עבור לתוכן

המלצה בנושא אל פסק

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה הבית שלי סובל מהפסקות חשמל תדירות.. כנראה שאחת הפאזות בעייתית ולמרות שגם חשמלאי היה וגם חברת החשמל - עוד לא הושג פתרון מלא.

יש לי מחשב חדש שמחובר לפאזה הזו וכבר סבל לפחות 3 פעמים מהפסקות החשמל הללו - מה שהעלה לי הרעיון שאולי אני צריך אל פסק.

אז דבר ראשון - האם זה באמת מוצר כדאי עבור מחשב ביתי (ספק corsair 750tx) ואם כן.. אז על איזה אל פסק הייתם ממליצים?

דבר שני - האם מגן מתח / ברקים יכול גם לעשות עבודת הגנה ראויה?.. בסך הכל יש הבדל תקציבי עצום בינהם ואין לי חשש של אובדן מידע על המחשב - אלא רק לא רוצה נזק פיזי לחומרה.

תודה..

פורסם

אתה אמור לסדר את הבעיה המקורית. יש לך איפה שהוא במערכת החשמל חיבור משוחרר שמנצנץ ויכול בכיף להתחיל שריפה

מומלץ לא לחבר מכשירים שאוכלים הרבה חשמל ו/או את המחשב לפאזה הבעייתית. תחבר אותם אל ידיי כבל מאריך (בגודל מתאים - רצוי 2.5 למכשירי חימום) לשקע שנמצא אל פאזה יציבה

אם התקלה נעלמה בעצמה יש להמשיך לחפש אותה - זה יכול לאמר שהחיבור המשוחרר הפך לחיבור לוהט, שלב יותר מתקדם ויותר מסוכן של התקלה

אם אתה שם לב שבצורה בולטת מאוד חלק מהבית דולק חלש יותר וחלק חזק יותר - זה אומר שחוט ה N מנותק בנקודה כלשהיא. מצב כזה מסוכן לכל מכשירי החשמל בבית ויכול להרוס אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים