עבור לתוכן

Elder Scrolls V: Skyrim - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

ימי האובליביון המאושרים ומלאי הבגרויות (איזה זקן נהייתי (ככה כותבים את זה :nixweiss: )).

בכל מקרה יצא לי לסיים את הקווסט וכל הדברים מהצד וכאלה (או כמעט הכל למה יש שם המון) אבל לא סיימתי אף פעם את SI וכל פעם שאני רואה את זה אני מתלבט אם לחזור לשחק רק בשבילו.

• תגובות 802
  • צפיות 128.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שווה מאוד. SI עולם מאוד מיוחד ושונה. יותר מזכיר את מורווינד מאשר את אובליביון.

פורסם

לא יצא לי לשחק במוורווינד, נכנסתי לסדרה ישר עם האובליביון והמשחק היה מדהים, אם כי הבנתי שקודמו התעלה עליו עלילתית.

פורסם

הקודם התעלה עליו כמעט בכל פרמטר ,אבל זו כבר דעתי.

אישית לא כל כך אהבתי את SI,גם אני התלבטתי אם לחזור ולסיים אותו או לא ,סיימתי אותו בקושי כי לא התחברתי לעלילה ולדמויות :|.

פורסם
  • מחבר

אישית לא כל כך אהבתי את SI,גם אני התלבטתי אם לחזור ולסיים אותו או לא ,סיימתי אותו בקושי כי לא התחברתי לעלילה ולדמויות :|.

+1

Also, by the time I installed it I was already killing everything I came across with almost no effort, so the gameplay wasn't very interesting to me.

פורסם

כן,אבל לא רק זה .אחרי 200 שעות של משחק,שום תוסף כבר לא ממש יעניין אותך אלה רק משחק המשך :]

ולמה אתה כותב באנגלית? ::)

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שהיו לי "רק" 60 שעות משחק, ולא עשיתי את כל הקווסטים כי כבר לא היה ממש טעם (המשחק היה קל מידי)

אנגלית? כי כתבתי ממחשב אחר :)

פורסם

+1

Also, by the time I installed it I was already killing everything I came across with almost no effort, so the gameplay wasn't very interesting to me.

ממש נכון, באמת שגם היית חזק מידי,

ואל תקפצו ותגידו תתחיל מחדש למה אין כח!

פורסם

זו באמת הייתה בעיה במשחק הקודם , שהיה מגיע שלב שהדמות שלך הפכה חזקה מדי

ושום דבר לא הזיז לה...

אני מקווה שהם ישנו את זה

פורסם

יש שם כמה קטעים שלא ראינו

פורסם

אולי סתם פספסתי את זה אבל ניתן לעשות Pre Order למשחק בסטים.

60$ הנבלות רוצים... :pissed:

פורסם

תתרגל, רוב החברות העלו את המחיר ל 60$. נשאר רק כמה חברות קטנות עם מחירים של 40-50 דולר ואת VALVE שעוד לא העלו מחיר.

פורסם

בשביל כמה מאות שעות משחק, נראה לי מחיר לא רע סה"כ :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים