עבור לתוכן

הייתם ממליצים ליקנות מערכת קירור מים של ZALMAN

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם -

יש לי הזדמנות ליקנות את המערכת קירור מים הבאה: ZALMAN RESERATOR XT

הייתם ממליצים עליה לקירור מעבד + כ. מסך ואולי בעתיד גם לגשר...

אשמח לתגובות.

תודה מראש :hi:

• תגובות 36
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תסיר את סימני השאלה המיותרים מהכותרת ..תודה..

מה המחיר שתרכוש אותה ? שכן היא מציעה ביצועים סבירים..אבל הכל תלוי במחיר..שכן כבר היום ב200+- שקלים יש קירורי אוויר שיציגו ביצועים זהים..

פורסם
  • מחבר

הבנתי לגבי הסימני שאלה - ZALMAN שמו במקומו מונח!

האמת אני אמור לקבל מתנה כל מ"ע קירור שאני רוצה - לכן אשמח להמלצה של מע' קירור מים קומפלט בעלת לא ביצועים סבירים אלא ממש טובים.

אני רוצה משהו רציני, חזק - כי יש מצב ממש גדול שאני משדרג את המחשב שלי.

אשמח להמלצות חמות על מע' קירור מים רציניות.

תודה

פורסם

ואין מערכת סגורה שמגיעה מכונה שבאמת שווה את המחיר שלה ביחס לביצועים..עדיף כבר קירור אוויר חזק..

או לבנות קירור מחלקים בחו"ל..היו על זה לא מעט דיונים..תריץ חיפוש :xyxthumbs:

פורסם

אין בשביל מה לקנות את הZALMAN למחשבים של ימינו, לא ישרוד את החום

לקנות קירור מיים זה רק להזמין סט מחול... המחיר מתחיל ב1500+

פורסם

אין בשביל מה לקנות את הZALMAN למחשבים של ימינו, לא ישרוד את החום

לקנות קירור מיים זה רק להזמין סט מחול... המחיר מתחיל ב1500+

לא בהכרח, אפשר למצוא קיט מצויין של XSPC עם משלוח לארץ 200$ סה"כ.

פורסם

oreinis זה לא פורום מכירה !

שלח לפותח התרד ה"פ..

פורסם

מערכת נחמדה יחסית למחיר, אבל אל תצפה ליותר מדי... לא מדובר על קירור מיים ברמה גבוהה יחסית

לגבי החנות - אמינה מאוד, ויש לאנשים בארץ ניסיון טוב איתה

מכס - אין מכס רק מע"מ

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה -

תראה אני לא רוצה מע' טובה יחסית - יש לי כ- 2000 ש"ח להוציא מהתקציב עבור מע' קירור

מה כן מומלץ במחירים האלו? עבור מע' טובה ואפילו טובה+

פורסם

מה המחיר שתרכוש אותה ? שכן היא מציעה ביצועים סבירים..אבל הכל תלוי במחיר..שכן כבר היום ב200+- שקלים יש קירורי אוויר שיציגו ביצועים זהים..

אתה בוחר להתעלם בכווונה ? שנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקים תודה.

כמו כן מה אתה חפש בקירור ? OC? שקט ? שכן אף אחד לא אמר שאתה צריך לבזבז 2000 או 1500 שקלים לקירור..

פורסם

זה בדיוק המערכת שאליה התכוונתי רק שזו הגרסה היקרה יותר עם רדיאטור משולש שלדעתי קצת מיותר רק בשביל המעבד.

החנות עצמה מאוד אמינה.

מערכת נחמדה יחסית למחיר, אבל אל תצפה ליותר מדי... לא מדובר על קירור מיים ברמה גבוהה יחסית

שטות מוחלטת, מדובר בבלוק למעבד שמפסיד רק לEk Supreme במעלה אחת בודדת. חוץ מזה שאר החלקים ללופ בודד למעבד הם מעל ומעבר.

פורסם

jclarkk, צברתי מספיק קילומטרז בנושא הזה...

המערכת כולה סבירה, הפאשלה היחידה היא המשאבה הזאת.... 750LPH ואני מניח שגם הלחץ עצמו נמוך מדי. שימוש במשאבה נורמלית יהפוך את הסט הזה לטוב, אבל לא לפני זה

לגבי הביצועים של הבלוק עצמו... המבנה של הXSPC כולם הוא מבנה בסיסי, במקרה של הRASA מדובר על מבנה מיקרו פין רגיל עם זרימה אמצעית

תאמין לי שמזמן כבר לא ראיתי מבנה חדש בנוגע לקירור מיים, כולם התפתחו מה CROSS FLOW של WW ועברו להשתמש במיקרו פינים מרובעים/עגולים/יהלום

4543571815_3905964f4c.jpg

שוב, הבלוק הוא לא הבעיה, הבעיה במערכות מהסוג הזה היא בעיקר המשאבה

האפקטיביות של הבלוק תלויה במשאבה עצמה, וההבדל בין בלוק לבלוק אולי קיים אבל לא גדול כמו ההבדל בין משאבה נורמלי ומשאבה שהיא בדיחה

יחד עם מפלצת כמו האהים 1260 שלא סביר להניח שמישהו בפורום הזה שמע עליה בכלל או עוד זוכר אתה, כל בלוק כמעט יציג ביצועים לא אנושיים בגלל הזרימה והלחץ שלו

פורסם

http://www.overclock.net/attachments/water-cooling/180272d1289606540-flow-rate-estimator-spreadsheet-v1-7-skinneelabspumpandradoptimizerv41alpha.zip

תבחר ברשימת המשאבות את הXSPC Dual Bay, זה אותו המשאבה ותראה בעצמך את התוצאות ע"י Martin שיש לו קצת יותר הוכחות וניסיון ממני וממך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים