עבור לתוכן

Bulletstorm - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

בחיים לא שווה את הכסף, 10 שעות (+-) סינגל בלי עוד הרבה תוכן ששווה משהו.

• תגובות 113
  • צפיות 31.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

10 שעות סינגל לא שווה את הכסף?

אני רוצה לשמוע מה זה סינגל ששווה את הכסף בשבילך?

24 שעות? 50 שעות? 100 שעות? לא נגמר? (כמו סימסיטי)

פורסם

הייתי מתמחר אותו ב50-60 ש"ח....שזה בעיני די הרבה

פורסם

10 שעות סינגל לא שווה את הכסף?

אני רוצה לשמוע מה זה סינגל ששווה את הכסף בשבילך?

24 שעות? 50 שעות? 100 שעות? לא נגמר? (כמו סימסיטי)

מילא אם זה היה משחק ממש מיוחד ועשוי ברמה סופר גבוהה, כרגע הוא לא כזה להיט ובנסף לזה הוא ממש קצר, נכון שרוב המשחקים היום הם כאלו, שגם אם יש להם מולטי, זה לא אחד ששתעשה עליו יותר מידי זמן, אבל זה כבר לת'רד אחר.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, המשחק אחלה במיוחד עם מתחילים על הרמה הכי קשה שזה לקח לי יומיים עד הסיום, באמת אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק השנה, ועם אתם אוהבים סינגל בעל שעות משחק מרובות DRAGON AGE יעשה את העבודה מצוין :lol:

פורסם

אחד המשחקים הכי מהנים שיצא לי לשחק בשנים האחרונות! לדעתי שווה כל שקל! גם 50$

גרפיקה יפיפיה עם נופים מרהיבים (ההליכה על הביניין שצופה על כל העיר, ישבתי ופשוט נדהמתי מהיופי) הסיפור לא רע בכלל ובשלבים מסויימים

ממש כעסתי על חלק מהדמויות מה שאומר שהצליחו להכניס אותי לסיפור ..(ספויילר:ממש כעסתי למשל שהוא זרק אותה מהביניין)

המשחקיות פשוט מהנה, אתה רק מחפש באילו דרכים להרוג (ויש כלכך הרבה) כל אוייב בשביל לקבל את המקסימום של הבונוס מה שבעצם מקשה על להרוג אותם - בסופו של דבר אם רק הולכים ויורים המשחק אפילו קל אבל זה ממש לא מה שהמשחק בא להיות, הוא בא דווקה לאתגר באופן ההריגה. הנשקים מיוחדים ולכל אחד יש את הספיישל שלו, יד החשמל מאוד תורמת למשחק ומוציאה אותו מהקטגוריה של "עוד משחק יריות"..

חלק ממה שעושה אותו למשחק טוב, הוא לא בא להיות בלתי אפשרי, הוא גם לא בא להיות קל מידי כשאתה רץ כל הדרך לקו הסיום.. המשחק פשוט כיף נטו עם כל מה שצריך לבקש ומבחינתי גם ציון 10 הוא יכול לקבל בלי בעיה..אולי כמה באגים של גרפיקה אבל בהחלט אפשר לסלוח.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה מטופשת אבל אני חייב לשאול,

האם כדי לשחק במשחק חייבים ליצור פרופיל ב- windows live ? אם לא, איך ניתן להפעיל את המשחק ללא? בתפריט הראשי אין לי אפשרות להתחיל את המשחק ללא יצירת פרופיל.

אם כן חייבים ליצור פרופיל, יש למישהו משוג למה אחרי שעשיתי אח כזה, עדיין נאמר לי כל פעם שהפרופיל לא הורד במלואו?

תודה על העזרה.

פורסם

אני מאמין שלא קנית את המשחק ;)

בכל מקרה אפשר לשחק עם פרופיל מקומי, לא זוכר איך עושים את זה, המוגבלים שינו לזה את המקום ועכשיו קשה יותר להגיע לזה :P

פורסם

אני חושב שזה כבר לא דיון מקדים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים