פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אוקי התקנתי ואני חייב לציין שהמשחק הזה עולה 10 רמות מעל הקודמים.Crysis I משומה איטי על מקסימום הגדרות ללא AA ב-1920x1200.Crysis II לעומת זאת על HARDCORE עף (אינני מוצא דרך לשנות את ההגדרות מעבר לרזולוציה ו-HARDCORE רזו' 1920x1200)לדעתי המנוע של Crysis I, בהרבה יותר חזק ודינאמי, מאשר Crysis II.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מכירים את הבחורות האלה שנראות ממש טוב אבל אם מתחילים לדבר איתן מבינים שרק הקנקן נוצץ?כמו קרייסיס 2 , נראה יפה אבל לא הרבה מעבר...
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים קרייסיס 1 מאד באגי וגם איטי על המערכת שלי ב VERY HIGH (למרות שהרצתי אותו עם 4870\512MB על VERY HIGH חלק)קרייסיס 2 נראה מצוין,ונשמע מצוין (תמ"ק נשמע כמו תמ"ק,פיצוץ זה פיצוץ).
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר עדכון בנושא של ANTI CHEAThttp://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=17859
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים Crysis 2: 43 Graphics Cards Compared הסיקור בצרפתית: http://www.hardware.fr/articles/826-1/crysis-2-performances-45-cartes-graphiques.html
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים http://www.behardware.com/articles/826-1/crysis-2-performance-across-45-graphics-cards.html יש כפתור קטן מימין לשינוי שפה
פורסם 2011 באפריל 114 שנים תשמעו, הרכישה הכי גרועה שהייתה לי. מזל ששילמתי רק 30$. אם הייתה לי דרך הייתי מוכר אפילו את המשחק.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מכירים את הבחורות האלה שנראות ממש טוב אבל אם מתחילים לדבר איתן מבינים שרק הקנקן נוצץ? כמו קרייסיס 2 , נראה יפה אבל לא הרבה מעבר... הערצה המרבית למשחק הזה היא הגרפיקה , למרות שלא נפלתי .
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אני מבין את התלונות על המולטי, לא התלהבתי בכלל. לא הייתי קונה אותו בשביל ה-online.אבל הסינגל מצויין לדעתי. אחלה shooter מכל הבחינות.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים היום קיבלתי את המשחק והתחלתי לשחק בסינגל ומאוד נהנתי באמת אחלה משחק.שיחקתי גם משחק במולטיפלייר והיה נחמד ועבד לי טוב אבל מה שאני לא מבין זה למה אני צריך להחזיק את הכפתור של הכוונת וזה לא משאיר לי אותה כל פעם שאני לוחץ בעכבר?
פורסם 2011 באפריל 114 שנים היום קיבלתי את המשחק והתחלתי לשחק בסינגל ומאוד נהנתי באמת אחלה משחק.שיחקתי גם משחק במולטיפלייר והיה נחמד ועבד לי טוב אבל מה שאני לא מבין זה למה אני צריך להחזיק את הכפתור של הכוונת וזה לא משאיר לי אותה כל פעם שאני לוחץ בעכבר?r_togglezoom 1או r_zoomtoggle 1תשים ב autoexec.cfg בתיקייה של המישחק
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אוקיי תודה ויש לי עוד שאלות:האם יש פיתרון לבעיה שכל פעם שאני יוצא מהמולטיפלייר כל הרמות שעליתי מתאפסות? ואם אני רוצה להוריד עידכונים למשחק במקרה שזמין אני חיב להפעיל את המשחק דרך הEADM?
פורסם 2011 באפריל 114 שנים אני יודע שהשאלה הבאה היא sooo 2007 אבל רק לי Motion Blur מעל מדיום דופק את חווית המשחק ב-Crysis 1?נתקלתם בבאג ב-C2 כאשר אתם יורים פגזים הגרפיקה נמרחת ולא חוזרת לעצמה רק לאחר פיצוץ?או שאתם הולכים ל-waypoint אבל לא מצליחים להמשיך לאנשהו? (כמו השלב עם ה-FDR שהגעה ל-WP לא מסמנת לך את ה-WP הבאה)
פורסם 2011 באפריל 214 שנים טוב גמרתי את המשחק.. שיחקתי על דרגת קושי לפני אחרונה, מיום שבת שעבר עד השבת הזאת.לפי הנתונים של המשחק שיחקתי 8 שעות והשלמתי 60 אחוז מכל הדברים שהיה צריך לאסוף (Email וכו')שזה בערך שעה ביום...בכל מקרה לפי דעתי Crysis2 צריך לקבל משחק השנה, פשוט הייתי מרותק למסך וצפיתי בכל וידאו והקשבתי לכל הסבר רק כדי להבין את העלילה ולהיות חלק ממנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.