ariel-ro פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 שלום,צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'.יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ.יש את הKENWOOD KMIXויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W.מה דעתכם?אריאל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
momi2004 פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 תשמע אני אופה המון ואת הכל אני עושה עם מיקסר יד של פיליפס. המיקסרים הגדולים צריך לזכור צריכים הרבה מקום על השיש, והם גם יקרים מאוד. בכל מקרה, אני ממליץ לך לבדוק את פורום מתכונים בתפוז, יש שם חבורה של אופות ש"קרעה" כל מיקסר אפשרי.לדעתי כמו במחשבים עם אותו התקציב אתה תקבל פחות או יותר את אותו המפרט. זה לא שקיצ'ן אייד יותר טוב משמעותית מקנווד באותה רמת המחיר, או להפך. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ariel-ro פורסם 2011 במרץ 6 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 6 זה לאמא שלי. עד היום היה לה קנווד בן 25 שנים שעבד כמו סוס, הוא התקלקל והגיע הזמן להחליף אותו.אם ככה אז נכנס לתפוז ונשאל שם.תודה! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
momi2004 פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 אם היה לה קנווד 25 שנה שעבד כמו סוס, למה אתה בכלל חושב על להחליף סוס מנצח? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ariel-ro פורסם 2011 במרץ 6 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 6 אם היה לה קנווד 25 שנה שעבד כמו סוס, למה אתה בכלל חושב על להחליף סוס מנצח? כי הוא התקלקל(או אם נמשיך בהקבלה לסוס, הוא מת ) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
mrraz פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 וזה גם לא אותו המוצרהיום אף אחד לא מייצר סוסים שיעבדו 25 שנהאז אני מניח שהכל פתוחלי יש KITCHENAID שאני לא יכול להמליץ עליו בתור משהו מיוחד, בסה"כ עושה העבודה וגם זול. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ariel-ro פורסם 2011 במרץ 6 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 6 11@11 תאמין לי שאני יודע, וזה כ"כ מרגיז. אתה עושה איתו הרבה בצקים וכד'? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
mrraz פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 הוא טוב לכל סוגי הבצקים למעט שמריםבגלל הכמות שצריך לבצק שמרים הוא בקושי מסתובב, עדיף כבר ללוש ביד.עושה עבודה מצויינת בהקצפה אבל זה כבר עניין של אשתי.אצלי יש מקום על השיש אז הוא מתאים מאחר והוא מאוד כבד. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ברוס לי פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 הקיצ'ן והקנווד הם אותו דבר בעיקרוןאם אתה חייב לרדת לקטנות אז היחוד של הקיצן הוא שהמנוע שלו הוא 300 וואט ובמקום לציין את היחוד הזה בארץ ניופאן מתביישים בזה ורק מציינים שהוא חצי כח סוס זה בעצם מה שמייחד אותו החסכון בחשמל תוך שמירה על כח דרך אגב סתם לידע כללי גם השואב אבק קירבי המנוע שלו הוא 300 וואט או 350 והוא נחשב לטוב ביותר. אבל אם תגיד ללקוח הישראלי שואב אבק שהוא לא 2000 וואט הוא פשוט לא יקנה חוץ מזה בדקתי בעצמי והקנווד קצת יותר שקט מהקיצן ולקיצן יש בורג מעצבן שנוטה ללכת לאיבוד הבורג מחבר את האביזרים הנלווים למעשה כמו פלטפורמה של AMD ואינטל תקח מה שיותר משתלם אם אתה משיג אחד במחיר נמוך מהשני קח אותודבר נוסףהקנווד מיוצר בסין והקיצן בארהב אל תתן לעובדה זו לשנות לך משהו משום ששניהם אמינים באותה מידה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ariel-ro פורסם 2011 במרץ 6 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 6 11@11 תודה על התשובה!אם ככה אז אני לא חושב שאני אקח אותו, אמא שלי משתמש בו, ואני רוצה שהוא יוכל לעשות כל סוג בצק.ברוס לי,גם לך תודה רבה על התשובה המפורטת.תראה, ברור שאני לא קונה לפי הוואטים, אבל אם יש פה שתי חברות מצויינות, אז אחת מין ההשוואות המתבקשות זה בהספק המכשיר, שהוא בא לידי ביטוי בעד כמה המכשיר חזק.בנוגע לקנווד זאת לא חברה אמריקאית? אני לא אוהב להכניס תוצרת סין הביתה, בייחוד שזה מוצרים יקרים יחסית.לאף אחד אין פה ניסיון עם הדגמים החזקים של קנווד, לדוגמא הדגם הזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410768אריאל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gimel פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 קניתי להורים שלי לפני 5 שנים איזה קנווד 1000W, גם בשביל להחליף אחד שהתקלקל.עדיין עובד מעולה. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ברוס לי פורסם 2011 במרץ 6 Share פורסם 2011 במרץ 6 לפי התגובה שלך כנראה שלא הייתי ברור כלל וכלל המנוע הוא מנוע 300 וואט מיוחד מאוד וזה דבר טוב לא דבר רע יתכן ואף יותר חזק המקנווד לא בדקתי את זה מאחר וקנווד לא מציינים כח סוס ולהיפך קנווד זו חברה אנגלית במקור לא אמריקאית ומאחר ו90% (לא בדוק מדעית רק מרושם כללי) מיוצרים בסין אז אני מציע שתתרגל למוצרים שמיוצרים בסין דרך אגב רק שתדע שמה שאומרים היום על הסינים אמרו גם על היפנים בשנות השישים והשבעים כך שאני מניח שעוד 20 שנה תדרוש רק תוצרת סין עוד דרך אגב אחרון תראה את לנובו מה הם עשו - - רכשו פס יצור של IBM ומאז כל הציבור רוכש ניידים של לנובו כי זה IBM ודבר אחרון אמרתי ששניהם יעשו את העבודה כמו שצריך ושניהם עולים בסביבות 1500 שח אז קח את הזול ביותר למה אתה מחפש מיקסר שעולה עוד 1000 שקל יותר משני אלה ? אין לזה שום צידוק כספי אילו היית מקצועי שמכניס מאפייה כסף אז לא הייתי ממליץ לך על הקנווד היקרים אלא משהו תעשייתי ואלו היקרים הם לא תעשייתיים גם אם הם נקראים ככה בפרסום. תעשייתי נראה אחרת לגמרי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ariel-ro פורסם 2011 במרץ 7 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 7 ברוס לי, ראיתי שיש דגם מסדרת המייג'ור, שעולה 1900ש"ח, והוא 1200W.קבל קישור:http://www.brimag.co.il/?CategoryID=464&ArticleID=2777יש את הדגם KM750 שהוא בגימור נירוסטה, והוא יותר חלש ועולה יותר(כנראה בגלל הגימור)מה דעתך?[br]פורסם בתאריך: 7.03.2011 בשעה 18:20:35הרגע נודע לי שהמיקסר העתיק עבר תיקון, והוא חזר לעבוד ככה שהעניין כבר לא אקטואלי.תודה בכל אופן, אריאל קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
lev-27 פורסם 2011 במרץ 7 Share פורסם 2011 במרץ 7 שלום,צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'.יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ.יש את הKENWOOD KMIXויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W.מה דעתכם?אריאל מי שלא המליץ על Kitchen Aid הוא אידיוט גמור שלא מבין כלום. מדובר במעבד מזון סוס עבודה תוצרת ארצות הברית. כל החלקים מברזל. מנוע חזק ואמין מאוד. אנחנו משתמשים ב-Kitchen Aid על בסיס יומיומי במיוחד לצורך הכנת בצקים. אם נשדרג זה רק לאחד הדגמים החדשים שמגיעים מותאמים יותר לעבודה עם בצק. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
ariel-ro פורסם 2011 במרץ 7 מחבר Share פורסם 2011 במרץ 7 הKitchen Aid חלש מידי לבצקים כבדים קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.