פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים שמתי לב שבפריז אני מקבל פינגים הרבה יותר טובים מבFRANKFURT, משום מה יום אחד אני פתאום רואה שכל הסרברים בFRANKFURT נהיו פינגים של 120-130 אפילו 200, ופריז, שלרוב אף פעם לא נכנסתי לסרברים שם כי הפינגים היו גבוהים מדי, צנחה לפינגים של 70-80
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים הפינג אף פעם לא קבוע, אלא אם כן החיבור לאינטרנט הוא קבוע.כל עוד עושים חיבור מחדש לאינטרנט, הפינג משתנה בהתאם, לטובה או לרעה.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים יאללה שלח לנו ד"א יש פקודות שניתן לעשות בתוך המשחק דרך ה console שמחליפות מפה, gamemode או עושות שהודעה מסויימת (מהנמען "console") תחזור על עצמה כל X דקות? אתה אדמין בשרת?
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אתה אדמין בשרת?הוא לא אדמין פעיל כי הRCON לא עובד לו, אבל כן, הוא אדמין. ועומרי, אתה לא מתכוון להתחבר לשרת? בתור אדמין אתה אמור להפגין נוכחות...
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אתה אדמין בשרת? כן. כרגע רק דרך הקונסולה כי הם צריכים לתקן את ה rcon המזוויע הזה שלהם
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים Unable to connect. Duplicate qport on the server זוהי ההודעה שאני מקבל כשאני מנסה להתחבר לשרת שלנו...
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים כן. כרגע רק דרך הקונסולה כי הם צריכים לתקן את ה rcon המזוויע הזה שלהם מוזר. למה אתה לא ברשימה של האדמינים?
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מוזר. למה אתה לא ברשימה של האדמינים? נכון, מאוד מוזר. פרצתי את הסיסמה של השרת ואני משתמש בה על מנת להסגיר סודות מדינה לאירן.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים מחבר יש שינויים ברשימת האדמינים הפעילים, מאחר ואני לא מחליט הכל לבדי (וטוב שכך) ,נאלצתי להוריד אדמין אחד thechaos ותפס את מקומו אתיופי .שום דבר לא אישי נגד אף אחד, אני פשוט לא אוהב לעמוד בין הפטיש לסדן ,מקווה שזה יתקבל בהבנה ובבגרות.
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים אוקי ברצינות, איך אני מתחבר באופן יזום לשרת הזה? :\ בא לי לשחק איתכם חפש אותו לפי שם ברשימת סרברים ranked תסדר את הרשימה לפי השמות כנס אליו ואח"כ תכניס אותו למועדפים בהצלחה דרך אגב, בשרת היום היו מטוליסט, SC, לאנצ'ריסט. אבל היו משחקים טובים, ממש נהניתי....
פורסם 2010 בנובמבר 2015 שנים חפש אותו לפי שם ברשימת סרברים ranked תסדר את הרשימה לפי השמות כנס אליו ואח"כ תכניס אותו למועדפים בהצלחה דרך אגב, בשרת היום היו מטוליסט, SC, לאנצ'ריסט. אבל היו משחקים טובים, ממש נהניתי.... אם אין אדמינים במשחק, מוזמנים לשלוח לי הודעה בסטים, תוך שניה אעיף לפי שמות
פורסם 2010 בנובמבר 2115 שנים נהדר, שיחקתי, לא עשיתי שום דבר "נגד החוקים" ובלי אזהרה קיבלתי באן מהשרתמצויין, מעניין מי מהאמינים הנכבדים החליט שאני לא משחק "מספיק יפה" לפי העקרון המוזרים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.