עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

תמיד יותר נוח פשוט לזרוק את זה לספריית הSTEAM שלכם וזהו,

ואם תרצה למכור את המשחק?

לא תוכל אלא אם כן תמכור את החשבון שלך בסטים

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה בדיוק העניין, הרעיון הוא לחכות לביקורות ולראות קצת גיימפליי ולשמוע על בעיות בתקווה שאין, ורק לאחר מכן, מספר ימים עד שבועיים אחרי יציאת המשחק לרכוש אותו בלב שקט.

פורסם
  • מחבר

אחרי הבאגים של BC2 אני לא מפחד משום דבר! רק תביאו לי מחיר סביר ואני קונה! :lol:

מצדי שהכוונת תהיה בפינה הימנית עליונה במסך ... אתה ראית את הגרפיקה של המשחק הזה ??!!!!?!?!?!?!?!?!

באגים שמאגים תביאו לי BF3!

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

בספק רב שזה יהיה Q3.

פורסם

SHOPTO "מדווחים" על 14 באוקטובר.

פורסם

Video interview with Battlefield 3 producer

In the video, Bach explains how Battlefield 3 isn’t just gunning for Call of Duty, but trying to take the next step, the step beyond that. Bach makes an interesting point in DICE trying to look at their own vision rather than looking at what the competitor is doing.

“If you start looking too much at everyone else, you kind of start building what everyone else is building, and we don’t want that, we want to create a great Battlefield experience, based on our own values, and vision, rather than looking at different market groups.”

This is exactly the kind of words we want to hear from DICE — that they’re not just trying to do what everyone else is doing, but are still sticking to their own vision and roots. We’ll know a lot more once Battlefield 3 is fully revealed at E3 next month.

IGN posted an interesting video interview with DICE and Battlefield 3 producer Patrick Bach, whom we’ve seen a lot of these days, giving interviews left and right.

New Battlefield 3 interview talks consoles

http://bf3blog.com/

פורסם

הגעתי למסקנה היום

אני חייב את הלימיטד אדישן

לשחק את המפות של באטלפילד 2 נראה לי יותר מוצלח מלהפליק לבחורה

פורסם

לשחק את המפות של באטלפילד 2 נראה לי יותר מוצלח מלהפליק לבחורה

תראה,זה תלוי מה בא אחר כך...

אם תפרק אותה אז...

אים לא אז כמובן שהמפות של BF2...

פורסם

בלימיטד יהיו את המפות של 2?

איפה פיספסתי את זה?

אגב, מתי הבטא של זה מתחיל?

אולי MOH ירד לאיזה 15 דולר ונקנה בשביל beta key (:

פורסם
  • מחבר

למיטב ידיעתי רק מי שהזמין מראש את MOH יכנס לבטא. מי שקונה עכשיו לא יוכל.

פורסם

נכון, זה היה תקף לפרה-אורדר.

יכול מאוד להיות ש EA תנסה השנה לצבור כמה שיותר הזמנות למשחק ולהוסיף לפרה-אורדר של BF3

גישה לביטא.

אני חושב שהרבה פה היו משלמים איזה 5$ בשביל לנסות את הביטא, לא?

חבל שהחכמולוגים שם לא חושבים על על הכיוון הזה

פורסם

נכון, זה היה תקף לפרה-אורדר.

יכול מאוד להיות ש EA תנסה השנה לצבור כמה שיותר הזמנות למשחק ולהוסיף לפרה-אורדר של BF3

גישה לביטא.

אני חושב שהרבה פה היו משלמים איזה 5$ בשביל לנסות את הביטא, לא?

חבל שהחכמולוגים שם לא חושבים על על הכיוון הזה

אתה מסתכל על הכיוון הלא נכון,צריך כמה שיותר אנשים שישחקו ב-BETA ויתנו פידבק על הבאגים,כדי שהמשחק המלא יהיה שחיק ולא יצטרך פאטץ על היום הראשון. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים