עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

צודק לגמרי..

רוב מוחלט מהמשחקים נגמרים בחלק הראשון.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני קבוע מנצח כאשר אני מגן ומפסיד כאשר אני מסתער. יש לי הרגשה שהם בכוונה נתנו מעט מאוד כרטיסים. היה לי כמה פעמים שאנשים הצליחו ARM את ה M-COM השני אבל נשאר רק 8-5-3 TICKETS והם פשות לא הספיקו לפוצץ אותו.

פורסם

זה גם משהו שניראה לי שצריך לשנות, אם נשאר רק M-COM אחד והפצצה עובדת עליו לא צריך להתיחס לכרטיסים. לתת עד שהפצצה תתפוצץ/הקבוצה המגנה לנטרל את הפצצה. מה זה משנה שנגמר הכרטיסים, יש עוד חיילים בשטח שיכולים להגן על הפצצה.

פורסם

אין לי שום דבר נגד EA :nono:

בהתחלה שהם הציגו את ORIGIN לא חשבתי שזה רעיון רע, זה השתנה ברגע שראיתי את המחיר ההזוי (50 יורו) והקצין אפילו יותר אחרי שיצא לי להשתמש בתוכנה. אין לי בעיה אם זה שעוד חברות ינסו להיכנס לשוק הזה, למרות שאני לא רואה איך מפיצה כמו EA יכולה לעשות את זה, הם יוכלו להפיץ רק משחקים שלהם ושל EAP, אף חברה אחרת לא תיהיה מוכנה ש EA תעשה רווח מהמשחקים שלה.

אני פשוט לא מבין למה אני חייב להשתמש במשהו שפחות טוב ולא מציג אפילו יתרון אחד בהשוואה ל STEAM. אתה יכול לשאול אנשים אחרים שמשחקים ב BF3 ALPHA, אני ממש לא מגזים בתיאור של השלבים שצריך לעשות בשביל לשחק במשחק הזה.

אני מבין שמדובר בתוכנה חדשה וחלק מהדברים ישפרו אבל אני מצפה בחברה שנכנסת לשוק מסויים באיחור של 8 שנים שלפחות תיראה מה החברות שמולה עושות ותנסה להגיע קרוב לזה. מה ש EA הוציאו קרוב יותר למה ש VALVE הראו לנו לפני 8 שנים, מערכת שלא מתפקדת כל כך.

אחרי שהעמקתי יותר בכל הסיפור הזה הבנתי שחברה כמו EA פשוט לא מתאימה לשוק הזה, התמיכה שלהם הייתה גרועה לפני זה ועכשיו יהיו רק יותר בעיות, היא רק מחפש להגדיל רווחים ולחזור להיות החברה הגדולה ביותר (כרגע ACTIVISION-BLIZZARD גדולים יותר). ההוצאות סביב הפיתוח של תוכנה כמו ORIGIN דיי גדולות והתוצאות של זה הגיעו מהר מאוד עם מחירים שחורגים מגבול ההיגיון. מסכים שזה המחיר הרגיל באירופה אבל בחנות של אירופה יש מבצעים והנחות ואפרו לאנשים לקנות את המשחק במחיר של 40 ואפילו 35 יורו, לשאר העולם המחיר נשאר 50 יורו קבוע.

פורסם

מי פה מנסה להתחבר על החשבון של HuGeMouTh? אני מקבל ניתוקים...

טוב לא משנה, נתקפל להיום. רוני \ סימון, אם אפשר מחר להשאיר לי את החשבון זה יהיה נהדר, אני לוקח יום חופש. שגיא גם אולי יקפוץ לשחק קצת.

אגב עובד אצלי ממש טוב עד לפני חצי שעה שהתחילו ניתוקים. אני מקבל 50-70 FPS כאשר הממוצע הוא 55. לפעמים יש דרופים ב-FPS אבל סך הכל יציב.

מבחינת ביצועים המשחק בערך כבד יותר מ-BC2 ב-10-20% לא משהו רציני.

פורסם

מה המפרט שלך BDB?

פורסם

איזה I5 ב 4.5 ג'יגהרץ (מקורר מים) + 8 ג'יגה רעם + 5870 בודד.

פורסם

i7 2600k 4.5GHz Water Cooled

8GB 1600MHz Ram

5870

פורסם

באיזה רזולציה שיחקת?

גם ביצאת המשחק ובעתידו כולל דרייברים -הוא ירוץ טוב יותר.

פורסם

1680x1050 על הגדרות הכי גבוהות. ולא עדכנתי דרייברים אני על 11.6.

ויש לי עוד בעיה שאם הדפדפן נשאר פתוח הוא מוריד את ה-FPS, ופה צריך להשאיר אותו פתוח.

פורסם

לגבי דרייברים כוונתי אחרי יצאת המשחק המלא.

אני מה זה מתבאס שזו הרזולציה ( 1680x1050) הכי גבוה של המסך שלי - דל 2209WA

פורסם

אני מפרסם עוד הודעה : שאלה.

מה אתם אומרים בנוגע למשחק ,יותר שווה להשאר עם המסך דל 2209WA ולשחק ברזולציה 1680x1050 . או להשתמש במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775524 ?

( שהזמנתי למחשב הזה ולא לחדש ;D , דווקא ב500 שח ) יש לו פול HD . אני יודע שזה משדרג בהרבה את איכות המשחק, אבל בעצם הפאנל של הדל יותר טוב.

מה ממליצים?

פורסם

שניהם לא להיט לגיימינג.

הפאנל של דל טוב יותר אבל אין לזה יתרון במשחקים.

הוא מסך LED והדל לא

זמן תגובה לשניהם 5MS

פורסם

מה? על מה אתה מדבר? הדל לא איכותי למשחקים (הוא להיט למשחקים באיכות מאשר פאנל T)? הרי בגלל הפאנל הצבעים איכותיים יותר ( או משהו כזה ) .

בגלל שהוא איכותי יותר אבל בעל רזלוציה קטנה יותר- רק בגלל זה באה ההתלבטות שלי.

יש גם מסכי דל עם 8 זמן תגובה ובכל זאת אין שום הרגשת שוני. זה גם קראתי באשכו לשל מסכי מחשב. טוב, שאלתי גם שם את שאלתי העיקרית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים