פורסם 2011 במאי 2214 שנים מה הדרשיות המומלצות של המשחק? ז"א כדי לשחק 1080P במקסימום הגדרות?לא פורסמו עדיין דרישות למשחק- בד"כ משוחררות רק 2-3 חודשים לפני שחרור המשחק.בנוסף לזאת, המפיצות נוטות לשחרר רק דרישות מינימום למשחק.מכיוון שהמשחק ישתמש במנוע IW 4.0, אפשר להעריך שדרישות המינימום שלו יהיו קרובות לשל Modern Warfare 2 שהשתמש באותו מנוע (מפורסמות בדיון הראשי של המשחק).
פורסם 2011 במאי 2214 שנים מחבר גיא צודק והמניע העיקרי לשימוש באותו מנוע הוא שכמעט כל מחשב יוכל להריץ את המשחקכלומר, מבחינת אקטיביזן, יותר מחשבים שמסוגלים להריץ- יותר מכירותעדיין דיירקטאיקס 9 מראה שהוא לא הולך לשום מקום ושינסו להספיד אותו בשורה התחתונה, המשחק ייראה נהדר, לא מדהים ולא eyecandY אבל מספיק טוב בשביל לספק (אותי)אלו הדרישות מלפני שנה וחצי ואולי יהיו שינויים קליםOS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better Memory: 1 GB RAMGraphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or betterDirectX: Microsoft DirectX® 9.0cHard Drive: 12GB of free hard drive spaceSound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
פורסם 2011 במאי 2314 שנים המשחק לא ישתמש באותו מנוע שהיה ב MW2http://kotaku.com/5804735/the-maker-of-modern-warfare-3-has-moved-beyond-its-modern-warfare-2-techכניראה שמדובר במנוע חדש שלא מבוסס על הסבא ID TECH 3.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר תודה על העדכון מקווה מאוד שהגיימפליי לא ייפגם כתוצאה ממנוע חדש אם המשחק הולך להתבסס על המנוע id Tech 5 זה יכול לתת בוסט לגרפיקה של המשחק לגבי טריילר הגמפליי הראשון, משחק ה NBA מתחיל רק ב 4 לפנות בוקר. מחר בבוקר כולנו נראה את הטריילר באיחור של כמה שעות
פורסם 2011 במאי 2314 שנים HuGeMouThתאמת, הם כבר חייבים (מנוע חדש) . ההצוציקים כבר מתחילים להתלונן ולהרעיש ,"והיריב" השני נראה מזדמן ................בדרך כלל( נראה לי ) לא מכניסים מנוע חדש באמצע הפיתוח. כך שלא צריך להיות פגיעה במשחקיות.
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר זה מנוע ששימש משחקים עוד מתחילת המילניוםיצירות מופת כמו קול אוף דיוטי הראשון ומדאל אוף הונור הקלאסי ועוד ועודאינפיניטי עם השנים שיפרה את המנוע והוא נקרא IW 4.0יכול מאוד להיות שכבר לפני שנתיים החל הפיתוח על המנוע החדש יותר id Tech 4ובטח הם יקראו לו IW 5.0המשחק היחיד שלא קשור לסידרה והתבסס על המנוע של אינפיניטי הוא GoldenEye 007
פורסם 2011 במאי 2314 שנים עדיין דיירקטאיקס 9 מראה שהוא לא הולך לשום מקוםHard Drive: 12GB of free hard drive spaceאני זוכר שהייתי ילד היה לי משחקשבכניסה עליו הוא שאל אותי באיזה דיראקס להשתמש (6 או 7 או אולי אפילו 8) וניסיתי את כל האופציות ולא היה ממש הבדלים במשחק, אבל אני לא זוכר את הפרטים של המחשב ההואיכול להיות שהוא לא היה חזק וטוב בשביל דיראקס 7אני חושב שזה הכי כדי לעשות, ככה משתמשים ב XP יהנו מהמשחק על ידי שימוש בכל הכוח של המחשב שברשותם וכנ"ל לגבי משתמשי 7 mw2 ?12GB לא היה כבד כל כך (לפחות לא כמו IV וההרחבה שלו (ביחד 14GB))
פורסם 2011 במאי 2314 שנים ככה זה הטריילרים הראשונים-ודי בטוח שישאר - מעורבב . זה הפרצוף של סיימון מחר בבוקר (לטובה) .
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר למי שמתכוון בכל זאת לצפות (אני אצפה בזה מחר) לפי הטוויטר של רוברט באולינג הטריילר ישודר בשעון ישראל בסביבות שעה ארבע לפנות בוקר -ארה"ב 6pm PT @fourzerotwo Robert Bowling Modern Warfare 3 world premiere gameplay trailer tonight on NBA Western Conference Finals around 6pm PT (2 am UK). I'll link HD here. #MW3
פורסם 2011 במאי 2314 שנים מחבר ככה זה הטריילרים הראשונים-ודי בטוח שישאר - מעורבב . זה הפרצוף של סיימון מחר בבוקר (לטובה) . קריימר- תמיד מצחיק ובאותו ענין, באולינג ציין בטויטר: @fourzerotwo Robert Bowling @z0mgItsHutch No indulgence tonight. There is plenty of time for tech talk, tonight is all about gameplay and the trailer. #MW3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.