עבור לתוכן

סוף ההתחיבויות ל3 שנים - שאלה?

Featured Replies

פורסם

כפי שכתוב בכתבה בוואלה על אותו נושא, אין עדיין החלטה לגבי האם ההחלטה תהיה

תקפה רטרואקטיבית או לא, ולכן עדיין לא ברור מה יהיה בנוגע למי שכרגע נמצא בהתחייבות.

פורסם

גם שנה וחצי זה יותר מדי... שיורידו את הבזיון הזה ל 6 חודשים.

פורסם

אם אני נמצא כרגע בהתחיבות לעוד איזה שנתיים שנתיים וחצי אכלתי אותה?

עשהורידו את ההתחייבות בשוק הסוללארי לשנה וחצי זה לא היה תקף למי שכבר היה בהתחייבות..

פורסם

איכשהו יש הרגשה שגם פה זה לא מאוד יעזור, זאת אומרת חברות התקשורת ימצאו דרך לא להיפגע כלכלית מהמהלך...

פורסם

ההתחייבות זה הדבר הכי פחות נורא שם, גם ככה המחירים לא זזים יותר מדי, וגם ככה אין יותר מדי לאן לעבור.

אם התחייבת עכשיו להוט ל 3 שנים, הסיכוי שבשלוש שנים האלו יהיה משהו אטרקיטיבי יותר באופן משמעותי הוא פשוט אפסי.

מה עם הדבר הבאמת חשוב - להפסיק לחייב אותנו לשלם על חבילות ענק שאנו בכלל לא רוצים ולא צופים בהם?

כל בן אדם צריך לשלם על חבילת בסיס מזערית ביותר (1, 2, 10, ערוץ מדע, ערוץ סרטים, ערוץ מוזיקה וערוץ חדשות) ומעבר לכך, לשלם על כל ערוץ נוסף לפי רצונו האישי בלבד.

פורסם

מילא זה... מה עם הזליגה האינסופית של תכני ספורט לערוצים בתשלום?

פעם היית רואה הכל בערוץ 5. ואז המציאו את 5+, ועכשיו יש לך גם את Live וגם את Gold שמשדרים בהם דברים (כמו הגביע הספרדי למשל)

וכמובן, יש לך גם את ספורט 1 ו-2...

פאק, יש לנו איזה 8 ערוצי ספורט בערך (כולל זרים). לא קצת הגזמה בשביל מדינה שכמעט כולם מסתפקים בכדורגל וכדורסל?

לא שאני אומר שלא ישדרו דברים אחרים (להפך, אני רואה סנוקר, בייסבול, פוטבול, פורמולה 1, בנוסף לכדורגל וכדורסל)

אבל נמאס מהשטות הזאת שצריך לשלם כל כך הרבה על כמה ערוצי ספורט מסכנים, שפעם בחודש יש בהם משהו ששווה לראות

פורסם

אל תשלם.

פורסם

הזליגה תיפסק רק אם כולם יפסיקו לשלם אבל זה לא יקרה.

היום, אם אני רוצה לראות משחקי צ'מפיונס קצת פחות מושכי קהל, משחקי ליגה ישראלית, משחקי גביע ממדינות זרות וכו' אני צריך לשלם על ערוף 5+ לייב וגולס, וספורט 1 ו-2 (צ'רלטון). התענוג הזה יעלה לי לא פחות מ-100 שקל (ואולי אפילו הרבה יותר). וכל אלו דברים שבעבר שידרו בחינם לחלוטין בערוצים פתוחים או לכל היותר 5+, שהיום זה ערוץ שיש כמעט לכל בעל ממיר דיגיטלי. וזה בלי לדבר על התענוג של ספורט 5 HD (למעשה, כל ערוץ HD שהוא. גם על זה לוקחים מחירים חצופים, אאל"ט 50 שקל לחודש).

פורסם

היום, אם אני רוצה לראות משחקי צ'מפיונס קצת פחות מושכי קהל, משחקי ליגה ישראלית, משחקי גביע ממדינות זרות וכו' אני צריך לשלם על ערוף 5+ לייב וגולס, וספורט 1 ו-2 (צ'רלטון). התענוג הזה יעלה לי לא פחות מ-100 שקל (ואולי אפילו הרבה יותר). וכל אלו דברים שבעבר שידרו בחינם לחלוטין בערוצים פתוחים או לכל היותר 5+, שהיום זה ערוץ שיש כמעט לכל בעל ממיר דיגיטלי. וזה בלי לדבר על התענוג של ספורט 5 HD (למעשה, כל ערוץ HD שהוא. גם על זה לוקחים מחירים חצופים, אאל"ט 50 שקל לחודש).

תעשה מה שכל בן אדם עם שכל עושה, תקנה VPN שתומך באנגליה ובארצות הברית ותשתמש בHULU ובSKY/BBC באינטרנט, מי רואה טלביזיה היום?

פורסם

לא ממש, לפני כל הערוצים האלו לא שודרו אפילו שליש מהכמות שמשדרים היום

פעם ביום שלישי היו משדרים משחק אחד מליגת האלופות, היום 4

פעם היה משחק אחד מליגת העל, היום את כולם

ויש עוד דוגמאות

פורסם
  • מחבר

תעשה מה שכל בן אדם עם שכל עושה, תקנה VPN שתומך באנגליה ובארצות הברית ותשתמש בHULU ובSKY/BBC באינטרנט, מי רואה טלביזיה היום?

אני בטריפל ולא ממש אכפת לי אני מסתדר עם ערוצי הספורט הבסיסיים ומקסימום משחק רציני הולכים לראות אצל חבר

אצלי הנושא הוא האינטרנט, אני רוצה בזק 20 מגה ואולי גם לנסות להביא מהוט הצעה אטרקטיבית, אבל בגלל שאני בהתחייבות אין לי מה לעשות.

פורסם

מה עם הדבר הבאמת חשוב - להפסיק לחייב אותנו לשלם על חבילות ענק שאנו בכלל לא רוצים ולא צופים בהם?

כל בן אדם צריך לשלם על חבילת בסיס מזערית ביותר (1, 2, 10, ערוץ מדע, ערוץ סרטים, ערוץ מוזיקה וערוץ חדשות) ומעבר לכך, לשלם על כל ערוץ נוסף לפי רצונו האישי בלבד.

המדינה כבר דאגה לנו בעניין הזה.

שידורים דיגיטלים DTT ("עידן+") כבר יצאה לדרך. ברשותי ממיר שעלה לי 180 שקל בהשקעה חד פעמית.

אני רואה מעולה ערוצים 1,2,10,33,99 בלי לשלם לאף אחד ובלי התחייבויות.

אני מאמין שבעתיד יצטרפו ערוצים נוספים לשידורים האלה, או שלחילופין, אחרי שהוט יבינו שהם הפסידו המון לקוחות לעניין הזה - יתנו חבילות בסיס שפויות.

פורסם

^^^

לא הייתי מהמר להיות כל כך אופטימי שיהיו עוד ערוצים (במיוחד כאלה ששווה לצפות בהם) בשידור DTT.

ובשם אלוהים, אם כבר התחילו עם ה-DTT, למה לא משדרים ב-HD, לפחות בערוץ 1 שעכשיו מצלמים ב-HD (מעט תוכן... אבל עדיין)?

פורסם

אל תבנו על הוספת ערוצים ב-DTT בזמן הקרוב.

כדי לעשות זאת הם צריכים להוסיף תדרים ומשדרים (מה שלא יקרה).

לגבי HD ב-DTT, כבר נעשתה בדיקה פעם (כלומר שידרו HD במשך כמה שעות בערוץ בדיקה), זה אפשרי, ולדעתי עובדים על זה (כמובן שיקח שנה+ מינימום כי זו מדינת ישראל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים