עבור לתוכן

Bulletstorm - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

זה לא אמור לשנות משהו.

יש לי את IV ואת EFLC שגם הם משחקי GFWL.

אפשר לשחק במולטי בלי בעיות.(יכול להיות שיהיו לאגים).

אה ועוד חיסרון, קבצי השמירה מוצפנים. ככה שאם אתה הולך לפרמט מתישהו, אתה בבעיה.(תקף לGTA ולעוד כמה משחקי GFWL. קשה לי להאמין שהמשחק הזה לא ממשיך במסורת הטפשית הזו).

• תגובות 113
  • צפיות 31.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז אתה רוצה להגיד שאפשרי לעשות חשבון ב GFWL לישראלים או שעשית חשבון OFFLINE (כך זה נקרא אם אני לא טועה)

פורסם

דרך אגב אם לא שמתם לב, BULLETSTORM לא מנצל במלואם את המעבד/כ. מסך שלכם אם אתם מנסים לשחק ברזולוציה ביחד 16:10 כמו לשמל 1680*1050, עד עכשיו שיחקתי ולא הבנתי למה שהמעבד שלי בקושי מתאמץ וכ. המסך מגיע מקסימום 57% ניצול, הורדתי לרז' 16:9 והופ קפצו הפריימים... ;)

פורסם

ההתרשמות שלי אישית טובה, לא דומה בכלל לסידרת המשחקים של C.O.D שגם אהובה עלי,

סגנון שונה, משחק טוב, :D

רק חבל שלא השקיעו יותר במנוע הגרפי על מנת לנצל יותר טוב את הכרטיס מסך מאשר להעמיס על המעבד

פורסם

דרך אגב אם לא שמתם לב, BULLETSTORM לא מנצל במלואם את המעבד/כ. מסך שלכם אם אתם מנסים לשחק ברזולוציה ביחד 16:10 כמו לשמל 1680*1050, עד עכשיו שיחקתי ולא הבנתי למה שהמעבד שלי בקושי מתאמץ וכ. המסך מגיע מקסימום 57% ניצול, הורדתי לרז' 16:9 והופ קפצו הפריימים... ;)

לא הבנתי כלום, אתה יכול להסביר שוב?, נראה שמה שאתה מנסה להגיד מעניין.

פורסם

לא הבנתי כלום, אתה יכול להסביר שוב?, נראה שמה שאתה מנסה להגיד מעניין.

לא באופן גורף, אבל בהרבה מערכות המשחק מנצל את מלוא משאבי המעבד וכ. המסך כשהרזולוציה המוגדרת היא ביחס 16:9 (1920*1080 למשל) ולא ביחס של 16:10 (1680*1050 למשל). ברז' ביחס 16:10 המשחק מנצל רק חלק מהמשאבים וכתוצאה מכך הפריימים נמוכים ממה שיכלו להיות.

פורסם

אני נמצא בשלב שאני על הרכבת ויורים במסוקים וזה...עכשיו אני משמיד שני טורפדו שמסוק יורה ואז הוא אומר לי לירות על טנקים כדי לזיז את הגלגל ענק שרודף אחרי הרכבת ממסלול, איפה הטנקים האלה??? אני מנסה להסתכל למצוא אבל אחרי 5 שניות כבר הגלגל עולה על הרכבת ואנחנו מתים

פורסם

אלו הם מיכלי דלק בצדי המסילה.

פורסם

אלו הם מיכלי דלק בצדי המסילה.

עדיין לא מצליח...איזו משימה מעצבנת!!!

מתתי כבר משהו כמו 20 פעם

האם אלה המלא מיכלים מצד שמאל - ניסיתי לירות עליהם אבל לא עזר.

פורסם

אם אני לא טועה אז הם אמורים להיות בצבע אדום, בהתחלה אתה מפוצץ אחד, ואחרי כמה שניות עוד אחד.

פורסם

מדובר על המיכלים הגדולים האדומים, הראשון מופיע מצד שמאל, השני מימין אם אני לא טועה יש גם שלישי. אתה צריך להספיק לירות במיכל ממש ברגע שהגלגל עובר לידו

פורסם

אחד המשחקים הכי מצחיקים שיצא לי לשחק בהם בשנה האחרונה חח

פורסם

מדובר על המיכלים הגדולים האדומים, הראשון מופיע מצד שמאל, השני מימין אם אני לא טועה יש גם שלישי. אתה צריך להספיק לירות במיכל ממש ברגע שהגלגל עובר לידו

הצלחתי תודה!

פורסם

אומנם זה דיון מקדים למרות שאפשר לומר שכבר אפשר לשחק !

ובאונה יש לי רק דבר אחד לעשות לכבוד המשחק הזה - :yelclap::hi::yelclap:

פשוט הנאה צרופה ! משחק מגניב :-) כיפי , קשה להפסיק לשחק !!!

הייתי אומר שאפילו המשחק הזה שווה כסף...לא כמו שגובים בארץ...אבל באופן כללי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים