פורסם 2011 במאי 2414 שנים תיאור המוצר: מארז CoolerMaster HAF 922מפרט טכני מתומצת: מצב המוצר: חדש / מצויין / טוב / סביר / גרוע / מחודש.מחיר: 380 ( מוכן להיות גמיש לגבי רציניים )תמונות: http://desmond.yfrog.com/Himg508/scaled.php?tn=0&server=508&filename=dsc02562g.jpg&xsize=640&ysize=640איזור מכירה: חיפה והקריות .יצירת קשר: הודעה פרטית (מומלץ) ובמייל : korensalmany@gmail.comהערות נוספות בנוגע למוצר: את המוצר קיבלתי מספונסר אישי , ולא נעשה בו שום שימוש , המוצר חדש באריזה עם הקלקרים ולא שומש פעם אחת כמו חדש . אני מוכר אותו במחיר די מצחיק בגלל שאני חייב את הכסף במהירות , מחיר רגיל בחנות Ivory עומד על כ 470 ש"ח . מוכן להיות גמיש צרו איתי קשר רציניים בלבד .
פורסם 2011 במאי 2414 שנים אתה מודע לזה שזה לא פורום מכירות ובשביל זה יש את מדור יד שנייה שבטח תקבל שם גם יותר חשיפה כי אנשים מחפשים את המוצרים שם. להוסיף לזה שאתה עובר על חוקי הפורום ולא נראה לי שהמנהלים יאהבו את זה כ"כ
פורסם 2011 במאי 2414 שנים מחבר אתה מודע לזה שזה לא פורום מכירות ובשביל זה יש את מדור יד שנייה שבטח תקבל שם גם יותר חשיפה כי אנשים מחפשים את המוצרים שם. להוסיף לזה שאתה עובר על חוקי הפורום ולא נראה לי שהמנהלים יאהבו את זה כ"כ מצטער , חדש פה לא ממש מודע לחוקים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.