עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

ראיתם את הדיון מידע של ויגיימס? פשוט זוועה. היוצר תרגם את החומר ב-Google Translate, ולא שינה אפילו מילה.

חשבתי ליצור איזה אתר ישראלי, ולשים בו את כל המידע שידוע לנו בצורה מסודרת. בשביל זה אני צריך שני מתנדבים:

אחד שיעזור לנו להעתיק את החומר מהגליונות של Game Informer, ואחד שיתרגם אותם. אשמח לעזרה :D

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ראית את האורך של זה...ללמוד אנגלית יותר קל מלתרגם הכל :lol:

פורסם

לא תאמין איזה אנשים מוכשרים יש פה :cool2:

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לתרגם את כל האינפורמציה של המשחק לעברית..

פורסם
  • מחבר

בכיף הייתי מתרגם. אבל לדעתי זה ביזבוז זמן, כמות האנשים שמעוניינים בזה אני בטוח שיכולים לבד לקרוא.

פורסם

זה לא רק זה. יש הרבה מידע של המשחק שיהיה טוב אם ירוכז במקום אחד. חוץ מזה, אם זה יביא אפילו 5-6 שחקנים חדשים לקהילה הישראלית זה יהיה שווה את זה.

פורסם

זה לא רק זה. יש הרבה מידע של המשחק שיהיה טוב אם ירוכז במקום אחד. חוץ מזה, אם זה יביא אפילו 5-6 שחקנים חדשים לקהילה הישראלית זה יהיה שווה את זה.

:hizuk:
פורסם

מי שלא יודע אנגלית לא מגיע לו לשחק BF3 !

פורסם
  • מחבר

אני די מסכים עם טרומפלדור חח. האנגלית במאמר די בסיסית. הייתי מצפה מכל שחקן BF3 ובכלל, בכל משחקי הרשת לדעת אנגלית בסיסית. חבל שזה לא המצב.

פורסם

זה לא עניין של ידע: לקרוא עברית ליליד הארץ הרבה יותר קל מאשר אנגלית. לבד מזאת, יש מונחים מסוימים שלא ממש ברורים לאנשים מסוימים וגוגל לא יכול לתרגם.

פורסם

זה לא עניין של ידע: לקרוא עברית ליליד הארץ הרבה יותר קל מאשר אנגלית. לבד מזאת, יש מונחים מסוימים שלא ממש ברורים לאנשים מסוימים וגוגל לא יכול לתרגם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה באמת חושב שמנוע חיפוש שאתה יכול למצוא דרכו כרטיסי אשראי!!!! לא יכול לתרגם מילה או מונח של משחק?

תעשה לי טובה.

באמת.

בנוסף זה לא שווה לתרגם את כל המידע שיש לעברית, ביזבוז זמן.

מי שלא יודע אנגלית בסיסית של משחקי מחשב, שלא ישחק.

פורסם

אתה טוען שאני טיפש? אני יכול להבטיח לך מניסיון שיש מספר מונחים שגוגל לא יכול לתרגם. אני לא זוכר אותם כרגע, אבל אשמח לשבת ולהיזכר בשבילך בהמשך.

פורסם

לא אמרתי שאתה טיפש.

אני אומר לך שאין מצב בעולם, ולא אכפת לי אם אתה ביל גייטס או צא'ק נוריס.

אין דבר בעולם שאי אפשר למצא, לחפש, לתרגם דרך גוגל.

שום דבר.

פורסם

אז אני טוען שכן. בכל מקרה, הויכוח הזה מיותר כי את מה שאי אפשר לתרגם בגוגל אפשר לתרגם במורפיקס ;D

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אז זאת פעם ראשונה בהיסטוריה. מזל טוב.

(ציניות כמובן).

וכן הויכוח הזה מיותר, לכן אני לא מגיב יותר בנוגע לזה. יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים