עבור לתוכן

The Witcher 2: Assassins of Kings- הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עד כמה המצב גרוע מבחינה טכנית?..המחיר ירד ל100 שקל.(!)

איפה זה עולה 100 שקל?

• תגובות 410
  • צפיות 51.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

wow ................

פורסם

101 ש"ח לא רע

פורסם

המשלוח שלהם חרא כמו של ZAVVI (זה אותה חברה)?

פורסם

אישית..קניתי מהם רק מוצר אחד ככה שזה לא מייצג..הגיע אחרי שלוש שבועות אם אני זוכר טוב..יש לשים לב שבזמן האחרון אם הבנתי נכון הם לא גובים אקסטרה על משלוח אז זה הופך אותם ליותר אטרקטיביים..אני שונא להוסיף את ה16 שח האלה..

פורסם

אז כמו ZAVVI, לפחות חודש עד שזה מגיע אבל משלוח חינם :P

שיאחדו את האתרים וזהו, בכל מקרה זה אותה חברה ואין באמת חנות פיזית מאחוריהם (לפחות לא מאחורי ZAVVI).

פורסם

היי מישהוא יכול לעזור לי? אני מגיעה למקום שיש איזה 7 שומרים חזקים והם הורגים אותי כל הזמן, יש איזה קומבו או איזה שיטה שאולי אני צריך לדעת עליה?

ומשהוא קטן שלא הבנתי בקשר לעלילה זה מה השומרים האלה בהתחלה רוצים מהאנשים שאני מציל אותם?

פורסם

באיזה שלב של המשחק?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מגניב לגמרי. מדיניות אנטי DRM..עדכונים חינמיים...הקשבה לקהילה(טוטוריאל סוף סוף..)...פינוקים של מהדורת אספנים במהדורה הרגילה..פשוט צריך לשפוך עליהם כסף..עכשיו רק צריך לסיים את 1 לפני העדכון של 2.. :silly:

פורסם

מבצע עד יום שני בבוקר ב GOG, רק ב 30 דולר

לאור כל הנכתב לעיל, מומלץ בחום למי שעדיין לא קנה

http://www.gog.com/en/news/celebrating_gamescom_with_awesome_discounts

פשוט צריך לשפוך עליהם כסף

לקנות מ GOG זה להעביר את כל הכסף למפתחים (CD project), ללא תיווך

פורסם

ובגלל זה צריך לחקות שהמבצע יגמר ולקנות ב 50$ :cool2:

או במקרה שלי לא לקנות כי אין לי מחשב שיכול להפעיל אותו :P נותן לי הזדמנות לבחור כמה לשלם, דילגתי על המבצע של STEAM ואני אדלג גם על זה ואני לא חושב שהמחיר של המשחק ירד בקרוב.

פורסם

שהמשלוח של ZAVVI חרא ויש אנשים שמעדיפים לקנות DIGITAL COPY וכמובן גם הרבה אנשים שמעדיפים לקנות ישירות מ CDP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים