עבור לתוכן

לפי מה קובעים מהירות של HDD פנימי?

Featured Replies

פורסם

אם דיסק X יהיה בחיבור SATA בתוך המחשב ואותו דיסק X יהיה בחיבור ESATA שעובד על אותו הבקר של הלוח

לא יהיה שום הבדל ביצועים בין החיבורים.

יהיה הבדל לרעת הUSB2 בלבד

• תגובות 39
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבל אני מדבר על דיסק חיצוני שבאמת קיים והוא הכי מהיר, כי אם במלא בחיצוני הכי מהיר יש את הפנימי הכי מהיר, למה לי להרכיב את הפנימי הכי מהיר במארז?

פורסם

לא ברור על מה אתה מדבר. אולי פשוט תספק דוגמא ל"דיסק חיצוני מהיר"?

פורסם

דיסק חיצוני הרי מכיל את אותו הדיסק קשיח שאפשר לקנות בנפרד ולהתקין כ"פנימי" במחשב.

הכל עניין של צורך, מי שצריך נפח גדול במחשב עם ביצועים גבוההים, יתקין את הדיסק קשיח בתוך המחשב.

למי שחשוב לבצע גיבוי במהירות, אז ישקיע בדיסק קשיח מהיר בחיבור ESATA או USB3.

כמובן שיש עוד שימושים לדיסקים קשיחים שלא ציינתי שמאלצים התקנה בתוך המחשב או התקנה בתוך מארז חיצוני.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה אתם לא מצליחים להבין, אני רוצה לקנות את הדיסק קשיח הפנימי של סמסונג ולקנות מארז לדיסק קשיח עם usb3 ואז לשים את הסמסונג בתוך המארז כדי שיהיה לי גם מהיר וגם חיצוני, אבל אם במלא בדיסק החיצוני הכי מהיר שיצא(ושוב, אין לי דוגמא אליו כי אין בסטיקי) יש את הפנימי הכי מהיר(הסמסונג) למה לי לא פשוט לקנות את החיצוני הכי מהיר במקום לקנות את הסמסונג ולשים במארז?

אני מקווה שעכשיו תבינו

פורסם

נשמע טוב, לך על זה...

פורסם

אז הבנו אותך מעולה וקיבלת תשובה ממזמן.

הדיסק החיצוני הכי מהיר שבו תמצא את ה-HD103SJ = מארז ודיסק בנפרד, לא מוצר יעודי

אתה יכול לקרוא על ההבדלים בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

אז הבנו אותך מעולה וקיבלת תשובה ממזמן.

הדיסק החיצוני הכי מהיר שבו תמצא את ה-HD103SJ = מארז ודיסק בנפרד, לא מוצר יעודי

אתה יכול לקרוא על ההבדלים בסטיקי.

אוקי אז אני אקנה את הסמסונג וישים אותו במארז שהמלצת, תודה רבה לכל מי שעזר

ומה ההבדל בין HD103SJ לבין HD103SI? כתוב בסטיקי שHD103SI פחות רועש אבל לא כתוב על הביצועים שלו

והאם HD103SJ מאוד רועש?

פורסם

K-R0x - שים לב שאם אתה רוצה להשתמש במארז USB3 אתה צריך גם תמיכה שלו במחשב, אחרת חבל לך על הזמן והוא יעבוד במהירות של USB2

פורסם

לפי דעתי אם אתה לא באמת צריך דיסק חיצוני ואתה קונה דיסק פנימי מהיר ומארז כדי להפוך אותו לחיצוני (שצורך גם חשמל) עדיף לך להשאיר אותו כונן פנימי ולחבר אותו לתוך המחשב. זה יהיה יותר נקי בעין, יותר מסודר, יפנה לך נקודת חשמל בחדר (יותר נכון ישאיר אותה פנויה) ויחסוך לך 150 שקלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים