עבור לתוכן

meizu m9 שוחרר android 2.2

Featured Replies

פורסם

זה גרם לי לצחוק כמה דקות:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?q=MEIZU

מישהו בשם פרד החליט למכור את הMeizu M9 שלו בארץ ב2300 ש"ח, בעוד המחיר המקורי של המכשיר עומד על 1372 ש"ח.

1000 ש"ח רווח.

מישהו ירד מהפסים :)

• תגובות 230
  • צפיות 61.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^

אתה סתם מגזים ושוכח לחלוטין שהוא צריך לשלם על המשלוח ולשלם מסים (כמעט 34 אחוז מערך המכשיר + משלוח). בנוסף לכך, המחיר המומלץ הוא אמנם 399 דולר אך ראיתי שהמכשיר נמכר ב-House Of DAP ב-479 דולר, מה שהופך את המחיר של המכשיר ב-Yad2 להגיוני וסביר בהחלט.

פורסם

^^^

אתה צודק רק אם מדובר על אדם שקנה את המכשיר ברשת (לא נכנסתי ללינק אז אני לא יודע אם כן או לא).

אבל באותה מידה שיש סיכוי שהוא קנה את המכשיר ברשת, יש סיכוי שהוא היה בטיול בסין ונכנס לאחת מחנויות meizu ופשוט קנה את המכשיר בחנות, מה שהופך את המחיר שלו למחיר שוד.

פורסם

מבחינה חוקית, אפילו אם הוא רכש את המכשיר בסין והביא אותו בכיס לארץ הרי שהוא עדיין חייב במכס ומע"מ.

וחוץ מזה, לא מתאים לכם? אף אחד לא מכריח אתכם לקנות. זה הרי שוק חופשי שם בחוץ, לא?

פורסם

גם לזמן יש ערך,

אתה יכול להזמין היום בdx וזה יעלה לך 2,100 ש"ח כולל מע"מ ומכס

אבל תקבל עוד חודש, בשביל לקבל מכשיר היום אולי שווה לכמה אנשים להוסיף כמה מאות שקלים.

פורסם

שוב יש אמת במה שאתם אומרים, אבל לא על זה הדיון, הדיון הוא על כמה שהמכשיר נפלא, ואיך אנחנו משיגים אותו הכי מהר שאפשר והכי זול שאפשר...

פורסם

גם לזמן יש ערך,

אתה יכול להזמין היום בdx וזה יעלה לך 2,100 ש"ח כולל מע"מ ומכס

אבל תקבל עוד חודש, בשביל לקבל מכשיר היום אולי שווה לכמה אנשים להוסיף כמה מאות שקלים.

אבל באותו מחיר אתה כבר קונה GALAXY S חדש עם אחריות בארץ ותמיכה בעברית ובכל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767777

יש גבול עד כמה אפשר למתוח את המחיר.

אל תשכח שיש גם סיכוי שלא נשלם מע"מ\מכס, ושנקנה את המכשיר דרך אדם פרטי\HOD ב399 דולר ולא ב450.

פורסם

אני אחכה לי לשפן הראשון שיאכל אותה עם הרזולוציה הלא הגיונית של המכשיר הזה...

ואם לא לשפן מהפורום, אז לפחות שפנים ברחבי העולם שידווחו על ממצאים, ואז אולי נחליט על אחד כזה.

פורסם

רזולוציה של הIPHONE :)

זה כבר הריץ משחקים וANGRYBIRDS בלי בעייה, אבל יש מעט תוכנות שלא עובדות על הרזולוציה הזאת, כאלו שאין יכולות להסתגל.

פורסם

כמו שכבר אמרתי לפני כמה עמודים, מרבית המכשירים שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הולכים להיות בעלי רזולוציה גבוה או זהה לזו של הM9 לכן הנושא של רזולוציה לא אהיה אקטואלי בעתיד הקרוב, שכן מלבד כמה אפליקציות ישנות שתצטרך לחפש להן תחליף, רוב האפליקציות החדשות כבר מפותחות במחשבה תחילה בשביל תמיכה ברזולוציה גבוהה יותר .

פורסם

לא ראיתי טלפונים עם רזולוציה כזאת שמתוכננים בקרוב

סוני/סמסונג/lg/מוטורולה הולכים להוציא מכשירים ברזולוציה סטנדרטית של אנדרואיד בזמן הקרוב

רק טבלטים בזמן הקרוב יצאו עם רזולוציה דומה (אבל לא בפורמט כזה אלא 16:9 16:10)

פורסם

תקרא בוויקי באיזה רזולוציות האנדרואיד תומך בגרסא הנוכחית.

מה גם שאם אני לא טועה יש מכשיר של Sharp בעל רזולוציה זהה, וגם יש תוכניות למכשירים בעלי רזולוציה גבוה מזו בדרך (אני לא אתחיל להראות לך סתם ככה קונספטים מפורומים כי זה עדיין בלי ביסוס, אבל בכל זות, הכיוון זורם לשם).

וגם אם זה רק טבלטים, אפליקציה זו אפליקציה, כך או אחרת, יש כבר עבודה על הרזולוציה הזו וגבוהות ממנה.

פורסם

לפני שניה כתבת שמרבית המכשירים הולכים לצאת בקרוב עם רזולוציה דומה או גבוהה יותר

בפועל, עכשיו מתקיימת תערוכת ces, הוצגו עשרות סמארטפונים ולא ראיתי אחד עם רזולוציה כזאת, אז מה אתה מקשקש?

וכן, תקרא אתה בויקיפדיה, ג'ינג'רברד מוסיפה תמיכה בwxga

אף אחד מהרזולוציות לא זהה (גם לא ביחס) לזו של הm9

פורסם

סתם שתדעו ...הATRIX 4G של מוטורולה מגיעה עם רזולוציה של 950X640 ,אם אני לא טועה . אז הרזולוציה של הmeizu ניראת הרבה יותר הגיוינית .

פורסם

הוא מגיע עם 960X540

זה 16:9 וזה משהו סטנדרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים