עבור לתוכן

אז מהי המפתחת הכי טובה לדעתכם?

מהי המפתחת הטובה ביותר? 1,094 הצבעות

1. 1. מהי המפתחת הטובה ביותר?

• Blizzard
    • Infinity Ward
    • Bioware
    • Crytek
    • Ubisoft
    • Epic Games
    • Valve
    • PopCap
    • Rockstar
    • Radical Entertainment
      0
    • ID
    • Bethesda Softworks
    • EA
    • cdprojekt
    • Bungie
      0
    • Eidos
    • lucas Arts
      0
    • Firaxis
    • THQ
    • Maxis
      0
    • Insomniac
    • PIRANHA BYTES
    • OBSIDIAN
      0
    • Treyarch
    • Creative Assembly
      0
    • MONOLITH
    • RAVEN
    • RELIC
    • GEARBOX
      0
    • Gas Powered Games
      0
    • PETROGLYPH
      0
    • MASSIVE
      0
    • Squaresoft
      0
    • IRRATIONAL GAMES
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

Valve, החברה היחידה שעוד תומכת במשחקים שלה ומחלקת תוכן חינמי שנים לאחר יציאת המשחק ולא כל מיני DLCים מבחילים שהיו אמורים לצאת כחלק מהמשחק המקורי. הייתי אומר Epic, על בסיס אותה טענה, אבל האמת היא שהם די הדרדרו במובן הזה.

• תגובות 134
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב אין מה להתווכח על טעם , PROTOYPE זה אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי, מה ההבדל בינו לבין כל משחק קונסולות מכות אחר? ו DRAGON AGE משחק גרוע, למרות שההתחלה שלו הייתה טובה, המשחקיות משעממת-קרבות קשים בלי כיף.

OBLIVION ברור שלא שיחקת RPG נורמלי בחיים שלך, משחק קונסולה בסגנון RPG.

מה זה AC בכלל?

וBORDERLANDS גם משעמם- אותה תבנית של קניית נשק כמו FARCRY2 שהרסו את FARCRY הראשון שהיה משחק אדיר, חברה אתם מדברים עם גיימר בן 30 פלוס שראה הכל כבר, אין לחברות האלה כבר מה להציע-זה כמעט כמו במוסיקה, הקלאסיקות היו ונשארו ואין מה לחדש-גם לגדולים ביותר.

OBLIVION זכה משחק השנה(כנראה שסתם,הרי אתה מבין גדול) אחד המשחקים היותר מוצלחים,במיוחד עם המודים הנכונים.

העובדה שאתה לא יודע מה זה ASSASSINS CREED מראה עד כמה הבורות שלך עמוקה במשחקי מחשב שזה משהו,אני בטוח ב100% שאין גיימר אחד בעולם שיאמר מילה אחת לא טובה על AC2,נתחיל מגראפיקה נמשיך לסאונד המדהים משחקיות אדירה שעות של הנעה ועלילה (יותר טובה ממאפיה הראשון בזמנו)הכי טובה שאפשר לחשוב עליה,מתי בפעם האחרונה משחק באמת ריגש אותך?

פורסם

אני יכול להגיד הרבה מילים לא טובות על AC2, הוא רחוק מלהיות מושלם, את האמת הוא הרגיל לי מאוד כמו הראשון (שהפסקתי לשחק באמצע כי לא היה לי כוח יותר).

פורסם
זכה משחק השנה(כנראה שסתם,הרי אתה מבין גדול) אחד המשחקים היותר מוצלחים,במיוחד עם המודים הנכונים.

העובדה שאתה לא יודע מה זה ASSASSINS CREED מראה עד כמה הבורות שלך עמוקה במשחקי מחשב שזה משהו,אני בטוח ב100% שאין גיימר אחד בעולם שיאמר מילה אחת לא טובה על AC2,אני יכול להגיד הרבה מילים לא טובות על AC2, הוא רחוק מלהיות מושלם,

נתחיל מגראפיקה נמשיך לסאונד המדהים משחקיות אדירה שעות של הנעה ועלילה (יותר טובה ממאפיה הראשון בזמנו)הכי טובה שאפשר לחשוב עליה,מתי בפעם האחרונה משחק באמת ריגש אותך?

עזוב תגיד מי אתה בכלל? מה שיחקת בחיים שלך MEGAMAN? כמה משחקים שיחקת וכמה זמן אתה בדקת בכלל משחקים, ASSASIN,S CREED לא אכפת לי 2 או 3 -אחד הספיק לי. אין מה להתווכח כמו ילד מפגר-זה עניין של טעם. (ושוב אנחנו ממשיכים משום מה) OBLIVION זה שהוא זכה מעניין לי את הביצה השמאלית-לא שלא היה נחמד לזוז ולראות את הנוף אבל בחייאת, אתה נגעת פעם במשחק RPG אמיתי?

מדבר איתי על משחקי מכות, אתה לא מבין בכלל באיכות. נסחפת עם הזרם ותודה שזה מה שמעניין אותך-מה שהולך עם הזרם.

RISEN הצליח קצת לרגש אותי, THE LONGEST JOURNY 2 מאוד הצליח בזה, האחרון אחרון ששיחקת RUNAWAY TWIST OF FATE הגיע לרמות הומור שמזמן לא ראיתי במשחקי מחשב-כמעט כמו LUCAS, רק שהיה טיפה קל. CRYSIS הצליח גם. אבל להשוות לקלאסיקות כמו הריגוש לשחק דיאבלו 1 בפעם הראשונה, או FALLOUT1 או BALDUR'S GATE שמגיעים לעיר בפעם הראשונה. אין מה להשוות, THE THRILL IS GONE, ואני סומך רק על האינדי שיציל את המצב-על אפם וחמתם של כל מפיקי הכסף השחור הזה, שיעממתם את כולם!!

פורסם

העובדה שלא שיחקת בAC2 מונעת ממך מלדבר עליו בכלל איך אתה יכול להלעביר ביקורת על משהו שלא ראית? :kopfpatsch: משחקי מכות פחחחחח

חבר MORTAL COMBAT STREET FIGHTER זה משחקי מכות AC ממש ממש לא נכנס לקטגוריה הזו.

ושוב לגבי OBLIVION זה שאתה מתעלם מכך שזה משחק באמת טוב רק בגלל שהוא עשה הרבה כסף זו כבר בעיה שלך.

אשכרה התרגשת מלשחק DIABLO 1?! ואני בטוח ששיחקת בו בגיל יותר מבוגר ממני והוא ריגש אותך? כנראה שאתה לא מבדיל בין הנעה לריגוש,חבל כי כנראה שלא שיחקת משחק טוב כבר הרבה זמן,ותסביר לי איך CRYSIS הצליח לרגש אותך?? פה הרגת אותי אין בו שום עומק כלום!(הוא משחק מושקע וטוב אבל בין זה לבין לרגש?!)

HuGeMouTh - כנראה שלא נכנסת מספיק לעלילה או שלא סיימת את הראשון.

תרחיב קצת לגבי מילים לא טובות על AC2...

פורסם

לי יש כמה מילים לא טובות על AC2...

דבר ראשון המשחק הזה הוא פורט, והוא סובל מכל הבעיות של הפורטים למיניהם.

דבר שני, המשחק מורכב מהרבה אלמנטים של משחקיות. רוב אותם אלמנטים הם רדודים, מה שהופך את המשחק למשעמם אחרי ששיחקת בו מספיק.

דבר שלישי - המשחק מחייב חיבור לאנטרנט בשביל לשחק, ככה שמי שקנה את המשחק ולא רוצה להפר את ה"הסכם" - נדפק.

עכשיו אני לא אומר שזה משחק לא טוב. אני שיחקתי וגם עברתי אותו. רק מה, לפי דעתי, המשחק הזה לא ראוי להיות "קדוש" ולא "אחד הגדולים", ומי שפיספס אותו או שכח אותו, הוא לא בור ולא כופר.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שיש לו מספר חסרונות, אבל הוא עדיין אחד המשחקים הגדולים לדעתי.

אבל אנחנו סוטים מהנושא, נדמה לי שיש למשחק דיון ראשי....

פורסם

טוב אין מה להתווכח על טעם , PROTOYPE זה אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי, מה ההבדל בינו לבין כל משחק קונסולות מכות אחר? ו DRAGON AGE משחק גרוע, למרות שההתחלה שלו הייתה טובה, המשחקיות משעממת-קרבות קשים בלי כיף.

OBLIVION ברור שלא שיחקת RPG נורמלי בחיים שלך, משחק קונסולה בסגנון RPG.

מה זה AC בכלל?

וBORDERLANDS גם משעמם- אותה תבנית של קניית נשק כמו FARCRY2 שהרסו את FARCRY הראשון שהיה משחק אדיר, חברה אתם מדברים עם גיימר בן 30 פלוס שראה הכל כבר, אין לחברות האלה כבר מה להציע-זה כמעט כמו במוסיקה, הקלאסיקות היו ונשארו ואין מה לחדש-גם לגדולים ביותר.

AC = assassins creed

לדעתי המשחק הכי טוב בעולם :)

פורסם

כיום Blizzard ו Valve ללא ספק.

פעם Lucas Arts הייתה המפתחת הכי טובה, אבל היא השתנתה מאז.

Epic מפתחת את המנועים הכי טובים, אבל המשחקים שלה זוכים לפחות הצלחה, בעיקר באשמתם (User Experience לא משהו).

אני כנראה שוכח כמה מפתחות חשובות היום ובעבר, אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע.

פורסם

או סוףסוף מישהן שמבין עיניין ולא אומר זה קונסולה זה חרא בלההלהבלה.

ואיlucas arts איזה נוסתלגיה full trotle ו grim fandango קלאסיקות אדירות לא מזמן שיחקתי בft בשביל קצת טעם של פעם.

פורסם

עכשיו גם נזכרתי ב Squaresoft ששיחררה משחקים מדהימים כמו Chrono Trigger, ו Final Fantasy.

למרות שאני לא מת על המשחקים שלו, אי אפשר שלא לציין את Shigeru Miyamoto הגאון (מעצב משחקים בכיר של nintendo).

כמוכן את Toys For Bob (של Paul Reiche ו-Fred Ford), שהכינו את Star Control 2 האגדי.

פורסם

כיום Blizzard ו Valve ללא ספק.

פעם Lucas Arts הייתה המפתחת הכי טובה, אבל היא השתנתה מאז.

Epic מפתחת את המנועים הכי טובים, אבל המשחקים שלה זוכים לפחות הצלחה, בעיקר באשמתם (User Experience לא משהו).

אני כנראה שוכח כמה מפתחות חשובות היום ובעבר, אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע.

EPIC לא מפתחת את המנועים הטובים ביותר, אולי הנוחים ביותר לשימוש אצל מפתחות. המנועים הטובים ביותר הם ללא ספק המנועים של id, פשוט אחרי שיצאו מנועים נוחים העדיפו נוחות על פני איכות (TECH 3 שלט בשוק, TECH 4 בקושי היה בשימוש). תראה GAME PLAY של RAGE, ניראה יותר טוב מכל המשחקים ב 360 ועובד על 60 פריימים ולא 30-40 כמו שאר המשחקים.

גם החלק השני על EPIC ממש לא נכון, UT אחת מסדרות ה MP המצליחות ביותר, עד היום יש הרבה אנשים שמשחקים ב UT 2004 ואפילו ב UT הראשון. גם GEARS זכה להצלחה ענקית (לצערי רק הראשון יצא למחשב, מאוד אהבתי אותו ורציתי לשחק גם בהמשך אבל אין לי כסף ל 360), אני מאמין שגם המשחק החדש שלהם יצליח. גם אם תחזור להתחלה שלהם, עד היום אנשים משחקים ב JAZZ וכל פעם שמדברים עם המפתחת שואלים אותם על הסיכוי למשחק שלישי בסדרה.

פורסם

לגבי EPIC-היו להם משחקים מוצלחים מאוד פעם,אבל גירז 2 ו3 שלהם הם בכלל לא למחשב וUT3 לא כזה להיט-וגם לא כזה חדש.אם כבר בגלל המשחקים של פעם היתי נותן VOTE ללוקאסארטס.

בליזארד ואינפינטי היו מבחינתי המנצחות עד שMW2 הביא על קהילת הגיימרים את כל קללות העידן המודרני.וSC2 הגיע אחרי שנים בפיתוח בלי חידושים כמעט ועם סינגל "בלתי מספיק" לדעתי .רוקסטאר מוציאה ותוציא משחקים מעולים אבל המחשב מקבל רק פורטים גרועים,אם בכלל.

בנג'י גם לא פתחו משחק למחשב מאז ONI בערך,אז לא ברור למה הם ברשימה.

EA היא לא מפתחת,ואם כן אז היא הרסה את מותגי C&C וMOH אז לא היתי ממהר לשבח אותם.

MONOLITH התעלקה על סדרת FEAR שלא מענינת כבר אף אחד אז הם כבר לא רלוונטיים כ"כ, כנל RAVEN שלא הוציאו משחק טוב לדעתי מאז ULTIMATE ALLIANCE. וחברתה ID אפילו גרועה ממנה,קוויק 3 היה המשחק האחרון שלהם שעוד היה טוב במידת מה.

טרייארק-NICE TRY,BUT YOUR NOT INFINTY WARD.

המנצחות מבחינתי-

BIOWARE חברה מוצלחת מאוד ממה שאני מבין.חבל שהמשחק היחידי שלהם ששיחקתי היה MDK2,אבל לא נורא הוא היה מצויין...

וואלב היא באמת אחת הטובות רק שגם להם יש את הסקנדל של L4D2 ,ככה שא"א להגיד שהידיים שלהם נקיות.עדיין יש כ"כ הרבה משחקי טובים לוואלב וגם כמעט תמיד חדשניים ככה שבהחלט היתי הולך עליהם.

פורסם

EPIC לא מפתחת את המנועים הטובים ביותר, אולי הנוחים ביותר לשימוש אצל מפתחות. המנועים הטובים ביותר הם ללא ספק המנועים של id, פשוט אחרי שיצאו מנועים נוחים העדיפו נוחות על פני איכות (TECH 3 שלט בשוק, TECH 4 בקושי היה בשימוש). תראה GAME PLAY של RAGE, ניראה יותר טוב מכל המשחקים ב 360 ועובד על 60 פריימים ולא 30-40 כמו שאר המשחקים.

המפתחים לא חשובים?

כשתפתח תבין :).

גם החלק השני על EPIC ממש לא נכון, UT אחת מסדרות ה MP המצליחות ביותר, עד היום יש הרבה אנשים שמשחקים ב UT 2004 ואפילו ב UT הראשון.

יש ל Unreal קהל מעריצים רחב (אני נמנה בינם), והוא זכה לשבחים בביקורות, אבל עד כמה שאני יודע הוא לא זכה להצלחה מקיפה סטייל doom, wolfstein, COD, FarCry.

והלוואי שהיו הרבה אנשים משחקים באנריל היום, אני מנסה כל כמה חודשים לחזור לאחד המשחקים בסדרה, ומתאכזב מזה שאני לא מוצא משחקי instagib (לפחות עם פינג מתחת ל 300) :-/.

האמת שאתה צודק בקשר ל Gears of war, הוא היה אחד ה killer apps המרכזיים בקונסולות האחרונות.

פורסם

לגבי EPIC-היו להם משחקים מוצלחים מאוד פעם,אבל גירז 2 ו3 שלהם הם בכלל לא למחשב וUT3 לא כזה להיט-וגם לא כזה חדש.אם כבר בגלל המשחקים של פעם היתי נותן VOTE ללוקאסארטס.

בליזארד ואינפינטי היו מבחינתי המנצחות עד שMW2 הביא על קהילת הגיימרים את כל קללות העידן המודרני.וSC2 הגיע אחרי שנים בפיתוח בלי חידושים כמעט ועם סינגל "בלתי מספיק" לדעתי .רוקסטאר מוציאה ותוציא משחקים מעולים אבל המחשב מקבל רק פורטים גרועים,אם בכלל.

בנג'י גם לא פתחו משחק למחשב מאז ONI בערך,אז לא ברור למה הם ברשימה.

EA היא לא מפתחת,ואם כן אז היא הרסה את מותגי C&C וMOH אז לא היתי ממהר לשבח אותם.

MONOLITH התעלקה על סדרת FEAR שלא מענינת כבר אף אחד אז הם כבר לא רלוונטיים כ"כ, כנל RAVEN שלא הוציאו משחק טוב לדעתי מאז ULTIMATE ALLIANCE. וחברתה ID אפילו גרועה ממנה,קוויק 3 היה המשחק האחרון שלהם שעוד היה טוב במידת מה.

טרייארק-NICE TRY,BUT YOUR NOT INFINTY WARD.

המנצחות מבחינתי-

BIOWARE חברה מוצלחת מאוד ממה שאני מבין.חבל שהמשחק היחידי שלהם ששיחקתי היה MDK2,אבל לא נורא הוא היה מצויין...

וואלב היא באמת אחת הטובות רק שגם להם יש את הסקנדל של L4D2 ,ככה שא"א להגיד שהידיים שלהם נקיות.עדיין יש כ"כ הרבה משחקי טובים לוואלב וגם כמעט תמיד חדשניים ככה שבהחלט היתי הולך עליהם.

תשחק בME2 ,אתה לא תתחרט ,ישבתי על המשחק 45 שעות כדי לסיים אותו ,והמשחק הזה הוא הנאה טהורה ...

אצלי זה ככה :

יוביסופט - בגלל AC2 שלדעתי הוא המשחק הכי טוב בעולם :)

BIOWARE - בגלל ME2 שלדעתי פשוט מדהים ..

Square Enix - בגלל Batman: Arkham Asylum שכולם שחכו ממנו ,פשוט משחק מעולה ,עלילה טובה ,אני כבר לא יכול לחכות ל2

ואיך אי אפשר לשכוח את Remedy ,אני חושב שAlan Wake הוא פשוט משחק מעולה ,שפשוט לא תפש בקרב הקהילה , גם בגלל שהוא יצא רק ל360 ,רק חבל שלקח להם איזה 6 שנים לפתח אותו ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים