פורסם 2010 בנובמבר 1215 שנים בינתיים צרפת מנצחת (ספרתי הכל): לחמישה אנשים צרפת מובילה, ארבעה אנשים מקבלים פינג נמוך יותר מאנגליה וארבעה מאיטליה.ד"א ליאור, לא אמרת לנו איזה פינגים אתה קיבלת.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים צרפת: Minimum = 73ms, Maximum = 103ms, Average = 84msאיטליה: Minimum = 80ms, Maximum = 113ms, Average = 83msאנגליה:Minimum = 101ms, Maximum = 120ms, Average = 103msהוט+בזב"ל, 12מגה גיימראם אני זוכר נכון הכבלים שמחברים אותנו לעולם עושים את זה דרך איטליה.מעשית, יש כל כך הרבה גורמים נוספים שאני לא בטוח שזה באמת משנה.הבדיקה הכי טובה היא לחרוש במשחק על שרתים שונים. אני זוכר שב BFBC2 הרבה אנשים אמרו שחווית המשחק הייתה חלקה יותר בשרתים של gameplay באנגליה עם פינג 90 מאשר היפרניה בישראל עם פינג 10
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר השרת שלנו עומד לרשותכם כבר. הוא עובד בצורה מושלמת. אני יכול להחליף מיקום תמיד. It's freeאני צריך לחכות כמה ימים שצרפת, גרמניה ואיטליה תהנה זמינות. למרות שאין טעם להתקשקש.אתמול שיחקו בשרת משהו כמו שמונה ישראלים וכולם הסכימו שזה פועל חלק.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים מחבר rankedתבקש מאחד החברים שלך ברשימה שיזמין אותך למשחק דרך friends ואז תשמור במועדפים.חבר'ה ,נכון לעכשיו השרת דופק כמו שעון, הפינגים לא הכי נמוכים אבל מבחינת התחושה זה מרגיש כמו פינג 40-50 .אם תיהנה בעיות נחליף את מיקום השרת ,נתן לו כמה ימים לזרום.
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים יש לי לאגים נוראיים בשרת שלנו ???והפינג בזמן משחק עומד אצלי על 150-200בשרתים אחרים הרבה הרבה פחות
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים ליאור,בFRANKFURT בגרמניה אני מקבל את הפינגים הכי טובים,מה אתם מקבלים משם? (ליאור, יש מצב אתה מביא לנו אייפי מFRANKFURT, גרמניה, שנוכל לדעת ממוצע?)
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים ליאור,בFRANKFURT בגרמניה אני מקבל את הפינגים הכי טובים,מה אתם מקבלים משם? (ליאור, יש מצב אתה מביא לנו אייפי מFRANKFURT, גרמניה, שנוכל לדעת ממוצע?)גרמניה כרגע ב BACKORDER עד ל 17 לחודש.פינגים טובים יש שם 65....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.