עבור לתוכן

הדבר הבא על כוונת הממשלה: מים מינרליים.

Featured Replies

פורסם

אוהבים לשתות מים מבקבוקים? לא מוצא חן בעיניכם הטעם החזק של כלור ולעתים מתכת שיש במי הברז?

מסתבר שהממשלה לא אוהבת שאתם עושים את זה.

http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3519468,00.html

אני רק תוהה באיזה עוד תחומים הם מסוגלים להיכנס לנו בין השיניים. אין למשרד לאיכות הסביבה משהו טוב יותר טוב לבזבז עליו כסף? לקדם מיחזור או משהו?

• תגובות 93
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעולה,למרות שאני לא תומך סביבה ואנטי גלובליזציה נלהב זה מסכם את העניין.

חברות כמו מי עדן ועין גדי הורסות מעיינות מעולים בארץ עבור כלום. המדינה פה בסדר גמור. מי ברז הם טובים וטעימים,זה הכל פיקציה שהאכילו אותנו כאילו מים מינרליים טובים יותר. וכן, הממשלה צריכה להתערב, אי אפשר לתת לחברות להרוס את כל משאבי הטבע ולפגוע לנו בתודעה ובכיס רק בשם הקפיטליזם והשוק החופשי

פורסם

מי ברז הם טובים וטעימים,זה הכל פיקציה שהאכילו אותנו כאילו מים מינרליים טובים יותר.

אני לא יכול לומר כלום לגבי "טיבם" של המים, אבל חד משמעית - למי ברז בתל אביב (בבית שלי, במסעדות וכו') יש טעם דוחה.

פורסם

כל יום משהו חדש, הם השתגעו לגמרי :facepalm:

פורסם

למה כל הצעדים של הממשלה תמיד שליליים? תמיד רוצים לייקר או להטיל "מיסים" חדשים - אגרת גודש בת"א, מים, חשמל, וכו'.

למה שלא במקום לייקר מים מינרליים, שיוזילו את מי הברז?

במקום זה מייקרים את מי הברז ועושים קמפיין כדי שנחסוך, ואז מחליטים שבעצם צריך לצרוך אותם יותר אז מייקרים גם את המים המינרליים. הכל הפוך כאן.

פורסם

כי המדינה (כל מדינה) לא קיימת בשביל לשרת אותנו, ההפך.

פורסם

מה אתם מזיינים את השכל? הבנת הנקרא שלכם בקנטים אה? כולה בקשו לייקר את צריכת המים של החברות מים מינרלים כך שהיא תושווה לזו של הצרכן, זה לא באמת משהו שהוא בר השפעה על הצרכן, יותר מזה דופקים את בעלי הממון והמזהמים ואתם עדיין בוכים.

קוב מים במדינת ישראל עולה משהו כמו 10 שקל, צריכת מים של אדם לשתייה (נדגיש שתייה) ממוצע בים היא נניח 2.5 ליטר ביום כפול 365, נגיד 1000 ליטר, יענו קוב, כלומר יעלו לכם ב10 שקל לשנה קרי: פחות משקל לחודש, בפחות מעשרית השקל ליום. יענו אם הייתם משלמים במזומן הייתם נדפקים בכל מקרה, ואם הייתם משלמים באשראי אז הייתם נדפקים כי העמלה יותר גבוהה.

מסקנה: גם כשעושים משהו לטובתכם אתם בוכים.

וזה עוד בלי שדיברנו על הנזק שהשאיבה של מי המעיינות גורמת לסביבה, על הפלסטיק ומה הוא משאיר לכם במים (אם אתה גברים באמת שאתם לא רוצים לדעת מה החומרים האלה גורמים).

קיצר תפסיקו לבכות, אם אין לכם שכל עדיף לשתוק (סייג לחוכמת שתיקה)

פורסם

אני לא יכול לומר כלום לגבי "טיבם" של המים, אבל חד משמעית - למי ברז בתל אביב (בבית שלי, במסעדות וכו') יש טעם דוחה.

אם תשתה את המים בלי לדעת את המקור לא תרגיש שום הבדל. הכל פסיכולוגי.

פורסם

אישית אני מרגיש בהבדל

אני לא משתמש במים מינרליים מההיבט של לסחוב\עלות\נזק סביבתי.

יש לי תמי 4 בבית ואני די מרוצה - בסביבות 100 שח לחודש ויש לי מיים קרים וחמים מתי שאני רוצה.

אני מאוד ממליץ - עד לפני חודש הייתי משתמש בבריטה - אני גם מאוד אוהב - אבל אין ספק שמתקן מים קבוע הרבה יותר נוח.

פורסם

כי המדינה (כל מדינה) לא קיימת בשביל לשרת אותנו, ההפך.

רק אז למה???? :screwy:

פורסם

עזוב הוא בכיין מטבעו, או **** מבטעו, תמיד חושב שדופקים אותו, תסמונת ה-הכל בגלל שאני שחור ותמי דופקיםן שחורים, חוזרת בצורה אחרת. של תמיד דופקים ישראלים...

פורסם

לא, זה לא. תיכף תאמר גם שזה שאני אוהב את מוזס יותר ממקדונלד'ס זה פסיכולוגי.

פורסם
  • מחבר

מה אתם מזיינים את השכל? הבנת הנקרא שלכם בקנטים אה? כולה בקשו לייקר את צריכת המים של החברות מים מינרלים כך שהיא תושווה לזו של הצרכן, זה לא באמת משהו שהוא בר השפעה על הצרכן, יותר מזה דופקים את בעלי הממון והמזהמים ואתם עדיין בוכים.

על מי אתה חושב שיגלגלו את העלות? נראה לך שהחברות יספגו את זה אולי? דווקא המחירים של מים בבקבוקים הגיוניים לחלוטין היום, שישיית אקווה נובה 2 ליטר (למרות שאלו לא מים מינרליים- אלא מים מזוככים) עולה 8 שקלים, שישיית מי עדן/נביעות 1.5 ליטר עולה 10 שקלים.

1.6 ש"ח לבקבוק מים מינרליים זה מחיר הוגן, לדעתי לפחות. אם תשווה את מחיר המים של החברות לזה של הצרכן, זה לא רק שהרווחים ירדו, החברות יכולות להיכנס למצב שכבר לא משתלם להפעיל את החברה בכלל. ומי יפסיד מזה? כולנו.

או שהמחירים של המים בבקבוקים יעלו, או שיצומצם בחברות כוח אדם בשביל לחסוך כסף ואז אנשים מאבדים את העבודה, או שמותג כזה או אחר יחליט לא להציע את הסחורה שלו בשוק, ולסגור/לעבור לעסק אחר.

אבל אתה עיוור מדי בשביל לראות את זה, הרי כל העשירים בארץ הם מרושעים שגונבים את הכסף של כולנו, אז בואו נשנא אותם בלי סיבה.

אם אין לכם שכל עדיף לשתוק (סייג לחוכמת שתיקה)

טול קורה מבין עיניך.

שטויות. לא רק שלמי ברז יש טעם שונה לחלוטין ממים בבקבוק, למי ברז מאיזורים שונים בארץ יש טעם שונה.

בקצרין לדוגמה, ידוע שאיכות המים גבוהה מאוד. בעפולה אם תנסה לשתות מי ברז, סביר להניח שתיחנק.

פורסם

למיטב זכרוני, בקצרין מי הברז הם מי מעיינות, ככה שהם בדיוק "מים מינרליים" (ויותר טובים ממי ברז במקומות אחרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים