עבור לתוכן

האם יצא internet explorer 9 ל windows xp ?

Featured Replies

פורסם

לדעתי IE9 תצא גם לXP אפילו שמייקרוסופט הודיעו על כך שלא.

התחרות בין הדפדפנים כ"כ גדולה עבור מייקרוסופט. משתמשים פשוט יעברו לדפדפנים אחרים שיוצאים לXP - כולם יותר מוצלחים מIE.

חבל להם לקחת את הסיכון הזה. אחוזי השימוש בדפדפן שלהם גם ככה בירידה, ועם למעלה מ50% מהגולשים באינטרנט משתמשים עדיין בXP זה פשוט ידפוק אותם.

עוד כמה שנים זה יהיה ככה גם במערכות ההפעלה

• תגובות 61
  • צפיות 16.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי מונע ממך לדפדף בעכבר? האפשרות עדיין קיימת ואף יותר משוכללת. להבדיל מסרגל המיקום בXP, שמאפשר לדפדף רק ספרייה אחת למעלה, זה של ויסטה מציג את כל ענף הספריות שבו אתה נמצא (מוגבל רק ברוחב החלון), ומאפשר לך בלחיצה אחת להגיע לכל ספרייה בענף. נאמר - אתה בעומק 6 ורוצה לחזור לעומק 3 - בXP זה שלוש לחיצות - בויסטה לחיצה אחת.

אתה פשוט רגיל למשהו מסוים אז משהו אחר נראה לך לא נוח ולא טבעי.

עריכה: Nihility הקדים אותי. ;D

התחרות בין הדפדפנים כ"כ גדולה עבור מייקרוסופט. משתמשים פשוט יעברו לדפדפנים אחרים שיוצאים לXP - כולם יותר מוצלחים מIE.

חבל להם לקחת את הסיכון הזה. אחוזי השימוש בדפדפן שלהם גם ככה בירידה, ועם למעלה מ50% מהגולשים באינטרנט משתמשים עדיין בXP זה פשוט ידפוק אותם.

אני בספק שאתה מבים את המודל העסקי של מיקרוסופט. הדבר האחרון שאכפת להם ממנו זה משתמשי XP - הם רוצים שכמה שיותר מהם יעברו למערכות ההפעלה החדשות.

זה שכל אלה שמתעקשים להישאר בXP לא יעברו לIE9 לא מזיז למיקרוסופט בכלל. זה לא שהם מרוויחים על הדפדפן.

פורסם

מייקרוסופט מעוניינים בהרבה יותר מכסף ומודל כלכלי מוצלח. הם רוצים להיות מונופול ולהיות בשליטה מוחלטת. עד לפני כמה שנים לא יכולת לגלוש באינטרנט בלי אינטרנט אקספלורר (האתרים הותאמו במיוחד אליו) מה שאומר שהיית חייב בוינדוס. עכשיו שמייקרוסופט מאבדים את הנתח שוק שלהם הם מאבדים את השליטה בלקוחות שלהם. היום אני לא חייב וינדוס ואקספלורר בשביל לגלוש באינטרנט באופן תקין (חוץ מכמה אתרים ישראלים נו שוין).

חוסר תלות במייקרוסופט אומר פחות ופחות לקוחות. זה יבוא לידי ביטוי גם בתחומים אחרים - אני למשל עברתי לאופן אופיס ומרוצה. יותר ויותר אנשים עוברים להשתמש באובונטו...

הבנת את העיקרון.

פורסם

זה שאדם שמשתמש בXP לא יכול להשתמש בIE לא אומר שמחר הוא עובר לתוכנות חינמיות בלבד ומתקין הפצת לינוקס

פורסם

מייקרוסופט מעוניינים בהרבה יותר מכסף ומודל כלכלי מוצלח. הם רוצים להיות מונופול ולהיות בשליטה מוחלטת. עד לפני כמה שנים לא יכולת לגלוש באינטרנט בלי אינטרנט אקספלורר (האתרים הותאמו במיוחד אליו) מה שאומר שהיית חייב בוינדוס. עכשיו שמייקרוסופט מאבדים את הנתח שוק שלהם הם מאבדים את השליטה בלקוחות שלהם. היום אני לא חייב וינדוס ואקספלורר בשביל לגלוש באינטרנט באופן תקין (חוץ מכמה אתרים ישראלים נו שוין).

חוסר תלות במייקרוסופט אומר פחות ופחות לקוחות. זה יבוא לידי ביטוי גם בתחומים אחרים - אני למשל עברתי לאופן אופיס ומרוצה. יותר ויותר אנשים עוברים להשתמש באובונטו...

הבנת את העיקרון.

העיקרון הזה אולי נכון ברמה מסוימת, אבל בראש ובראשונה השליטה של מיקרוסופט מתבטאת במערכת ההפעלה, ויש להם אינטרס ברור (לא רק כספי) שאנשים יעברו לWin7.

כמו שמיקרוסופט לא הוציאו את IE6 לWin98, כמו שהם לא הוציאו DX10 לXP, אני לא רואה שום סיבה שתהיה להם להוציא IE9 לXP. אל תשכח שזה כבר הגרסה השנייה של הדפדפן שיוצאת מאז שXP עברה לפאזה של סוף פיתוח (IE8 יצא אחרי SP3 לXP).

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה אתה מחפש עם העכבר. הסייר החדש ב7 מאפשר לך לקפוץ לכל אחת מתיקיות האב על ידי לחיצה אחת.

4UGWS.jpg

אתה אומר שאתה רוצה ללחוץ פעמיים על כפתור הלמעלה כדי לחזור ל Computer.

אני אומר שתלחץ פעם אחת על Computer.

לא הבנת מה שכתבתי אז אני אפרט ותגיד לי אתה מה יותר נוח.

אני משתמש למשל ב avid liquid ואני נכנס לממש הרבה תקיות לחפש קבצים ותמונות שערכתי בתוכנה ושאני לא זוכר את השם שלהם{לכן לא אוכל להשתמש בחיפוש}

אז לדוגמה נכסתי לתקייה בתוך תקייה x4 פעמים :ואני רואה שם 2 תקיות "image " ו" photo "ואני מתלבט לאן לכנס .אז נכנסתי לדוגמה ל photo ושם יש עוד הרבה תיקיות >תיקייה בתוך תיקיה בקיצור לא מצאתי את מה שחיפשתי ואני רוצה לכנס עכשיו ל image ושכחתי איפה זה נמצא

ב xp אני לוחץ למעלה למעלה עד שאני רואה את התיקיות הנ"ל

וב7 אני צריך לנחש ולחפש תיקיה תיקיה. {בלי קשר שזה לא נוח לעיין שמדובר בהרבה תיקיות}

אז מה יותר נוח?

פורסם

זה שאדם שמשתמש בXP לא יכול להשתמש בIE לא אומר שמחר הוא עובר לתוכנות חינמיות בלבד ומתקין הפצת לינוקס

וזה לא כאילו הוא לא יכול להשתמש בIE. הוא רק לא יכול להשתמש בIE9.[br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 14:03:20

ב xp אני לוחץ למעלה למעלה עד שאני רואה את התיקיות הנ"ל

וב7 אני צריך לנחש ולחפש תיקיה תיקיה.

אז תלחץ על התיקיה האחרונה בשורה עד שתראה את התיקיות שאתה מחפש. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אז תלחץ על התיקיה האחרונה בשורה עד שתראה את התיקיות שאתה מחפש. :

תדמיין את עצמך עושה את שניהם ותראה מה יותר נוח לעיין ובעכבר.

אצלי זה בדוק.

ב7 זה אחד הדברים הכי מעצבנים וזה ממש לא חוסך כלום הקיצורים{שהם ממש לא קיצורים} האלה שבאו על חשבון הלחצן למעלה.

פורסם

מייקרוסופט מעוניינים בהרבה יותר מכסף ומודל כלכלי מוצלח. הם רוצים להיות מונופול ולהיות בשליטה מוחלטת.

מונופול בפני עצמו לא עוזר להם כל עוד הם לא מוכרים מוצרים.

כל הקו של מוצרי ה LIve החדשים (MSN, Movie maker, Photo gallery וכו') לא תומכים בXP.

DirectX 10 לא יצא ל XP.

הגרסא הבאה של אופיס, אני כמעט בטוח, לא תצא ל XP.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמיקרוסופט נלחמים ב xp ובשביל זה הם מוציאים תוכנות שלא תואמות לו. עד שכבר xp לא יהיה אקטואלי

וללא ברירה כולם יצטרכו לעבור למערכות הפעלה החדשים שלהם ואז הם יעשו את הכסף שלהם כמו שהם עשו עם xp.

פורסם

תדמיין את עצמך עושה את שניהם ותראה מה יותר נוח לעיין ובעכבר.

אצלי זה בדוק.

ב7 זה אחד הדברים הכי מעצבנים וזה ממש לא חוסך כלום הקיצורים{שהם ממש לא קיצורים} האלה שבאו על חשבון הלחצן למעלה.

נניח שאתה צודק. כל הכבוד לך, מצאת מקרה קצה אחד שבו הממשק החדש יהיה פחות נוח עבור אותה אלפית האחוז מכלל המשתמשים שצריכים לעשות באופן תדיר בדיוק את אותו סדר מוזר של פעולות שאתה עושה.

אין ספק, שכמעט כל שינוי יכול בפוטנציה ליצור מצב שבו פעולה מסוימת מאוד תהיה פחות נוחה מאשר לפני השינוי. יש דברים שעדיין נוחים לי יותר בWin98 מאשר בWin7 (למשל היכולת להפעיל יישומי DOS במסך מלא בלי שום אמולטורים). זה לא אומר שהמערכת באופן כללי יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

נניח שאתה צודק. כל הכבוד לך, מצאת מקרה קצה אחד שבו הממשק החדש יהיה פחות נוח עבור אותה אלפית האחוז מכלל המשתמשים שצריכים לעשות באופן תדיר בדיוק את אותו סדר מוזר של פעולות שאתה עושה.

אין ספק, שכמעט כל שינוי יכול בפוטנציה ליצור מצב שבו פעולה מסוימת מאוד תהיה פחות נוחה מאשר לפני השינוי. יש דברים שעדיין נוחים לי יותר בWin98 מאשר בWin7 (למשל היכולת להפעיל יישומי DOS במסך מלא בלי שום אמולטורים). זה לא אומר שהמערכת באופן כללי יותר טובה.

גם אם אצטרך ללחוץ 5 פעמים "למעלה" בשביל להגיע לתקיה מסויימת זה לוקח בדיוק שתי שניות .

בכל מקרה למה שלא היו עושים ל win7 את שניהם?

פורסם

שאלה טובה. תתקשר למיקרוסופט ותשאל. :sleep:

פורסם

בכל מקרה למה שלא היו עושים ל win7 את שניהם?

כי עכשיו יבואו עוד עשרה אנשים וכל אחד מהם ישאל "רגע, למה החלפתם את הכפתור הזה בכפתור ההוא", ואז על המסך יהיו לך 40 כפתורים ולא תמצא את הידיים ואת הרגליים. זו פשוט שאלה של UI, ועושים אותו פשוט ככל האפשר.

פורסם

לא אחד ולא שניים.

זה מפריע להרבה אנשים ואני בתוכם ומה שנראה מוזר בעינייך ,מבחינתי זה דבר שאני רגיל לעשות.

כי עכשיו יבואו עוד עשרה אנשים וכל אחד מהם ישאל "רגע, למה החלפתם את הכפתור הזה בכפתור ההוא", ואז על המסך יהיו לך 40 כפתורים ולא תמצא את הידיים ואת הרגליים. זו פשוט שאלה של UI, ועושים אותו פשוט ככל האפשר.

אם מיקרוסופט לא היו מונופול דורסני ,האמן לי שלא היתה להם שום בעייה להורות לאחד המתכנתים שלהם

,לכתוב עוד כמה שורות קוד נוספות ב- WIN7 ,על מנת לאפשר גם מימשק שמדמה את מערכת ההפעלה

הקודמת (כמו שיש ב- XP - ראה ערך " WINDOWS CLASSIC" )

לצערי זה לא ישתנה עד שכמה חברה לא ינהגו כמה משאיות סמיטריילר עמוסות ב-C4 ישר לתוך

מטה החברה ברדמונד.

לעזעזל איפה אל-קעידה כשבאמת צריך אותם :smile1:.

אם כבר ,לרסק ג'מבואים עמוסים לעייפה בדלק סילוני נפיץ ביותר ,אז אין מקום יותר הולם מרדמונד.

שאלה :

האם אתם מכירים עוד מונופול עולמי כדוגמת מיקרוסופט ?

אפילו במוצרים המורכבים ביותר כמו מטוסי נוסעים או חלליות יש מספר יצרנים שמתחרים

על נתח השוק.

ולא אל תעיזו להזכיר לי את לינוקס \אנדרואיד\אפל וכיצא באלו ,מפני שכולם ביחד תופסים

נתח שוק של שברי אחוזים ולא מהווים שום תחליף אמיתי למערכות ההפעלה הסגורות של מיקרוסופט !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים