פורסם 2011 בינואר 914 שנים לא הבנתי מה רע ברזולוציה של ה-Meizu M9. אין עדין סרטונים שיכולים להמחיש באילו מצבים הרזולוציה לא טובה?
פורסם 2011 בינואר 914 שנים השאלה היא גם, איך הוא בתור נגן והם לא מתכוונים להוציא נגן מבוסס M9? זה יכול להיות מתחרה ישיר לאייפוד
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים חלילה, רק שכרגע אין מה לחדש, אז אנחנו מעדיפים לא להספים את המקום.כך או אחרת, אני מחכה בקוצר רוח למכשיר שלי, או יותר נכון לדרך להשיג אחד כזה.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים אלכס מאיפה אתה בארץ? עדין מתלבט עם כדאי להסתכן ולבקש מאחותי להביא ארצה יותר ממכשיר אחד.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים רק עידכון.. כל המלאי שהיה אמור להגיע לDX נמכר מראש... המכשיר נמצא כרגע בSOLD OUT
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים צריך לעשות רשימת המתנה מסודרת גם לכל המעוניינים מהפורום...נראה לי שנגיע למספרים דו ספרתיים
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים צריך לעשות רשימת המתנה מסודרת גם לכל המעוניינים מהפורום... נראה לי שנגיע למספרים דו ספרתיים אני בעד השאלה מאיפה נקנה אם לא מDX?
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים מה דעתכם איכשהו להיעזר בפורום על מנת שמשהו מהפורום יפנה כגוף שלא יחשב פרטי במטרה שיהיה ניתן לרכוש את המכשירים מהיצרנית עצמה?
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים איזה גוף לא ייחשב פרטי?אפילו אם נזמין "כמות" של פלאפונים - כמה כבר נזמין? 10? 15? 20 לכל היותר?זה לא בדיוק "כמות" שמצדיקה התעסקות מבחינת יצרן אני חושב.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים אני מאמין שאפשר להגיע לכמות גדולה יותר. אפשר להתאחד עם עוד קהילות.השאלה הגדולה היא שצריך לברר מאיזה כמות ניתן להזמין מהיצרנית עצמה.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים ובכן, אתה מוזמן להרים את הכפפה...אישית, אני לא מתכוון להתחיל להסתובב בפורומים ולאסוף אנשים וכסף ולדבר עם ספקים בסין.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים ת'אמת יש לי דרך להביא מכשיר בודד ארצה.פשוט ראיתי שיש עוד אנשים מעוניינים ואולי יהיה אפשר ללמוד דבר או שתיים לעתיד עם יהיה צריך למצוא דרך להזמין מוצר דומה מחו"ל.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים בעד לפחות להרים רשימה מהפורום הזה, לראות על איזה סדר גודל של הזמנות מדובר.בכל מקרה אני בעד לרכוש מכשיר, אז אני ברשימה.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים מחבר אני מאוד מעוניין במכשיר, אבל עד שלא יתברר העניין עם הרזולוציה + שמישהו יצליח לגרום למארקט לעבוד שם לא נראה לי שכדאי לקנות.הרי למה לקנות מכשיר אנדרואיד אם אתה לא יכול לנצל את היכולות של המערכת הפעלה הזו כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.