עבור לתוכן

ה"גזע" היהודי ותורת הגזע הנאצית

Featured Replies

פורסם

אולי הוא רוצה לחשוף אתכם, ששש... אל תגלה לו על הפרוטוקולים ;)

אני אישית לא יהודי והדברים שלו עדיין לא נשמעים לי.

• תגובות 88
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לב, תעשה טובה ואל תזבל את המוח..אתה יהודי בריבוע, למרות שלא היית רוצה להיות, (גם אני לא).זה שלפי ההלכה אתה לא יהודי בגלל שסבתא שלך מצד האמא לא יהודיה, לא הופך אותך ללא יהודי.שים לב איך אתה אוחז את המקל בשתי קצותיו: מצד אחד

אתה מתעב את הרבנים שקובעים שאתה לא יהודי ,ומצד שני אתה די נהנה מזה.

אז תפסיק ליהנות.אתה יהודי לכל דבר.בכל מקום בעולם חוץ מישראל אנטישמים יצביעו עליך באצבע ויגידו שאתה יהודי מלוכלך.

אז אתה נורא רוצה להיות רוסי,וגאה להיות בן לאומה הרוסית הגדולה, אבל האומה הזאת לא ממש מכירה בך כאחד משלהם.

באסה להיות יהודי, אבל זה מה שאתה.תפנים.

פורסם

אם האנטישמים רואים בך יהודי אז אתה יהודי :smile1:

פורסם

אכן,נראה לי שחוק השבות מבוסס על התפיסה הזאת.

פורסם

לב, תעשה טובה ואל תזבל את המוח..אתה יהודי בריבוע, למרות שלא היית רוצה להיות, (גם אני לא).זה שלפי ההלכה אתה לא יהודי בגלל שסבתא שלך מצד האמא לא יהודיה, לא הופך אותך ללא יהודי.שים לב איך אתה אוחז את המקל בשתי קצותיו: מצד אחד

אתה מתעב את הרבנים שקובעים שאתה לא יהודי ,ומצד שני אתה די נהנה מזה.

אז תפסיק ליהנות.אתה יהודי לכל דבר.בכל מקום בעולם חוץ מישראל אנטישמים יצביעו עליך באצבע ויגידו שאתה יהודי מלוכלך.

אז אתה נורא רוצה להיות רוסי,וגאה להיות בן לאומה הרוסית הגדולה, אבל האומה הזאת לא ממש מכירה בך כאחד משלהם.

באסה להיות יהודי, אבל זה מה שאתה.תפנים.

אני לא רואה בעצמי יהודי, זה לא אומר שאני רואה בעצמי רוסי, אני לא מרגיש צורך להשתייך לאף לאום/אומה/דת באופן כללי,

יחד עם זאת אני כן רואה בעצמי ישראלי, אוהב את המדינה ונאמן לה(כמו כן מכבד את הצורך במאפיינים היהודיים שלה

וחושב שזה קריטי לקיומה).

בנוסף, אני לא מתעב רבנים ואנשי דת, הבעיה שלי שהם בפוליטיקה. זה לא מעיד על תיעוב,

אני גם לא חושב שמפלגות כמו בל"ד, חד"ש או רע"מ תע"ל צריכות להיות בפוליטיקה, לא אומר שאני מתעב ערבים.

פורסם

תזהר לב , אם יושבים יותר מידיי זמן על הגדר השפיצים שלה עלולים להכנס ל*** :smile1:

פורסם

מי אמר שיש גדר בכלל?

פורסם

הגדר הזו שמפרידה בין לבין . היא קיימת גם אם לא נראת .

פורסם

לא מבחינתי, הכל אצלי מעורבב וחי בדו-קיום מעולה.

אם זה לא נראה למישהו, זה ממש לא מעניין אותי.

פורסם

אני לא רואה בעצמי יהודי, זה לא אומר שאני רואה בעצמי רוסי, אני לא מרגיש צורך להשתייך לאף לאום/אומה/דת באופן כללי,

לב,אתה יכול לראות את עצמך "אזרח העולם".אבל העולם לא מקבל אותך כך.אתה לא רואה בעצמך יהודי? כיף לך, אבל העולם כן

רואה בך יהודי, וכמעט 2000 שנות רדיפה ששיאן בשואה יעידו על כך.השאלה היא מיהו יהודי.האם זה מי שההלכה קובעת שהוא יהודי?

האם זה מי שרואה את עצמו יהודי, או מי שנמצא בסכנת רדיפה אנטישמית.

הציונות (החילונית) אימצה את המשמעות האחרונה, וזאת גם דעתי וגם דעת המחוקק-ע"ע חוק השבות.אתה הרי לא רואה בעצמך

יהודי, ולפי ההלכה אתה גם לא יהודי, אבל הגעת לארץ דרך חוק השבות, שכן מכיר בך כיהודי.בתקופת השואה אף אחד לא היה

מתעניין במה שאתה מרגיש או איך אתה רואה את עצמך.היו רוצחים אותך יחד עם עוד הרבה "לא יהודים" כמוך.

ואתה כן רואה בעצמך רוסי:

וכן, גדלתי ברוסיה ואני גאה במורשת שלי וגאה בזה

שאני משתייך ללאום הרוסי

תמשיך לחיות באשליות.הרוסים מתעבים אותך.

פורסם

גאה בלאום הרוסי ? בשביל מה לך להיות גאה מפה ? סע ותחיה שם אני בטוח שהגאווה הזו תשתפשף קצת ותאבד את הברק שלה , ( אני אוהב העליה מברית המועצות לשעבר אני חושב שהתרבות הרוסית היא מהמהוללות שיש אבל מה לי להיות גאה בלאום הרוסי ? אני מבדיל בין גויים לעם שלי ) ( אם אתה חושב שאתה רוסי אני מזמין אותך לגור שם כמו שהייתי מזמין צרפתי להתגורר בצרפת ויהודי / ישראלי בישראל ) ( אתה לא חושב שכך הוא הדבר הנכון ? )

פורסם

ואתה כן רואה בעצמך רוסי:

תמשיך לחיות באשליות.הרוסים מתעבים אותך.

הדברים נאמרו בכדי להעביר נקודה, תקרא את כל הדיון ותראה באיזו עמדה עמדתי ונגד אילו טענות אמרתי את הדברים.

הדגשתי כי זה שאני יהודי למחצה לא אמור לשנות לאף אחד שום דבר ובכל זאת, יש אנשים שמעדיפים(ויש מלא אנשים כאלה)

דווקא כן ללכת לפי ההלכה ולהתאים את תנאי חוק השבות להלכה. אז כן, הצגתי נקודת נגד ואמרתי את הדברים,

כי בסופו של דבר לא חסר יהודים כשרים בארץ שההלכה לא משמעותית בחייהם ולו במאום, אבל הזיקה שלהם למדינה היא ציונית.

כמו כן, זה שאני אומר שאני לא מתבייש במורשת הרוסית שלי, לא אומר שאני שונא את ישראל.

זה שאתה ו David111111 שני אנשים אפורים עם מוח בעל מסוגלות מוגבלת, שלא מבינים שאין קשר לוגי בין לאהוב מדינה

שבה נולדת וממנה עלית לבין לאהוב את מדינת ישראל ולחוש זיקה ציונית כלפיה.

עליתי מרוסיה בגיל 6, אני דובר, קורא וכותב ברוסית, מדבר עם אנשים בשפה ובאופן די מועט גם מתחבר לתרבות.

האם זה אומר שאני זונח את התרבות הישראלית והזיקה לציונות? לא ולא! רק שתדעו שהאנשים שהקימו את המדינה

דיברו בינהם רוסית ובתחילת המאה הקודמת כל הנהגת העיר תל-אביב דיברו רוסית כמעט באופן בלעדי, אז?

זה אומר שהם שונאים את ישראל? לא.

מבחינתי, שתי הזהויות הללו, של אדם שמוצאו ברוסיה ואדם שחי את מרבית חייו בישראל יכולות להתסדר יופי

אחת עם השנייה בתוך אותו האדם.

לגבי איך הרוסים מרגישים כלפיי, זה ממש לא מעניין אותי, אני לא גר שם וגם לא מתכנן.

למזלי האנשים שאני נתקל בהם ביום יום, אינם צרי אופקים קנאים כבר לא ברור לאיזו זהות, העיקר להיות אנטי,

להיות אולטרא-פטריוט ולצעוק "גונבים לי ת'מדינה!! עהאעהעהעה!!!".

גאה בלאום הרוסי ? בשביל מה לך להיות גאה מפה ? סע ותחיה שם אני בטוח שהגאווה הזו תשתפשף קצת ותאבד את הברק שלה , ( אני אוהב העליה מברית המועצות לשעבר אני חושב שהתרבות הרוסית היא מהמהוללות שיש אבל מה לי להיות גאה בלאום הרוסי ? אני מבדיל בין גויים לעם שלי ) ( אם אתה חושב שאתה רוסי אני מזמין אותך לגור שם כמו שהייתי מזמין צרפתי להתגורר בצרפת ויהודי / ישראלי בישראל ) ( אתה לא חושב שכך הוא הדבר הנכון ? )

נראה לך שאני אזנח איזושהי זהות שמרכיבה את מי שאני בתור בנאדם בגלל טרול דביל באינטרנט?

שאני אקח מכם עצות איפה להתגורר וכיצד לנהל את חיי? :lol:

אתה תזמין את מי שאתה רוצה לאן שבא לך, לא באמת מעניין אותי.

אני פה, על אפך ועל חמתך, אני אשאר פה, כנראה שגם אקים כאן משפחה.

אתה תמשיך לאכול את עצמך, שאתה אדם מוגבל, רדוד וצר אופקים ואני אהנה מכל התרבויות שאותן ספגתי במהלך חיי.

עריכה -

llime, קראתי את הדיון הישן שהעלת כאן לכל אורכו ואת כל הודעותיי, כמו כן יש שם הודעה של Wrecker שגם משקפת את דבריי.

זה יפה שבשנה וחצי לא גידלת אפילו טיפה שכל. איך עדיין אתה מלקט משפטים ומילים ספציפיים ונדבק אליהם

כמו פעילים של "בצלם", "הקרן החדשה" ו"שלום עכשיו", במקום להסתכל על התמונה הכוללת והמסר החד והברור

שנובע מכל הודעה והודעה שלי.

בסופו של דבר אני מבין שעדיין יש חבלי לידה לעלייה הרוסית, אפילו 20 שנה אחרי ועדיין יש אנשים בעלייה הזאת

שהציבור לא יודע איך/מסרב להבין ולקבל. למשל אנשים שלא מתביישים לדבר רוסית, מלמדים את הילדים שלהם רוסית

ולא זונחים או מזלזלים בתרבות שממנה באו. זה שאחרים בחרו לעשות זאת, לא משפר את מעמדם אלא רק מוריד אותו

ורק מראה מה הרמה התרבותית של אותו אדם. שמוכן לפסול כל אלמנט בזהות שלו, העיקר שכמה צרי מוחין בורים ייקבלו אותו.

פורסם

אתה מאוד רגיש לנושא :smile1:

פורסם

אני לא אכחיש, זה לא נושא שהקדשתי לו 1-2 ד' מחשבה בכל החיים. :)

פורסם

לדעתי הנושאים האלו שאינם בשליטה של הבן אדם אינם שווים יותר מדקה שתיים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים