פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים למה לא מבינים שרוב האנשים לא אוהבים 24/7 DOMINATION? ואף אחד (כולל אותי) לא יצטרף בשביל אותו מוד שוב ושוב ושוב ושוב?... צריך לשים את זה MIXED ולהשאיר ככה.חזר להיות MIXED אם לא שמת לב.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים חברים יקריםבסוף השבוע הזה השרת שלנו מפסיק להתקיים.כמשחק פרידה אני רוצה שנתהרגן קבוצה גדולה ככל האפשר ונפיק את המירב מהימים האחרונים.מי בפנים?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אני מניח שלרוב נוח בשעות הערב.אני חושב שמ9 בערב ועד מתי שימאס זה זמן טוב.למי שזה מוקדם לו מכל סיבה שהיא תמידאפשר לשנות.הכי חשוב להתרגן קבוצה מכובדת עם כמות אנשים יפה,על השעה והיום אפשר להזיז כדי שלכולם יהיה נוח.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים הכסף זה לא ה ISSUE .רוב הזמן השרת ריק, רובנו מפוזרים בשרתים אחריםאני אומר את זה ולא מאמין אבל........בMW2 עם כל החסרונות של מערכת ה IWNET יכולנו להמתין שם לשאר החברה ואז להכנס ביחד ולאותה קבוצה.אין זכות קיום לשרת שאולי מלא לכמה שעות ביום שישי בערב.ליאור תקן אותי אם טעיתי :-\
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מבין אתכם מאוד. בפרט שאני זכיתי רק פעמים מעטות לראות אותו ברשימת השרתים, למרות שהוספתי אותו למועדפים.בכל אופן, כל הכבוד לליאור על היוזמה.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר צודקים, אפשר לתקן את זה כפי שאתם יודעים, אני ממש לא רוצה לסגור את השרת, יש פוטנציאל לא קטן למשחקים טובים, חבל, חבר'ה, בואו נקבע היום ב 21:00 ,נכנס לשחק קצת.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים צודקים, אפשר לתקן את זה כפי שאתם יודעים, אני ממש לא רוצה לסגור את השרת, יש פוטנציאל לא קטן למשחקים טובים, חבל, חבר'ה, בואו נקבע היום ב 21:00 ,נכנס לשחק קצת. כמובן שאני בפנים,אני מניח ש HUGEMOUTH יבוא גם,ג'וני אמר הוא רוצה. רק בלי GUN GAME :P
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אני בא, אפשר לשחק עד הבוקר, מחר יום חופש ;Dלמה יום חופש? אני לומד..ואני בפנים, למרות שאם אפשר להקדים את זה ל20:30 או אפילו ל20:20 זה יהיה מעולה מבחינתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.