פורסם 2011 במרץ 414 שנים יומיים לא היה לי מחשב אז רק עכשיו ראיתי את הטריילר החדש מדהים, גם נחמד ניראות את ה WASD על המסך ולא XYAB
פורסם 2011 במרץ 414 שנים עם המערכת שלי אני מריץ על הגדרות נמוכות כדי לקבל 60FPS..המשחק באמת כל כך כבד או שזה בעיה אצלי?הינה קובץ ההגדרותתעשה OC למעבד שלך.אני עם מעבד כמו שלך OC ל 3.6 על הגדרות בינוניות ו 1080 * 1650 מקבל 70 FPS בממוצע.כרטיס מסך אגב פחות טוב משלך.
פורסם 2011 במרץ 414 שנים פפפפפפאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקק נראה מדהים!!!!זה המנוע הגרפי הכי יפה שראיתי מימי!!!! :alcoholic:
פורסם 2011 במרץ 414 שנים מחבר פשוט וואו, אין צורך ביותר מילים.קצת עצוב לי שזה לא יראה ככה על המחשב שלי. >:הייתה עוד הדלפה של JETS GAMEPLAY. שמישהו ימצא את זה!
פורסם 2011 במרץ 514 שנים זה המשחק או הסרט? :o :o כבר עשיתי Pre purchase ב30 יורו (אתר אמין, ביצעתי רכישות בעבר) http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-EA-Download-Manager-Pre-Order.html איזה כיף שיש מטוסים!!!!!!
פורסם 2011 במרץ 514 שנים הסירטון בלי איכות- נחכה ל16 לחודש. אבל הבניין שנופל - ...... בנתיים כמעט הכל הולך על סיגנון הטעם צ'לי - בעיקר בעיקר הסביבת לחימה.
פורסם 2011 במרץ 514 שנים אם יש לכם מרובע ליבות אל תשכחו לשנות את RenderAheadLimit ל0 בSettings.ini, נותן בוסט רציני בFPS. עם המערכת שלי על MAX אני תמיד עומד על 60+
פורסם 2011 במרץ 614 שנים ה g2play האלה אמינים? ראיתי שיש להם מבצעים על עוד כמה משחקים.30 פאונד מחיר הגיוני ביותר, את CRYSIS 2 ראיתי במחיר הזה בכמה מקומות וגם עוד כמה משחקים שכרגע בהזמנה מוקדמת.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים המחירים בg2play לא ממש מיוחדים , הם מציעים מחירים דומים לאלה של Game או של SHOPTO.וההצעה הזאת מתייחסת להורדה של BF3 דרך הEADM , למה לעבור דרכם שאפשר ישר לרכוש מEA באותו מחיר?לגבי שאלתך על אמינות , אני לא יכול לענות לך כי מעולם לא רכשתי אצלם אבל רק רציתי לציין שהמחירים שלהם לא כאלה מיוחדים....
פורסם 2011 במרץ 614 שנים המחיר ב EADM הוא 40 פאונד/60 דולר, היה מבצע בשבוע הראשון ואחרי זה הם העלו.מסכים שזה לא מחירים מדהימים ויש כאלה בעוד מקומות, גם נתתי דוגמה. ל BF3 אין עוד מקום עם מחיר כזה ולכן אני רוצה לדעת אם זה בטוח כמו STEAM/GAMERSGATE ושאר הירקות.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים אההה... לא ידעתי שEA העלו את המחיר ל40 פאונד... גנבים..... ;Dאני מניח שיש לא מעט אנשים שרוצים לקנות את המשחק , אני מניח שאולי תתארגן קנייה קבוצתית (כשיהיה תאריך יציאה וודאי ונתקרב אליו) ואז יהיה אפשר לרכוש את המשחק במחירים דומים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.