer

Featured Replies

פורסם

למי שלא מכיר

WWW.GAMES4GAMER.CO.IL

קניתי משם COD BO פועל מצויין

:yelclap:

פורסם

CDKEYים אפשר לקנות במחירים הרבה יותר זולים מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אבל אחרי רכישה פתאום יש תקלה סיראל לא מגיע אין לך עם מי לדבר ובארץ יש בגלל זה אני מעדיף לקנות בארץ הכי הרבה אתה הולך לחנות זורק שם רימון

פורסם

טוב אחי.

שום חנות שמכבדת את עצמה (חנויות מוכרות ואמינות) לא תהרוס לעצמה את המוניטין בשביל 29$

פורסם

ממה שראיתי הם קונים משחקי סטים כGIFT וסביר להניח כשיש הטבות והנחות על המשחק ומציעים למכירה. אתה קונה אצלם עם עמלה מסויימת ומע"מ ומקבל את הGIFT למייל.

1. החנות די ריקה וחבל.

2. ממה שאני חושב היתרון פה שהם כביכול חוסכים את נושא התשלום לגוף בחול אבל לא נראה לי שהתוספת תשלום שווה את הנושא.

פורסם

FEAR 3 זמין בארץ עוד 4 ימים?-לפי מה שרשום בעמוד הראשון?

פורסם

אפשר כמה שמות של חנויות אמינות ל-CDKeys מחו"ל?

פורסם

אפשר כמה שמות של חנויות אמינות ל-CDKeys מחו"ל?

keys4.me

;)

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתי הם קונים משחקי סטים כGIFT וסביר להניח כשיש הטבות והנחות על המשחק ומציעים למכירה. אתה קונה אצלם עם עמלה מסויימת ומע"מ ומקבל את הGIFT למייל.

1. החנות די ריקה וחבל.

2. ממה שאני חושב היתרון פה שהם כביכול חוסכים את נושא התשלום לגוף בחול אבל לא נראה לי שהתוספת תשלום שווה את הנושא.

יש להם את קטגוריה בצד יש די משחקים לפחות הם לא ממלאים את האתר שלהם במשחקי זבל

ופייר החדש יוצא ביום שישי אני דברתי איתם יכול להיות שמחר אני יעשה הזמנה מהם נראה מחיר סבבה

פורסם

אף פעם לא התנסיתי עם קניית CD-KEY בלבד .. איך זה עובד תגידו ?

פורסם

קונים את הסידיקי שרוצים. מקבלים תמונה של הסידיקי במייל, בד"כ תוך זמן קצר אחרי הקנייה או עד 24 שעות. מכניסים את הסידיקי למשתמש שלך ב-EA/STEAM והמשחק שלך להורדה.

פורסם

הבנתי .. ננסה על Deus Ex :]

פורסם

אני מבין כשאנשים רוצים לחסוך 30 שקלים, אבל האתר הישראלי שפורסם בדיון מוכר את המשחק ב150 שקלים.

בSTEAM:

45*3.4160=153

מתקמצנים על 3 שקלים? (עם סיכוי לחסימת המשחק במקרה הטוב ובאן למשתמש במקרה הגרוע [ראה מקרה MW2])

:facepalm::kopfpatsch::facepalm::kopfpatsch::facepalm::kopfpatsch::facepalm::kopfpatsch::facepalm: :kopfpatsch:

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת 45$ - אני קניתי משחקים (חדשים) ב-29$ לכל היותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים