עבור לתוכן

האם שווה להשקיע ב GTX 580 עבור מחשב לgaming

Featured Replies

פורסם

שלום ובוקר טוב

אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים

קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 .

תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר

פורסם
  • מחבר

רק שכחתי לציין שאני לא מתכוון לעשות OC או לקנות 6950 ולצרוב אותו ל6970

אני די חדש לתחום הזה של שיפורים וכ"ו ופשוט מעדיף לשלם יותר עבור אותם ביצועים

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

עם יש לך תקציב ואתה נעול על הכרטיס הזה אז למה לא, בכללי הGTX275 שלי לדוגמה מפעיל את כל המשחקים על הגדרות גבוהות בFHD על 35-45 FPS ללא בעיה, ככה שאני בספק עם אתה צריך בכלל את הGTX580 הייתי מציע לקחת את הGTX570 שמספיק לכל דבר.

פורסם

אני מסכים עם זה שמעליי.

אם כי אני בזמנו רכשתי את ה285, אבל אם תסתכל על זה שמעליי , גם שלו עד היום מריץ הכל בהגדרות מקסימליות.

פורסם

לקנות כרטיס הכי יקר זה לא כל כך נבון. יותר כדאי לקנות אחד שמתחתיו שהוא בדרך כלל נותן תמורה הכי טובה למחירו (GTX 570 או HD 6950)

פורסם

^^ בגלל זה אני מחכה לכרטיס שיביא לשיפור ניכר בביצועים, לדעתי אין טעם היום לקנות מעבר לGTX560TI שגם ככה חזק מאוד ולא צריך את כל היקרים כמו GTX570\GTX580.

פורסם

תלוי באיזה מחיר. אם המחיר של 560 TI קרוב מאוד ל HD 6950, אז יותר כדאי לקחת את HD 6950

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות , אבל תרשו לי לחדד

האם לא שווה להשקיע עכשיו את האקסטרא 700 ש"ח כדי שהכרטיס מסך היקר יותר יצליח "למשוך" יותר זמן...

אבל אני מבין שעדיף ללכת לכיוון של HD6970

פורסם

לדעתי עדיף לך 570

פורסם

תודה רבה על התגובות , אבל תרשו לי לחדד

האם לא שווה להשקיע עכשיו את האקסטרא 700 ש"ח כדי שהכרטיס מסך היקר יותר יצליח "למשוך" יותר זמן...

אבל אני מבין שעדיף ללכת לכיוון של HD6970

אתה עושה טעות כמו שרבים נוטים לעשות. אם אתה חושב שחומרה היקרה ביותר תצליח "למשוך" יותר זמן, בהגדרות שלך, אז אתה טועה. החומרה מתיישנת כל כך מהר וכל שנה יש סדרות חדשות שנותנות שיפור משמעותי (של 15-20% לפחות) ועולות כמו כרטיס מדור הישן שהם מחליפים, אז אין טעם להשקיע עכשיו ליקר ביותר. כמו שאמרו לך מעליי אם יהיה איזשהו משחק ש GTX 570 יתקשה איתו, אז גם GTX 580 יהיה באותה בעיה. תחסוך עכשיו את 700 ש"ח שלך ובעוד שנתיים תמכור את GTX 570 או HD 6950 שלך ותוכל לקנות כרטיס שיהיה הרבה יותר חזק מ GTX 580, גם חומרה חדשנית יותר ויעלה פחות ממה שיכולת לשלם עבור GTX 580 היום.

בקיצר, GTX 580 זה כרטיס לא משתלם, נקודה

פורסם

GTX580 לא משתלם בסיטואציה שאפשר לרכוש 6950 בהרבה פחות ולפתוח ל-6970 (או לעשות המהרה לאזור הזה). אבל אתה אומר שאתה לא עושה אוברקלוק. בכל אופן התמורה מ-6950\560TI מעט נמוכה יחסית לתוספת עלות, השאלה היא עד כמה יפריע לך להצטמצם למשהו כמו GTX570 (שזו האופציה המאוזנת יותר כרגע).

כשאתה אומר להריץ את כל המשחקים אתה מתכוון בצורה שחיקה או באופן מושלם (60FPS ולא פחות)?

באיזה רזולוציה תשחק בכלל?

פורסם

בגדול מה שנאמר די מדויק, הפרש הביצועים שתקבל לא מצדיק את המחיר. מצד שני, הוא באמת נותן יותר ביצועים, ולכן יחזיק יותר זמן תאורטית. אין סיבה למה לא להשקיע ולקנות את ה580, מלבד יחס הכדאיות.

פורסם
  • מחבר

מבחינת ההגדרות של המשחקים שאני רוצה להריץ הייתי אומר שאני אריץ אותם בהגדרות סבירות (40 fps) למרות שאם אוכל להריץ אותם בהגדרות מקסימליות של 60 fps אני אשמח , ב4 שנים האחרונות אני רק עם לאפטופ אז גם הגדרות סבירות של 40 fps היו סבבה (ארבע שנים של לאכול רק "גבינה לבנה" והסטנדרטים שלך יורדים פלאים...)

הסיבה העיקרית לכך שאני חושב על מחשב חדש היא שהמשחקים שאני ארצה להריץ כמו skyrim פשוט לא יעלו על המחשבהקיים שלי , לכן אני מבין מכל החבר'ה פה שעוזרים שעדיף לחשוב בכיוון של HD6970 או GTX 570

עוד שאלה : האם עדיף להמתין כמה חודשים (נגיד עד אזור ספטמבר אוקטובר כדי לרכוש את המחשב , האם בתקופה הזו צפויה הוזלה כלשהיא שידועה לכם?

תודה רבה לכל המגיבים ושבוע טוב

פורסם

מדובר בשוק שמתעדכן בקצב מהיר אין שום סיבה לחכות כי תמיד יש משהו חדש באופק אם תחכה ותחכה לא תקנה מחשב בחיים.

בעיקרון AMD ו Nvidia לא צפויות להוציא משהו בחודשים הקרובים לכן אני לא רואה שום סיבה לחכות.

ברמת העיקרון אתה שואל אם כדי לך לקנות כרטיס ב 1800 שקל חד משמעית לא כדי לך, כדי לך לקנות כרטיס ב-700-1000 שקל כדוגמה 5850,5870 "ולסחוב" איתם שנה אולי שנתיים תלוי בך ואחרי זה להחליף לכרטיס חדש באותו סכום. כך אתה שומר על רף ביצועים גבוה יחסית וגם נשאר מעודכן מבחינה טכנולוגית.

מה שכן יכול להשפיע זה שביולי המעבדים החדשים מבית AMD צפוים לראות אור ראשון, אני הייתי ממתין לראות מה קורה בגזרה הזאת.

פורסם

^

700-1000ש"ח~ x2 לשנה טובה, שנה בינונית, שנה טובה, שנה בינונית...

או

1800ש"ח~ לשנה מצויינת, שנה טובה, שנה בינונית...

בשיטה הראשונה אתה מפצל את השנה המצויינת לשנה טובה + שנה בינונית אקסטרה.

זה כולל יותר התעסקות במכירת הכרטיסים, ואתה מתנזר משנים מצויינות.

אז חסכון או מצויינות, pick your poison >:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים