פורסם 2011 במרץ 1714 שנים גם ככה החנויות הפסיקו למכור לוחות שאינם B3 אפילו אם רצה לא היה מצליח לקנות.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים הוא כתב שהסבלנות משתלמת, לא הלוח : לדעתי בתוספת של 250 שקל מהדגם הישן יותר זה משתלם אתה מקבל פה לוח יותר איכותי הרבה עם יותר פיצ'רים
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים למעוניינים ולמודאגים שביננו, הההודעה הראשונה בדיון עודכנה ונוספו בה הנחיות לאופן שבו ניתן לבדוק/לוודא שהלוח שקניתם או שהוחלף לכם הוא אכן ממהדורה B3.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים תערכו גם כותרת. "תקלה בבקרי ה-SATA של לוחות P67 ו-H67 - מומלץ לוודא שהלוח שמוכרים לכם הוא B3 המתוקן"
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים אפשר דוח מצב מלא לגבי הלוחות אני כבר מת להביא מחשב חדש ולא הבנתי עם הגיעו לוחות מתוקנים..
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים האם יש אפשרות לדעת האם הלוח שלי מתוקן למרות שאני בטוח שהוא לא B3?אפשר דוח מצב מלא לגבי הלוחות אני כבר מת להביא מחשב חדש ולא הבנתי עם הגיעו לוחות מתוקנים..כתבו פה שהגיעו.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים של ASUS עדיין לא היגיעו.(לפחות לא לSKYPC ולRSM)הבנתי שהלוחות אמורים להגיע שבוע הבא.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים של ASUS עדיין לא היגיעו.(לפחות לא לSKYPC ולRSM)הבנתי שהלוחות אמורים להגיע שבוע הבא.אצל IQPC הם כבר זמינים לרכישה.
פורסם 2011 במרץ 2014 שנים lol_minbet, ההודעה שלך נמחקה מכיוון ושהיא אינה שייכת לפורום זה.מספיק שפתחת דיון בפורום כללי, אתה לא צריך לקשר אליו מכאן.
פורסם 2011 במרץ 2114 שנים קניתי את הלוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 לפני כחודשיים-שלושה בדקתי באתר של החנות ופורסם שם שהגיעו הדגמים המתוקנים (B3) אבל כשיצרתי איתם קשר הם אמרו לי שה Recall יתבצע באפריל זה מה שעושים בכל החנויות ? או שהם אמורים להחליף לי את הלוח אם ברגע שיש להם את הלוח אם המתוקן במלאי ?
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים קניתי את הלוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3 H67 לפני כחודשיים-שלושה בדקתי באתר של החנות ופורסם שם שהגיעו הדגמים המתוקנים (B3) אבל כשיצרתי איתם קשר הם אמרו לי שה Recall יתבצע באפריל זה מה שעושים בכל החנויות ? או שהם אמורים להחליף לי את הלוח אם ברגע שיש להם את הלוח אם המתוקן במלאי ?ברוב החנויות המלאי של לוחות B3 עדיין מוגבל ולכן ישנה העדפה קודם כל לספק אותם למי שמזמין מחשב חדש , אבל כמובן שאם יש בעיה בלוח שלך והוא לא עובד כמו שצריך אז במסגרת האחריות הם מחוייבים להחליף לך ללא דיחוי...אם אין לך בעיה עם הלוח/מחשב עדיף שתמתין מעט...
פורסם 2011 במרץ 2214 שנים ברוב החנויות המלאי של לוחות B3 עדיין מוגבל ולכן ישנה העדפה קודם כל לספק אותם למי שמזמין מחשב חדש , אבל כמובן שאם יש בעיה בלוח שלך והוא לא עובד כמו שצריך אז במסגרת האחריות הם מחוייבים להחליף לך ללא דיחוי...זה פשוט לא נכון , קודם כל הם מחויבים להחליף את הפגומים ורק אז למכור חדשים.זה לא עניין של מימוש אחריות , זה RECALL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.