עבור לתוכן

איך להתחיל ללמוד תכנות? אשמח ליעוץ מהמומחים.

Featured Replies

פורסם

אני מציע לך לא ללמוד c# בכלל

תלמד רק c++,תלמד את הנושאים של ירושה,פונקציות וירטואליות,טמפלטים,טיפול בחריגות

לטווח הארוך זה ישתלם יותר מאשר ללמוד שפות שעושות את רוב העבודה בשבילך

• תגובות 33
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ לא מסכים. אמנם C# עושה בשבילך המון, אבל בדיוק בגלל זה יש דברים שכותבים כמעט רק ב-#C, ומי שכותב אותך ב-CPP צריך לעבוד ממש ממש קשה...

נסה לצייר GUI נורמלי בעזרת ++C, או לעבוד עם DB... אי אפשר להשוות את זה לכלים ש-C# נותן.

++C טוב כשיש דרישה לביצועים גבוהים, או לעבודה שהיא יותר LOW LEVEL... במקרים אחרים, אין סיבה לא להשתמש ב-#C (בייחוד כשזה יכול לקצר לך חצי מהזמן בפרויקט רציני).

אגב, כל הדברים שציינת, אלו דברים שגם ב-#C הוא יצטרך ללמוד אותם טוב ולעשות אותם בעצמו... מילא היית אומר ניהול זיכרון, גישה לכתובות פיזיות/לוגיות וכאלה...

פורסם

אני מציע לך לא ללמוד c# בכלל

תלמד רק c++,תלמד את הנושאים של ירושה,פונקציות וירטואליות,טמפלטים,טיפול בחריגות

לטווח הארוך זה ישתלם יותר מאשר ללמוד שפות שעושות את רוב העבודה בשבילך

למה ללמוד אז ++C? תלמד ישר אסמבלי, לטווח הארוך זה ישתלם יותר מאשר ללמוד שפות שעושות את רוב העבודה בשבילך.

למי שתהה - הייתי ציני. שפות תכנות היום נעשות יותר מתוחכמות כדי לקצר את תהליך הפיתוח ולהפוך אותו ליעיל יותר.

כל הנושאים שציינת - ירושה, פונקציות וירטואליות, טמפלייטים (נקרא Generics ב-#C, אבל זה משמש אותה מטרה) וטיפול בחריגות - כולם קיימים גם ב-#C, והתמיכה בהם יותר טובה מאשר ב-++C.

בעיקר, מה ש-#C עושה בשבילך ש-++C לא זה ניהול הזכרון.

פורסם

נכון. צריך למצוא שפה שמצד אחד לא מקשה על החיים ונותנת לך לעשות הכל (אסמבלי) ומצד שני לא שפה שעושה עבורך הכל (סגנון ג'אווהסקריפט)

שפות כמו C++, C# וג'אווה (אפילו object pascal) יהיו טובים להתחלה. שוב, לומדים בעיקר עקרונות לא סינטקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים