עבור לתוכן

התלבטות לגבי NZXT H2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצאת עם מי לדבר שם ?

פורסם

מצאת עם מי לדבר שם ?

כן, זה עדיין לא הגיע אבל לדעתי עניין של ימים. עכשיו תחילת יוני, אולי שבוע הבא יהיה מחירון חדש ששם זה כבר יופיע.

נחכה ונראה. :)

פורסם

בתקציב שלך הייתי מעמיד את המארז Lian Li PC-8FIA Midi-Tower - silver,במקום הראשון

יש בו כל מה שאפשר לרצות ממארז אם אתה לא ילד שמחפש צעצועים עם אורות שנראים כמו אופטימוס פריים לאחר התקפלות למשאית או משהו בסגנון. מארז אלגנטי ויוקרתי במראה

אני לא מבין את האנשים שאוהבים מארז שהוא שחור גם מבפנים וקשה יותר לראות ברגים וחיבורים

המארז הזה של LIANLI הוא כולו כסף פנינה בהיר מסודר מבפנים בצורה פשוט מעולה

נוח להוציא ממנו חלקים ולהחזיר נוח לנקות פילטרים והחיבורים מלמעלה כבקשתך

אם תרצה לחסוך אני ממליץ לך על הLANCOOL K62

פורסם

בתקציב שלך הייתי מעמיד את המארז Lian Li PC-8FIA Midi-Tower - silver,במקום הראשון

יש בו כל מה שאפשר לרצות ממארז אם אתה לא ילד שמחפש צעצועים עם אורות שנראים כמו אופטימוס פריים לאחר התקפלות למשאית או משהו בסגנון. מארז אלגנטי ויוקרתי במראה

אני לא מבין את האנשים שאוהבים מארז שהוא שחור גם מבפנים וקשה יותר לראות ברגים וחיבורים

המארז הזה של LIANLI הוא כולו כסף פנינה בהיר מסודר מבפנים בצורה פשוט מעולה

נוח להוציא ממנו חלקים ולהחזיר נוח לנקות פילטרים והחיבורים מלמעלה כבקשתך

אם תרצה לחסוך אני ממליץ לך על הLANCOOL K62

המארז של LIAN LI שממש אהבתי זה ה PCB10 או משהו כזה...דומה לסילנסיו והפרקטל..הבעיה היא שהליאן לי עשוי מאלומיניום ולמרות שזה עושה אותו קליל ונחמד, זה מייקר את המחיר פצצות. עדיף לחכות לסילנסיו, יש לי הרושם שהוא יעלה בערך 300-400 וזה עדיף מלשלם 600 שקל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כן, זה עדיין לא הגיע אבל לדעתי עניין של ימים. עכשיו תחילת יוני, אולי שבוע הבא יהיה מחירון חדש ששם זה כבר יופיע.

נחכה ונראה. :)

מצטער על ההקפצונת (נראה לי יותר קל מפתיחת נושא שלם בשביל זה)

אני לא הצלחתי לקבל תשובה מבנדא...

יש למישהו מושג מתי אמור להגיע ה Cooler Master Silencio 550 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים