עבור לתוכן

מחפש דפדפן במקום maxthon עם פונקצית פתיחת לינקים ע"י גרירה

Featured Replies

פורסם

כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות.

הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר.

הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמו שתיארתי

פורסם

AVANT ?

http://www.avantbrowser.com

אמנם בסיסו IE אבל יש בו גם גרירה.

פורסם

אם הבנתי מה אתה רוצה יש את זה בפיירפוקס

פורסם
  • מחבר

אני אתאר שוב מהיא הפונקציה שאני רוצה, כשאני רוצה לפתוח קישור מסויים אני לוחץ עם הלחצן הימני בעכבר וגורר אותו קצת לאנשהו על המסך ואז משחרר את הלחצן ואז הלינק נפתח לי בטאב חדש.

איך נקרא התוסף הזה? או עדיף אם תוכל להביא לי קישור של התוסף , אף בפעם לא השתמשתי בפיירפוקס.

פורסם

ב-firefox מאז ומעולם אפשר לעשות את זה עם הכפתור האמצעי של העכבר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שגם בכרום יש את הפונקצייה הזאת עם הגלגלת.

אפשר לשנות את זה ללחצן הימני? יש לי MX620 של לוגיטק והקלקה על הגלגלת בו קשה .

פורסם

אתה יכול להגדיר את הכפתורים הצדדיים בעכבר להתנהג כמו הכפתור האמצעי.

פורסם

FIREFOX זה למי שאוהב דפדפן עם הרבה הרחבות והגדרות.

CHROME זה למי שאוהב מהירות ופשטות.

EXPLORER זה בשביל להוריד דפדפן יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

Art Tatum תודה אבל לא חיפשתי המלצה לדפדפן אלה דפדפן טוב יותר מmaxthon 2 עם הפונקצייה שאני מחפש.

שניצל, אתה יודע מה השם של התוסף? או איך אני יכול לחפש אותה, כמו שציינתי יש לי אפס ידע לגבי פיירפוקס.

פורסם

Art Tatum תודה אבל לא חיפשתי המלצה לדפדפן אלה דפדפן טוב יותר מmaxthon 2 עם הפונקצייה שאני מחפש.

גם FIREFOX וגם CHROME יותר טובים מMAXTHON.

אבל הכוח האמיתי של הדפדפנים ובמיוחד של הFF הוא בתוספים.

אחרי שאתה מתקין את התוספי חובה + כמה תוספי נוחות הFF יהפוך להיות הדפדפן הכי טוב שהיה לך.

תבין שכל השטוית האלה שאתה רוצה, לחיצה על כפתור כזה שתעשה דבר כזה, זה כלום בשביל FF.

הכל אפשר לעשות איתו.

כל דבר קטן וגדול שרק תחלום, יש כבר שם.

פורסם
  • מחבר

RnGKay תודה רבה! סוף סוף גאלת אותי מהדפדפן המיושן הזה. זה בידיוק מה שחיפשתי.

עכשיו מה שנותר זה להתרגל ולהכיר את הדפדפן החדש ולהתאים אותו בשבילי, אני כבר יעשה חיפוש לגבי תוספים פופולרים.

תודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים