עבור לתוכן

קישור הורדה בדף אינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא:

http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788

איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?

פורסם

קודם כל, אתה יכול לבדוק מה יוצא כשאתה מנסה להוריד את הקובץ באמצעות התוכנה שלך.

דרך היא לעקוב אחרי התקשורת שבין המחשב לאתר כשאתה לוחץ על הלינק, באמצעות תוכנה כמו Wireshark או תוסף כמו Tamper Data לפיירפוקס. אחרי שיהיה לך קצת יותר מידע על תהליך ההורדה בדיוק תוכל לממש את התוכנית שלך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה. אני אשתמש בתוכנות שהבאת, אבל הייתי רוצה להבין איך מנהלי הורדות למשל מתרגמים כל קישור, לא משנה איך הוא נראה.

הבעיה היא שאני לא יודע איך בכלל התחום הזה נקרא. הייתי מחפש בגוגל, אבל מה לרשום שם? string to url?

פורסם

הם לא מתרגמים את הקישור, הם פשוט ניגשים לאתר (בדיוק כמו שאתה עושה בתוכנה שלך) ולפי התשובה שהאתר מחזיר הם מחליטים מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. רק מה שלא ברור לי, איך נקרא התחום הזה של התשובה שהתוכנה אמורה להוציא.

פורסם

אה... מה? לא הבנתי מה אמרת.

כשאתה מבקש דף כלשהו מאתר אינטרנט, אז הוא מחזיר תשובה לפי פרוטוקול HTTP. אתה יכול לבדוק בדיוק מה מכילה התשובה הזו (באמצעות תוכנת ניטור כמו Wireshark או באמצעות הקוד שלך התוכנה שלך). סביר להניח שיש שם redirect כלשהו, או ששם הקובץ מופיע באחד מה-headers של התשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים