פורסם 2011 בינואר 1914 שנים שלום לכולם, דיסק קשיח בנטבוק (שהגיע עם Win_7_Basic) היה מחולק שלא לטעמי.. בעזרת כונן אופטי חיצוני (USB) עשיתי Ghost_Image ל- C, פירמטתי, חילקתי מחדש ופתחתי את ה- Image ל- C החדש. האיתחול מהדיסק הקשיח נקבע למקום הראשון ב- BIOS. --> המערכת לא עולה (בין אם הכונן האופטי החיצוני מחובר או לא). --> המערכת כן עולה אם אני בוחר (ידנית) לאתחל מהכונן האופטי ואז משם (תפריטי דיסק ספציפי שמוכנס לכונן החיצוני) אני בוחר "לוותר" ולאתחל מהדיסק הקשיח. --> כשהמערכת עולה, ב- Manage, ה- C מופיע כ- System, Boot, Page File, Active, Crash Dump, Primary Partition עזרתכם בבקשה! תודה מראש. הפיתרון: 1. יצירת דיסק REPAIR דרך ה- WINDOWS עצמה. 2. איתחול מדיסק זה. 3. לבחור CMD ולרשום bootrec /fixmbr ואחרכך bootrec /fixboot [אפשרות תיקון ה- STARTUP האוטומטית לא עבדה.] 4. להפעיל מחדש. בהצלחה
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מ CD של W7 תנסה לתקן. REPAIR אין לך CD ?מתוך ה W7 ליצר CD של תיקון.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר תודה Ivan, אני מנסה..אעדכן..------------------------------רשם שלא מצא שום הבעיה..הבעיה עדיין קיימת..-------------------------------אני פותח את ה- IMAGE מחדש..עם מה מומלץ לפרמט לפני ?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר בעבר נתקלתי בכמה בעיות כשהשתמשתי בתוכנות צד שלישי..הפעם פירמטתי עם הכלי המובנה של Windows. זהו Mini_Win_XP, שרץ מ- CD.האם זה אמור לשנות?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים שלום לך ולכולם יפה לפתור בעיות, אבל למה ליצור אותן מההתחלה ? רוצה לשנות מחיצות :s05: GPARTED. ו - "SAY NO MORE"
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים רוצה לשנות מחיצות :s05:GPARTED.ו - "SAY NO MORE" :/quote] GPARTED יסדר מחדש קבצים של איתחול אם מבטלים מחיצות ?לא חושב.מה שכן REPAIR רגיל (כמעט תמיד.....) מסדר את זה בלי BOOTREC
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים שלום לכולם, דיסק קשיח בנטבוק (שהגיע עם Win_7_Basic) היה מחולק שלא לטעמי.. בסה"כ רצה לשנות את גודל המחיצות, ואולי להוסיף עוד אחד הרי מה הטעם בכל מה שנעשה, אם הוא בסוף מחזיר את אותה המחיצה שעשה אימג' אחת לאחת ? ואת זה ( שינוי ויצירת מחיצות נוספות ) , ה - GPARTED הרי עושה , ועושה טוב. סה"כ באתי לחסוך לאלה שרוצים לשנות מחיצות את כל הוואג'ראס שעבר פותח הדיון.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר רגע, תנו לי להבין..הייתי צריך לעשות את החלוקה והפירמוט ב- GPARTED ואז לא הייתי נתקל בבעיה ?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים לא.פירמוט/מחיקה של מחיצה מוחקים קבצים נסתרים של איתחולשבמררה שלך היו על מחיצה אחרת ולא בזאת של החלונות ובגללזה אימטג לא מחזיר אותם..
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים ^^^^^^ אתה בטח מתכוון למחיצת ה 100 מגה , וזה נכון פותח הדיון - שמע, קודם כל הכל עובד וסבבה, כך שהכל טוב זה לא שאני בא לזרות מלח ...חלילה, כי כאמור הכל בסדר, אבל ... כל הקונץ בתוכנה שציינתי ( והאמת לא המצאתי את הגלגל , כי היא דיי מוכרת ), הוא , שאין צורך בפירמוט של הדיסק הקשיח, כמובן שמאוד מומלץ לגבות את החומר ( אם יש ), אבל כלל אין צורך לפרמט. אתה מרחיב / מצמצם את המחיצות , לוחץ על הפעל וזהו. .
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר יופי.. תודה חבר'ה..KAKADU999, יש אתר רשמי ל- GPARTED.. היא חינמית, נכון?
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים לא רק ל 100 (שלא תמיד קיים)גם ל DUAL BOOT וגם לחלק מנידים עם מחיצה שישלהם לשחזור וגם לחלונות שלא מותקן דווקא ב C .כמו כתבתי אני לא בטוח GPARTED יעבוד בלי בעיה. איןלי נסיון איתה.
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים ^^^^^ מי אני שאחלוק עליך ? חרשתי עם ה - GPARTED לא מעט, עד עכשיו - שום בעיות. אפשר להתעלל במחיצות כמה שאתה רוצה. לפותח הדיון - התוכנה אכן חינמית , יש אותה חופשי בגוגל וגם כאן, במדור ההורדות. היות וכבר יש לך אימג' בצד, אתה יכול להתנסות בתוכנה ללא חשש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.