עבור לתוכן

** פלאפון מעלה מחירים ב-10% עד 30% !!

Featured Replies

פורסם

פשוט לדבר מטלפונים קווים.

נכון זה טיפה פחות נוח.

נכון זה הרבה יותר בריא.

נכון זה לא "סטייל".

אבל זה מה שהציבור צריך לבחור.

פורסם

הציבור אידיוט, הוא ימשיך לשלם במודל ההחזרים ה"משתלם" על 7 מכשירים במשפחה של 4,

כי כבר אי אפשר לשלוח לבי"ס ילד בן 9 בלי Iphone 4. :facepalm:

פורסם

כמו שהגבתי כבר כאן

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484807.0

שום צעד מול חברות הסלולר לא יעזור ללקוח באמת... המדד היחיד ל"השפעה" של מהלך כלשהו תתרחש רק כשאני אראה דוח רבעוני של החברות שמודיע על ירידה ברווחים

הם אולי הורידו במקומות מסויימים אבל העלו בצורה מטורפת את השאר... הם יכולים היום לבטל בכיף קנסות וכל שאר הדברים הקטנים שמשרד התקשורת רוצה

הם עדיין יצאו עם רווח אדיר (אני זורק לאוויר גידול של כ20% בהכנסות ברבעון אחרי דבר כזה)

ומה שהכי מצחיק פה הוא שאין לנו בתור צרכנים הרבה ברירה, אם מישהו חושב שסלקום ואורנג לא יושבות על הקו ומחכות לדקור אותנו בגב עם "המצאה" חדשה... אל תדאגו, בשבוע שבועיים הקרובים תראו גם את הצעדים שלהם

פורסם

נראה מה הספקים הוירטואלים יוכלו להציע. עד מרץ כבר אמורים להיות לפחות שניים פעילים כנראה והמחיר לדקה, לפי מה שנזרק לאוויר, הוא לא רע בכלל יחסית למה שמוצע כיום - כ- 33~ אג' לדקה ללא התחייבות וללא חבילה כלשהי.

פורסם

לפי מה שהבנתי זה מוגבל לחודש בלבד לאחר הרכישה.

זה ברור שיש שם משהו חשוד.

עלינו כצרכנים מתקדמים מוטלת החובה לעבור למפעילים הוירטואלים.

הגיעה השעה להפסיק עם כל התשלומים האלה מראש. אני כבר כמה שנים משלם כמו אדיוט 200 שקל לפחות, אוטו', כל חודש, לפלאפון.

עד היום לא הייתה לזה חלופה טובה עבור בן אדם שמדבר יותר מקצת (300-600 דקות). אני מתכנן לעבור למסלול ללא כל התחייבות מראש, ולבצע כמה שיותר שיחות דרך טלפון קווי ודרך שירותי VOIP (רק בזמן האחרון עברתי לטלפון "חכם"). אני ממש מחכה בקוצר רוח ליום שבו ההתחייבות שלי תסתיים ואני אשוחרר מהעול הזה. פשוט בא לי לבכות כאשר אני מבין כמה כסף שילמתי לפלאפון סתם בגלל המסלול המטומטם הזה.

כלומר, לדקת שיחה המחיר יוצא טוב. הבעיה היא שאני הרבה מאוד פעמים לא מנצל את הדקות שמוקצות לי.

(600 דק ב 220 שקל)

פורסם

סלקום כבר הקדימו את פלאפון!

כשהתקשרתי לברר פרטים על החשבונית שלי, על הדרך אמרו לי שחודש הבא מעלים לי את התוכנית ב 28 שקל!!!!

התוכנית שלי היא 116 שקל ל 300 דקות! עליה של כמעט 25%!!

תבדקו טוב טוב את החשבונית שלכם חודש הבא.. מזל שאני עובר לתוכנית חברה שיוצאת יותר משתלמת באורנג'!

פורסם

כמו שאמרתי, נחכה למפעילים הוירטואלים ונראה מה הם יציעו.

מינואר כבר יהיה הרבה פחות כואב לעזוב את החברה הסלולרית גם עם הקנס שלהם (שיהיה זניח לעומת מה שהוא היום).

בכל מקרה תוכנית ללא התחייבות למספר דקות ב- 30-35 אגורות לדקה עדיפה לרוב האנשים על תוכנית של 200-800 דקות prepaid ב- 28 אג' דקה.

פורסם

Orange; 0.74 p/minute

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים