עבור לתוכן

האם יצא internet explorer 9 ל windows xp ?

Featured Replies

פורסם

אותה שאלה לגבי windows media player 12 .

• תגובות 61
  • צפיות 16.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואם אני לא יודע "אנגלית שפת אם" אז אכלתי אותה?

פורסם

זה לא דורש אנגלית ברמת שפת אם. רק אנגלית בסיסית של תיכון :)

אבל התשובה היא "לא" לשתי השאלות.

פורסם
  • מחבר

{אני יודע בסיסית ולא הבנתי}

ולמה לא יצא גם ל xp ?

פורסם

כי זו מערכת שתהיה בת 10 שנים כש-IE9 תצא, ואין סיבה להשקיע בה.

תחשוב על זה שלחלונות 7/ויסטה יש יכולות מסויימות שאין ל-XP, והמתפחים של IE9 רוצים להשתמש בהן. אז הם יכולים לוותר על היכולות האלו ולפגוע ב-IE9, או לוותר על XP וזהו.

פורסם
  • מחבר

שיעשו גירסה לxp וגירסה ל win7 .

כי כמו שיוצא דפדפן חדש לפיירפוקס ספיר ואופרה שתומך ב xp כך גם צריך שיהיה ie9

פורסם

XP זה זבל מיושן ואין שום סיבה שמישהו ישתמש בו. אל למה לבזבז כסף כדי לתת לאנשים שתקועים עם הזבל הזה משהו?

פורסם

כנראה שייצא אחרי ש FF4 תצא כי יש לה תמיכה מלאה ב XP

אבל כרגע אין תיכנון אפילו

פורסם

XP זה זבל מיושן ואין שום סיבה שמישהו ישתמש בו. אל למה לבזבז כסף כדי לתת לאנשים שתקועים עם הזבל הזה משהו?

קצת הגזמת לא ?.

פורסם
  • מחבר

מאד הגזים.

אם win7 היה תומך בתוכנות כמו xp אז גם אני הייתי משתמש בו.וגם ב win7 יש הרבה חסרונות, למשל חסר את הלחצן" למעלה"שיש ב xp שזה לחצן שמאד עוזר.החיפוש של win7 על הפנים.מסמכים שהצלחתי לפתוח ב xp לא נפתחו ב win7

לכן xp נשאר וישאר מס1 ועובדה שרובם משתמשים בו

אני למשל משתמש עם 2 מערכות הפעלה xp ו 7 ושהברירת מחדל שלי זה xp .

פורסם

למשל חסר את הלחצן" למעלה"שיש ב xp שזה לחצן שמאד עוזר.החיפוש של win7 על הפנים.מסמכים שהצלחתי לפתוח ב xp לא נפתחו ב win7

huh?

איזה לחצן?

מה רע בחיפוש של 7?

וממתי מערכת ההפעלה אחראית על פתיחת מסמכים? אם לא הצלחת לפתוח מסמך אז הבעיה היא בתוכנה שאחראית לפתוח אותו, לא במערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

huh?

איזה לחצן? תראה בתמונה>>>

מה רע בחיפוש של 7? אין אפשרות לחפש"תמונות בלבד בכל המחשב או סרטי וידאו בלבד בכל המחשב.תראה בתמונה 2 >>>

{קודם כל אתה צריך ללחוץ על "חיפוש "ואז הוא נותן "חיפוש מתקדם"} וממתי מערכת ההפעלה אחראית על פתיחת מסמכים? אם לא הצלחת לפתוח מסמך אז הבעיה היא בתוכנה שאחראית לפתוח אותו, לא במערכת ההפעלה.ב xp ללא שום תוכנה.פתחתי באמצעות מסמך טקסט המובנה של xp

[attachment deleted by admin]

פורסם

מאד הגזים.

אם win7 היה תומך בתוכנות כמו xp אז גם אני הייתי משתמש בו.וגם ב win7 יש הרבה חסרונות, למשל חסר את הלחצן" למעלה"שיש ב xp שזה לחצן שמאד עוזר.החיפוש של win7 על הפנים.מסמכים שהצלחתי לפתוח ב xp לא נפתחו ב win7

לכן xp נשאר וישאר מס1 ועובדה שרובם משתמשים בו

אני למשל משתמש עם 2 מערכות הפעלה xp ו 7 ושהברירת מחדל שלי זה xp .

אתה טמבל. זה לא WIN7 שלא תומך בתוכנות. זה תוכנה מחורבנת שנכתבה ע"י חבורת עצלנים ככה שהיא תתמוך רק במה שהם מכירים.

מערכת ההפעלה גם לא קשורה לפתיחת מסמכים.

XP צריכה למות, וכמה יותר מהר.

ואגב, אם אתה כ"כ חכם, למה אתה לא משתמש באמולטור XP שמשולב בצורה גואנית לחלוטין ב7 בשביל להריץ את הזבל העתיק שלך כמו שצריך?

מה גם שחיפוש מבוסס אינדקסינג הוא הרבה יותר חכם מהשיטה של XP. אם לא הצלחת למצוא משהו, לא חיפשת נכון.

עריכה:

רוצה לחפש וידאו? תוסיף type:video אחרי השם. תמונות? type:image.

תפסיק להאשים את מערכת ההפעלה על זה שאתה לא יודע לשתמש בה.

ולגבי הלמעלה שלך יש גם פתרון, הרבה יותר נוח. בשורת הפקודה תלחץ על התקיה שאתה רוצה להגיע אליה, ככה תוכל לעלות גם כמה שלבים במכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים