פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים ולמען הסר הספק, הסוללה צריכה להיות בתוך הלאפטופ : יש לי Dell Inspiron N3010 לא מצאתי שום תוכנה באתר שלהם שתעשה את זה יש לי על מקש F3 ציור של בטריה, הייתי בטוח שזה זה אבל גם לא. איך אפשר לעשות את זה? תודה!
פורסם 2010 בנובמבר 1415 שנים מחבר אני משתמש בו ממש הרבה, ויש לי חשמל ברוב המקומות שאני נמצא בהםאני לא רוצה לרוקן ולמלא אותה כמה פעמים ביום, ואני גם לא רוצה שהיא תהיה תקועה לי על 100% וגם בחשמל, הבנתי שזה קצת דופק את הסוללה.אבל עזוב, לא על זה הדיוןיש לך פיתרון? ;D
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים יש לך פיתרון? ;Dבגדול? לקנות Thinkpad. :-Xטרם ראיתי תוכנה כללית שתאפשר לך שליטה ידנית בטעינת הסוללה או בספי הטעינה.
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים זה לא כזאת "שליטה".סך הכל שברגע שמחברים חשמל הסוללה מפסיקה להיטען.ומתי היא כן טטען שמחברים לחשמל ? אף פעם ?"כזאת שליטה" זה פשוט - אם יש את זה ואצלך אין את זה וגם בטריה צריכה להיות מתאימה ל"שליטה כזאת" כי ה"שליטה" היאבתוך מעבד של הבטריה ולא בחלונות ולא בביוס.
פורסם 2010 בנובמבר 1515 שנים קודם כל מומלץ מאוד להוציא את הסוללה כאשר המחשב נייד כל הזמן בחשמל 1.מאריך אורך חיי סוללה 2.מחשב נייד כאשר מחובר לחשמל יכול לעבוד בלי סוללה 3.אם במידה והוא מחובר יותר מכמה שעות טובות תדאג להוציא סוללהותשמור אותה באת הצורך ולא יהיה מקום לחשל
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים מחבר לכל החכמולוגים מסתבר שכן יש קוראים לזה Dell QuickSet ניתן לבטל טעינת סוללה עד האתחול הבא, די שימושי אם תשאלו אותי
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים בהחלט שימושי - השתמשת כבר בפיצ'ר הזה? לא ראיתי אזכור לזה בתיעוד של התוכנה שמצאתי, ואין לי מחשב DELL. אשמח אם תעלה צילום מסך שמראה איפה בתוכנה מפעילים את הפיצ'ר, למקרה שמישהו ישאל שוב.
פורסם 2010 בנובמבר 1615 שנים מחבר מצורפת תמונה וכן, השתמשתי. אחלה של דבר. חבל לבזבז את הסוללה במקומות שיש בהם חשמל. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.