עבור לתוכן

meizu m9 שוחרר android 2.2

Featured Replies

פורסם

על אנשים שדורשים יותר מידי. פעם היו יותר בעיות, זה משתפר ומשתנה מרום לרום. יש אנשים פרפקציוניסטים :nixweiss:.

• תגובות 230
  • צפיות 60.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז על מה מדובר?

בחלק מהמכשירים הgps לא מדייק, התוצאות משתנות ממקום למקום ובין גירסת רום אחת לאחרת

אבל בסה"כ הוא עושה את העבודה

פורסם
:goodposting:
פורסם

האם ניתן לשדרג הת ה-MEIZU לאנדרואיד 2.3?

אילו הבדלים משמעותיים קיימים בין ה-2.2 ל-2.3 למשתמש הפשוט?

פורסם

אכן :) בקרוב יצא עדכון

הבדלים? יותר מהיר :)

פורסם

יש כבר התקדמות לגבי רכישה ממקור כלשהו?

למרות שבימים אלה חל ראש השנה הסיני והוא נמשך כחודש לדעתי - דבר שיוצר בעיה.

פורסם

אכן :) בקרוב יצא עדכון

הבדלים? יותר מהיר :)

מהיר? אולי חלק יותר אתה מתכוון, איך אנדרואיד יכולה להיות יותר מהירה?

פורסם

אותו דבר מבחינתי :P

יש כבר התקדמות לגבי רכישה ממקור כלשהו?

למרות שבימים אלה חל ראש השנה הסיני והוא נמשך כחודש לדעתי - דבר שיוצר בעיה.

דיברתי עם Meizu וביטלתי איתם את העסקה שתכננתי, החלטתי שאני אקנה מDX, ברגע שיחזור המלאי לשם.

נכון לעכשיו אני קונה מDealextreme

פורסם

אותו דבר מבחינתי :P

דיברתי עם Meizu וביטלתי איתם את העסקה שתכננתי, החלטתי שאני אקנה מDX, ברגע שיחזור המלאי לשם.

נכון לעכשיו אני קונה מDealextreme

לך תדע מתי זה יקרה...זה יכול לקחת שבועות עד שהם יספקו את המכשירים לאנשים שהזמינו ויפתחו מלאי חדש לכאלה שטרם.

למה ביטלת את ההזמנה?

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו מהביקורות הבודדות שיצא לי לקרוא נראה לי שאני אוותר על התענוג של לנסות את המכשיר לפני שמישהו רציני יתן עליו ביקורת כמו שצריך.

המכשיר נראה עם פלסטיקה מאוד זולה, חסמו את המארקט ולא הצלחתי למצוא מישהו שהצליח להתקין את המארקט של גוגל.

המכשיר האידיאלי בשבילי זה מכשיר בעל מסך 3.2 אינץ, במחיר סביר עם רזולוציה טובה בלי דרישה מטורפת מהמעבד - לא נראה שהולך לצאת משהו כזה בקרוב.

פורסם

נכון לעכשיו מהביקורות הבודדות שיצא לי לקרוא נראה לי שאני אוותר על התענוג של לנסות את המכשיר לפני שמישהו רציני יתן עליו ביקורת כמו שצריך.

המכשיר נראה עם פלסטיקה מאוד זולה, חסמו את המארקט ולא הצלחתי למצוא מישהו שהצליח להתקין את המארקט של גוגל.

המכשיר האידיאלי בשבילי זה מכשיר בעל מסך 3.2 אינץ, במחיר סביר עם רזולוציה טובה בלי דרישה מטורפת מהמעבד - לא נראה שהולך לצאת משהו כזה בקרוב.

איפה קראת שהוא עם פלסטיקה גרועה? אותו דבר לגבי המארקט...

פורסם

ברוב המוחלט של המכשירים האלה המארקט חסום, יש לסינים נטייה לייצר חתימות זהות לכל ההפצות שלהם, בנוסח: 01234566789abcdef

ראיתי את זה בשלושה טאבלטים סיניים שעברו דרכי.

הפיתרון הוא לשלוף את הדטהבייס של המכשיר החוצה, לייצר חתימה אמיתית באמצעות מכונת אנדרואיד וירטואלית ואז לדחוף אותו בחזרה.

קצת סיפור, קצת התעסקות, אבל סביר להניח שזה יקרה עם כל מכשיר שירכש בסין ברמה זו או אחרת ויגיע עם רום שלא בדיוק "מורשה" גוגל.

פורסם

הM9 הוא מכשיר הדגל של חברה סינית לגיטימית

אני מאמין שזה לא מכשיר סיני טיפוסי...

פורסם

... שלא עובד לו המרקט ...

מרקט חסום כברירת מחדל = בעייתיות ברמה זו או אחרת מול עבודה עם גוגל.

פורסם

... שלא עובד לו המרקט ...

מרקט חסום כברירת מחדל = בעייתיות ברמה זו או אחרת מול עבודה עם גוגל.

אז איך הסינים עובדים?

מול איזה מרקט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים