פורסם 2011 בינואר 214 שנים אהלן,אני מחפש סקריט שיחלץ לי מספר קבצי TAR ביחד.יש את הפקודה שאיתה אפשר לחלץ קבצי tarאבל כשאני את שם הקובץ אני צמנשה ל*.tarהסקריפט לא מחלץ כלום...מישהו יכול לעזור לי בנושא?(אני צריך את הסקריט בBASH)... תודה!
פורסם 2011 בינואר 214 שנים מחבר זה לא עובדtar: test2.tar not found in archivetar: exiting with failure status due to previos errorsזה מה שאני מקבל...
פורסם 2011 בינואר 214 שנים for i in _מבצע את ההוראה שתהיה בחלק של do, לכל אחד מהדברים שיהיו ברשימה שנמצאת ב _`ls`רשימת הקבצים בתיקיהfor i in `ls`מבצע את ההוראה לכל אחד מהדברים ברשימה, כלומר : לכל אחד מהקבצים בתיקיהdo tar xvf _מבצע tar xvf _"$i"בכל מחזור זה הופך להיות שם של קובץ אחד מהתיקיהdo tar xvf "$i"פותח את הקובץ הזהdoneסוף הלולאה, תעבור לקובץ הבא ברשימה ותתחיל מהתחלה
פורסם 2011 בינואר 214 שנים אם כבר אז:$for f in *.tar; do tar -xf "$f"; doneאני מאד לא ממליץ להשתמש בדגל f ביצירת וחילוץ tar. אם יש שגיאה היא עלולה ללכת לאיבוד ברשימת הקבצים
פורסם 2011 בינואר 614 שנים מחבר את שני הפקודות הנל נסיתי להריץ ולא הצלחתי.אני מקבל הודעת שגיאה:line 2: syntax error near unexpected token 'do'line 2: 'for i in 'ls'; do tar xvf "$i"; done'גם שאני מנסה את הקוד השני שנתנו פה אני מקבל הודעה דומה...[br]פורסם בתאריך: 6.01.2011 בשעה 10:21:15הסתדרתי תודההייתי צריך להוריד את הסימון של ה$ בהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.