עבור לתוכן

למה יש קרן לייזר סודית מעל תל אביב?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה לא הגיע הזמן לעבור לצורות תקשורת יותר יעילות, מאשר צורת תקשורת הזאת שהם עובדים איתה. מה הבעיה להשתמש בתשתית אינטרנט קיימת או קווי טלפון, או סלולר ולהצפין את התקשורת?

• תגובות 42
  • צפיות 25.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משתמשים בכל מה שכתבת אבל בנוסף חשוב שיהיו צורות התקשרות שלא חשופות לשיבושים או הפסקות חשמל

פורסם

איך תקשורת כבלים או טלפון חשופה לשיבושים או הפסקות חשמל? שישימו גנרטורים. בנקודות הרלוונטיות.

פורסם

דרך אגב

ידוע לי שעד לפני כמה זמן הייתה קרן כזו בין שני משרדי ממשלה בקריית הממשלה בירושלים. הקרן שימשה לחיבור תקשורת של אגף של אחד המשרדים אל משרד האם. הפסיקו להשתמש בקרן מסיבה פשוטה. ביום העצמאות תלו כרגיל את דגלי המדינה על גג הבניין. קצת רוח ואתם מבינים לבד את ההמשך... ;D

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה לא הגיע הזמן לעבור לצורות תקשורת יותר יעילות, מאשר צורת תקשורת הזאת שהם עובדים איתה. מה הבעיה להשתמש בתשתית אינטרנט קיימת או קווי טלפון, או סלולר ולהצפין את התקשורת?

הצפנה אפשר לפצח. לשידור ממוקד בקו ראיה הרבה יותר קשה לצותת, כדי לעשות זאת אתה צריך להכניס פיזית מקלט בקו הראיה שבין שתי התחנות.

פורסם

הסתבר? זה מה שאמרנו פה כבר בעמוד הראשון..

פורסם

מישהו יודע איך מכוונים קרן לייזר כזאת? נראה לי ממש מסובך.

פורסם

כנראה באותה שיטה שמכוונים צלחת לווין.

פורסם

יש לנו בעבודה כזאת....של 1 גיגהביט לשנייה...אני עוד חדש ככה שאני לא יודע איך בדיוק מכוונים וכו'

מה שכן אצלנו זה למרחק קצר יותר בין שני בניינים שלא פרסו תשתית ביניהם.

זה פיתרון מעולה כשחושבים על זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם זה סודי איך אתה יודע

??

פורסם

שלנו לא סודית :hi:

מה שיש מעל איזור המרכז זה של משרד הביטחון - והיא כביכול סודית....כמו שגם הכור בדימונה סודי.

פורסם

ומי מוריד גשם, האויב ?

זה בסדר, אלוהים בצד שלנו. :lol: :lol: :lol: :lol:

עם עיתונאים אנטישמים במעריב והארץ

אנחנו צריכים יותר מאלוהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים