עבור לתוכן

אתר המשחקים MMHK של ubisoft מסרב לעלות דרך 014

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה עזר.

שיניתי את כתובות ה-DNS בנתב ועצרתי את ה- DNS client ב- Services.

האתר עולה כמו גדול עם כל האובייקטים ובכל הדפדפנים.

טוב מה זה אומר עכשיו? אני יכול להשאיר את זה ככה?

מה ההשלכות בנושא האבטחה? אם בכלל יש.

אשמח לדעת מה בעצם עשיתי ומהם בעצם השרתים החינמיים האלו של Google. האם הכתובות קבועות?

יש צורך בפעולה כזו או אחרת לאחר כיבוי הנתב או מחשב?

ותודה רבה על העזרה והתמיכה.

• תגובות 44
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברגע שאתה נכנס לאתר אינטרנט בפעם הראשנה הוא שומר את הדף בCache כדי שהוא לא יצטרך לפנות לאתר מחדש

מה שהמלצתי לך לעשות בעצם היה לבטל את ה DNS client ולגרום למצב שתמיד תהיה פניה לדף אינטרנט ובעצם הדף

לא ישמר ב Cache, אם תרשום עכשיו את הפקודה ipconfig /flushdns אתה תראה שהיא לא תתבצע כי אין דפים בCache בנוסף לזה הגדרנו את הDNS של google ביחד זה פתר לך את הבעיה וכן אתה יכול להשאיר את זה ככה

התקלה היא ב90% הDNS של הספקית

פורסם

הנה העמוד על שירות הDNS של גוגל:

http://code.google.com/speed/public-dns/

בקצרה, הם מספקים DNS חינמי כתחליף לזה של הספקית, וטוענים שזה עוזר לשיפור במהירות, באבטחה ובדיוק של התוצאות.

אצלי בבית מוגדר אחד המחשבים על הDNS של גוגל באופן קבוע, ועד היום לא היו שום בעיות. אני לא רואה סיבה למה לא להשתמש בו כפתרון קבוע גם בלי קשר לבעיה הספציפית.

באשר לביטול הDNS Client בServices - אני לא רואה סיבה לעשות את זה, ובטח לא להשאיר את זה באופן קבוע.

אגב WarezMen - זה cache ולא cash. אם כי בהחלט לא הייתי מתנגד לקצת cash

פורסם

סביר להניח שזה לא יעבוד אם לא תבטל את הDNS Client הוא יצטרך לעשות כל הזמן ipconfig /flushdns כמו שכבר

ראינו בתגובות הקודמות אבל בגדול אם בדקת את זה עם ה dns client וזה עובד טוב אז אפשר להשאיר ככה, אני לא מרגיש

ממש את השוני אצלי בבית מוגדר באופן קבוע הDNS של גוגל וה DNS Client מבוטל

תיקנתי בשבילך את ה Cache

פורסם

זה לא ה- DNS, זה ה- CDN. משהו נדפק ב- CDN המקומי של בב"ל ולכן אתה מקבל קבצים דפוקים או לא מקבל אותם בכלל. אז למה זה עובד עם DNS אחר? כי הדרך היעילה ביותר של ה- CDN לזהות מהו השרת הקרוב ביותר אליך היא דרך ה- DNS. אם באת דרך ה- DNS של 014, מפנים אותך לשרתים שנמצאים ב- 014, ואם באת דרך ה- DNS של 013 (למשל), יפנו אותך לשרתים שב- 013.

וזו הסיבה שכשאתה מחליף DNS זה עובד - ה- CDN לא מזהה אותך כלקוח של בזב"ל ומפנה אותך לשרת אחר. זה פותר את הבעיה עכשיו אבל זה לא רעיון טוב באופן כללי, כיוון שכך אתה מקבל חלק נכבד מהתוכן בשורה ארוכה של אתרים משרתים שנמצאים בחו"ל במקום מהשרת המקומי של ספרק האינטרנט שלך, ושרתים בחו"ל כמעט תמיד יהיו הרבה יותר איטיים. אני מציע שעד שבב"ל יפתרו את התקלה (או שחברת ה- CDN תפתור, אבל זו בכל מקרה בעיה של בב"ל) תעבוד עם ה- DNS-ים של גוגל וכשיודיעו לך שהתקלה תוקנה (ותציק להם אם לא מודיעים לך), תחזור לDNS-ים הקודמים.

פורסם

למה נראה לך שיסדרו את זה ?

פורסם

למה שלא יסדרו את זה? Ubisoft משלמים ל- Akamai עבור השירות הזה וכרגע, Akamai לא מספקים אותו, לפחות לא עבור לקוחות בב"ל. כשיודיעו (אם עוד לא עשו את זה) לאקאמאי שהקבצים בשרתים שבארץ דפוקים, הם ידאגו לתקן את זה, כי למה להם לעצבן לקוחות משלמים ולאבד מוניטין חשוב?

פורסם

ניסיתי להיכנס לאתר שפותח הדיון נתן: דרך פיירפוקס לא הצליח להיכנס, אבל דרך אופרה כן. יכול להיות שהבעיה דווקא בדפדפן. נסה להריץ דפדפן שלא מותקן על המחשב (PORTABLE).

אני אגב מחובר דרך 018, ספקית שמשתמשת ברוחב פס של בזב"ל, ובאופן מפתיע החיבור לאינטרנט הרבה יותר מהיר - מנסיון.

פורסם
  • מחבר

היי

ניסיתי גם אופרה וזה לא עבד.

כמו שכתבתי בדף 4 הדבר היחיד שעזר הוא שינוי כתובות ה-DNS בנתב לכתובות של גוגל החינמיות כמו שהציעו לי.

זה מה שפתר את הבעיה בכל הדפדפנים.

Portable Browser לא ניסיתי, יש לי אחד ואני אנסה היום למרות שהרעיון לא נראה לי.

השכן שלי לקוח של 012 גולש ללא בעיות. לקחתי אליו את המחשב והצלחתי לגלוש ממש יפה.

לא עידכנתי אבל אני עדיין באמצע טיפול (תכתובות מייל איכפתיות בכל מקרה)

האמת היא שאני לא מתכוון להמשיך כך מעבר לסוף השבוע. לאחר מכן אקבל החלטה אם לעבור או לא.

טוב, נחכה לערב מקווה שיהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

היי לכולם

טוב עידכון קל כי הסיפור לא נגמר.

אתמול בערב הייתה השיחה האחרונה עם נציג תמיכה שלקח את הפרטים של כל המקרה.

כל העניין עובר לרמה גבוהה יותר, כך נאמר לי.

כאן המקום להודות לכל הנציגים שאיתם דיברתי. אמנם לפתרון לא הגענו עדיין (אני אופטימי)

אבל היחס היה איכפתי לא מתנשא ובאמת מנסה לעזור, שזה כבר חשוב.

חבר'ה שהם לקוחות 014 שנתקלים בבעיה אותה תיארתי כאן בדיון מתבקשים לפנות לחברה וליידע אותם בכתובת

supportbs@bezeqint.net או online@bezeqint.net

אני מקווה שיהיה פתרון בימים הקרובים.

פורסם

מכיר את האימרה "מי שיש לו קשרים לא צריך פרוטקציה"? אז יש קשרים. דיברתי עם מי שצריך לדבר איתו בעניינים כאלו והעסק בטיפול. צפה פגיעה טיפול בשעות הקרובות (תלוי בזמן שייקח לחברת ה- CDN לאתר את התקלה ולתקן אותה או לפחות להפנות את התעבורה לשרתים אחרים).

פורסם
  • מחבר

תורה רבה.

כולי תקווה שזה יעזור. אם תהיה התפתחות אני אעדכן.

פורסם

טופל היום בבוקר, האתר עובד עכשיו. ואם יחזרו אליך מהתמיכה ויגידו שהם לא רואים שום תקלה, אל תכעס עליהם - זה נסגר מעל לראש שלהם.

copy.pngurl.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.ico

פורסם
  • מחבר

בחיי אתה צודק.

Man ... From now on you are my saint

טוב, כמו שאיסטרא ציין בהודעה שלו, אני מבחינתי יכול לומר היום רשמית כי התקלה נפתרה.

החזרתי את הגדרות הנתב לקדמותן והכל עובד חלק וללא שום בעיה.

האתר עולה בכל הדפדפנים עם כל האובייקטים והקישורים.

תודה לנציגי 014 שעזרו

ותודה רבה לאיסתרא בלגינא. מי יתן שקשריך יפרו כדגים וירבו כרימון.

פורסם

אל יתהלל חוגר כמפתח (אפילו שאני זה שהתהולל ;) ), זה לא ממש נפתר. אם תבדוק, תראה שעכשיו אתה מופנה לשרת אחר. לפי מה שהסבירו לי (טלפון שבור, אז אולי זה לא נכון) חברת ה- CDN לא הצליחה למצוא מה הבעיה בשרת אז בינתיים הם העבירו את התעבורה לשרת אחר. בשלב כלשהו הם יחזירו את התעבורה בחזרה ואז התקלה יכולה לחזור. או שהם כן יפתרו את הבעיה עד אז והיא לא תחזור, נראה. לפחות בינתיים זה עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים