עבור לתוכן

המלצה לספק כוח [תקציב 890-850]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מיוצר ע"י FSP, ביקורת של HARDWARE CANUCS לא כל כך טובה.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/26990-9-way-850w-power-supply-roundup-4.html

אני לא הייתי לוקח.

הבנתי יש למישהו עוד הצעה לספק 850 מודלרי? :D[br]פורסם בתאריך: 27.02.2011 בשעה 15:52:25

טוב בנתיים כנראה שאני לוקח ת750 גולד של seasonic אם למישהו יש ככה עוד הצעות אני ישמח לשמוע אני בכול מקרה קונה אותו ב10 למרץ[br]פורסם בתאריך: 27.02.2011 בשעה 16:01:20

הבנתי יש למישהו עוד הצעה לספק 850 מודלרי? :D[br]פורסם בתאריך: 27.02.2011 בשעה 15:52:25

טוב בנתיים כנראה שאני לוקח ת750 גולד של seasonic אם למישהו יש ככה עוד הצעות אני ישמח לשמוע אני בכול מקרה קונה אותו ב10 למרץ

אני רואה את הספק של קרוסאייר 850 במחיר אפשר להגיד טוב? בKSP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10305

השאלה עד כמה בטוח לקנות מהם למה לפי דברים ששמעתי ונסיון שהיה לי איתם הם עושים קצת בעיות עם אחריות .

כי ההפרש בין ה750 גולד של seasonic ל850 של קרוסייאר סילבר זה הפרש של 50 שקל מה דעתכם?

• תגובות 48
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש אולי משהו קטן שאתה צריך לדעת - אבל נדיר וזניח

גם ספק איכותי כמו seasonic x 750 יכול להכשל או להשרף

ראיתי איזה מישהו באינטרנט שממש עשה כתבה על זה.

אז יש סיבה נוספת למה המלצתי לך על הseasonic x 850 שלפי דעתי, גם הספק האחרון שתקנה.

seasonic x 750 הוא x series מדור ראשון (650 ו750).

seasonic x 850 הוא x series מדור שני (560 660 760 ו850 כאשר ה660 וה 760 לא נמכרים בארץ).

מבקר מומחה באתר hardware secrets, אמר שהrectifiers והmosfets בדור שני יכולים לעמוד בקצת יותר עומסים מהדור הראשון,

ובנוסף הוא גם אמר שחלק מהrectifiers הוחלפו בmosfets מאותה סיבה. (לא ממש מבין בזה - איפה 001100101001 כשצריך אותו)

עדיין בחירה מעולה.

כן אני יודע בגלל זה יש לך אחריות של 5 שנים עכשיו בKSP קוסאייר 850 עולה 880 +_ והseasonic 850 עולה בסביבות 990-1100 שקל זה קצת overpriced השאלה האם ההבדל בינהם הוא כזה גדול שבאמת שווה לשלם עליו את הסכום הענק הזה.

פורסם
  • מחבר

ובקשר לcorsair hx 850

ספק טוב עם מסילת 5 וולט בעייתית (ripple and noise גבוה ב5V)

כל עוד אתה לא בפול צריכה (full load), אז מסילת ה5V תתפקד בסדר.

ושוב - אני לא מומחה, זה רק הביקורות.

אוקי כרגע אני עומד על התלבטות או corsair 850hx או seasonic 750 gold .[br]פורסם בתאריך: 27.02.2011 בשעה 16:25:47

אוקי כרגע אני עומד על התלבטות או corsair 850hx או seasonic 750 gold .

בכול מקרה הייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת של אנשים

פורסם
  • מחבר

קוס אייר - אהבתי ;D

בכל מקרה נדמה לי שהתכוונת לאייבורי (אייבורי - 990 וksp ב940 אבל רק עם 3 שנות אחריות).

תראה

אני קניתי ממש בהתחלה אז עלה לי 940 באייבורי שזה עדיין יקר;

אחר כך חשבתי קצת שאולי הגזמתי, אבל אני לא קניתי ספק - אני קניתי בטחון.

גילה מהבורר אמרה לי:

"עידן אין ביטחון בחיים,,

אבל עדיין אפשר לשאוף לזה.

אהבתי תמשפט אבל לקנות מאייבורי או KSP זה בוא נגיד ביטוח יד שנייה :]

פורסם
  • מחבר

אולי, אבל זאת הסיבה שאתה קונה מוצר כזה,

כשהמוצר עצמו נחשב הבטחון - כל עוד הוא באמת חדש.

אני לא מאמין שהם יתנו כזה משומש - ספק כזה לא כל אחד קונה והדגם שלו הכי חדש.

גם אני לא סומך 100% על אייבורי ומעדיף שלא להתקל בהם מבחינת האחריות.

קניתי מחשב נייד מאייבורי שאחרי שנה התחיל להרעיש (מאוורר),

והחלטתי לסכן את האחריות (מדבקה בתחתית איפה שהבורג), ולסדר זאת בעצמי

כמובן שהצלחתי, העיקר שה"טכנאים" הנאורים של אייבורי לא יגעו לי במחשב.

אולי טעיתי, אולי הגזמתי, אולי... :o

זהו אתה מבין צריך לקחת הכול בחשבון יאלה איזה מתסבך זה .

פורסם
  • מחבר

החיים יא עיוני

:hat:

95% שאני לוקח ת750 גולד 5 אחוז איזה ספק 850 :D אני חושב על כיוון של SLI CF ואני מקווה שלא יהיה בעיות ^^

פורסם
  • מחבר

רק אל תיקח hx850

טעיתי כשאמרתי לך שרק בfull load ב5V יש ripple and noise גבוה,

יש בכל המצבים - בקשה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/Corsair-HX850W-Power-Supply-Review/741/7

חוץ מזה, זה דגם ישן.

לך על הx-750 של סיסוניק וגמרנו.

הקטע שהיום אחרי שיחה מעמיקה עם המרצה שלי לחשמל הוא אמר לי שהקטע של הgold silver vbronze ההבדל לא מצדיק את התוספת כסף שאתה משלם.[br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 13:00:20

הקטע שהיום אחרי שיחה מעמיקה עם המרצה שלי לחשמל הוא אמר לי שהקטע של הgold silver vbronze ההבדל לא מצדיק את התוספת כסף שאתה משלם.

מישהו שמע על הספקים החדשים של NZXT הם עושים רושם מעניין

http://www.hardwaresecrets.com/article/NZXT-HALE90-850-M-Power-Supply-Review/1070/1

ניתן להשיג אותם היום אצל מור לוי?

פורסם

עם אילו כרטיסים חשבת לעשות CF\SLI ?

אתה מתכוון להחליף מסך?

פורסם
  • מחבר

עם אילו כרטיסים חשבת לעשות CF\SLI ?

אתה מתכוון להחליף מסך?

אני חושב לכיוון ה2 GTX 570 או 2 6950

לאט לאט אני לא רוצ'ילד צריך לעבוד בשביל הכסף הזה.

עכשיו לגבי מסך בנתיים אני נשאר איתו אבל כמובן שגם זמנו יבוא ומכוון שאני עוסק בעיצוב גרפי ותלת מימד יכול להיות שנקנה תDELL 24 או משהו בסגנון .

עכשיו אחרי שיחה עם IQPC קיבלתי המלצה חמה מאוד על הספק של HEC 1000W

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6484

כרגע הביקורות מראים דברים חיוביים והמחיר דיי מעניין

פורסם

באיחור קל, אבל - שנה את הכותרת כך שתכיל בבקשה את התקציב (לפחות, אם לא מטרה וכו')

פורסם
  • מחבר

באיחור קל, אבל - שנה את הכותרת כך שתכיל בבקשה את התקציב (לפחות, אם לא מטרה וכו')

בשמחה :)

פורסם

6950 שנפתח ל 6970\ 570 יהיו אוברקיל למסך הנוכחי כנ"ל CF\SLI ל2410

אני מציע לך להכנס לפורום כרטיסי מסך ולפורום מסכים, להיסגר על מה אתה רוצה\צריך ורק אז לבחור ספק מתאים

פורסם
  • מחבר

6950 שנפתח ל 6970\ 570 יהיו אוברקיל למסך הנוכחי כנ"ל CF\SLI ל2410

אני מציע לך להכנס לפורום כרטיסי מסך ולפורום מסכים, להיסגר על מה אתה רוצה\צריך ורק אז לבחור ספק מתאים

6950 או GTX570 בכול מקרה אני יקנה אני רכשתי ת BF3 ואני לא מוכן שהוא לא יזוז לי חלק במקסימום גרפיקה לא יודע זאת מחלה אצלי .

קראתי שם הרבה תאמין לי הגעתי למסקנה שאחד מהם אני קונה בן אם CF או SLI שזה בכול מקרה יקרה עכשיו או בהמשך .

אני רוצה מראש כבר להכין ספק שירזיק לי מערכת כזאת אי אפשר לדעת איזה שיגעון יבוא לי אני יכול פתאום להיתפס על 3 מסכים ואז זה ביכלל :D

[br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 14:01:57

6950 או GTX570 בכול מקרה אני יקנה אני רכשתי ת BF3 ואני לא מוכן שהוא לא יזוז לי חלק במקסימום גרפיקה לא יודע זאת מחלה אצלי .

קראתי שם הרבה תאמין לי הגעתי למסקנה שאחד מהם אני קונה בן אם CF או SLI שזה בכול מקרה יקרה עכשיו או בהמשך .

אני רוצה מראש כבר להכין ספק שירזיק לי מערכת כזאת אי אפשר לדעת איזה שיגעון יבוא לי אני יכול פתאום להיתפס על 3 מסכים ואז זה ביכלל :D

בוא לא נשכח גם שהתוכנות שאני עובד איתם צורכות כרטיס מסך חזק כגון maya , 3dmax ,aftereffects,photoshop,illstutor וכו..

פורסם

על כרטיס מסך אתה פחות או יותר סגור, סבבה.

את הירידה בביצועים תרגיש (אם בכלל) רק כאשר תעבור למסך FHD, עד אז יצאו כרטיסים חדשים וכדאיות ה CF\SLI תרד. מערך כרטיסים זה משהו שקונים יחד, מעטים האנשים שבאמת משדרגים למערך אחרי פרק זמן. הצעה שלי, אם אתה לא מתכוון לקנות מערך כרגע רד מעניין ספק חדש, הספק שיש לך מספיק בהחלט.

אם ובכל זאת בעתיד ידגדג לך להוסיף כרטיס, תמיד ימכרו לך ספק מתאים והמחיר יהיה נמוך יותר.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- אני רואה שהוספת את התוכנות איתן אתה עובד, אין לי מושג איזו חברת כרטיסים תשרת אותך טוב יותר, ולכן שוב אני אומר כנס לפורום כרטיסי מסך ותשאל שם

- תמיכה במשחקים על 3 מסכים (ללא עזרים חיצונים) יש רק ל AMD

פורסם
  • מחבר

על כרטיס מסך אתה פחות או יותר סגור, סבבה.

את הירידה בביצועים תרגיש (אם בכלל) רק כאשר תעבור למסך FHD, עד אז יצאו כרטיסים חדשים וכדאיות ה CF\SLI תרד. מערך כרטיסים זה משהו שקונים יחד, מעטים האנשים שבאמת משדרגים למערך אחרי פרק זמן. הצעה שלי, אם אתה לא מתכוון לקנות מערך כרגע רד מעניין ספק חדש, הספק שיש לך מספיק בהחלט.

אם ובכל זאת בעתיד ידגדג לך להוסיף כרטיס, תמיד ימכרו לך ספק מתאים והמחיר יהיה נמוך יותר.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- אני רואה שהוספת את התוכנות איתן אתה עובד, אין לי מושג איזו חברת כרטיסים תשרת אותך טוב יותר, ולכן שוב אני אומר כנס לפורום כרטיסי מסך ותשאל שם

- תמיכה במשחקים על 3 מסכים (ללא עזרים חיצונים) יש רק ל AMD

בכול מקרה אני מוכר תספק שלי אז אני צריך להחליף באחד אחר בכללי לא תיכננתי ישר לקפוץ לCF או SLI בהתחלה אני קונה אחד ובעתיד נוסיף עוד אחד כשהיה בו צורך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים