עבור לתוכן

המחאה נגד עמלת הדואר החדשה - הצלחה!

Featured Replies

פורסם

בהמשך להמאבק, אני מתכנן מחר בבוקר בזמני הפנוי לכתוב מכתב למועצה לצרכנות, הם עזרו לי כמה פעמים מול כמה וכמה קומבינות של חברות ישראליות אולי גם פה הם יוכלו לעזור.

• תגובות 139
  • צפיות 44.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

שר התקשורת משה כחלון גם יכול להיות נמען?

פורסם

כולם יכולים להיות נמענים... הם נבחרי הציבור (=אנחנו), זוכרים? (פחח... ממש)

בכל מקרה,

אני כמובן מתכוון להצטרף למשלוח האימיילים, ומתכוון לשלוח בדקות הקרובות לכל הח"כים ברשימה בהתחלה.

אנא, אם מישהו עורך את התגובה הראשונה, שיכתוב מה חדש, למשל בפורמט של:

עריכה 1:

XXX

עריכה 2:

XXX

וכד', על מנת שיהיה אפשר לעקוב אחרי שינויים.

אגב, אם אין דף פייסבוק לנושא, אפשר לפתוח (כן, אני יודע שיש דף פייסבוק ל-HWZone, אבל זה לא אותו נושא כאן)

ושם לכתוב לאנשים שישלחו מכתבים כאלה לח"כים.

אומנם אני פסימי למדי במחשבה שזה ישנה משהו... אבל שווה לנסות.

פורסם

שר התקשורת משה כחלון גם יכול להיות נמען?

אני שלחתי את המייל הנ"ל לשר התקשורת, ראיתי את תוכן המייל בפורום אחר (לא ידעתי שהמקור מכאן) :)

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1748&MessageId=146754265

ע"פ ויקיפדיה משרד התקשורת אחרי גם על "פיקוח על רשות הדואר".

המייל של שר התקשורת משה כחלון למי שמעוניין:

mcachlon@knesset.gov.il

פורסם
  • מחבר

נוספו אופיר אקוניס ומשה כחלון לרשימת הנמנעים.

infer73,

קיבלתי את הצעתך בנוגע להוספת : "עריכה" כדי שתדעו מה חדש. אבל רשימת הנמענים תתעדכן כל פעם אז או שתחכו קצת עד שנבנה רשימה די מוגמרת, או שתתעדכנו. לא הגיוני בקטע הזה להגיע ל: "עריכה 83..."

פורסם

מסכים... תנסה לפחות להוסיף הפרדה (למשל, שורה של מקפים "-------------") בשביל להפריד בין קבוצות.

ושוב אני אשאל (כנראה שערכתי מאוחר את התגובה הקודמת):

מה כתבתם בשורת הנושא (Subject) של המייל?

פורסם

^^^

שאלה טובה מאוד, אני עסקתי בניסוח המייל ולא חשבתי בכלל על כותרת כללית שכולם ייתנו למייל שלהם. יש הצעה למישהו?

פורסם
  • מחבר

מחאה על עמלות הדואר החדשות?

פורסם

בבקשה לשים בסטיקי ולפרסם לחבר'ה בפייסבוק.

פורסם

אולי כדאי לשים את רשימת המיילים ללא השמות בעברית ככה יהיה הרבה יותר קל להעתיק את כל המיילים בפעם אחת ויותר אנשים יעשו זאת .....

פורסם

שימו לב- ששולחים ליותר מדי כתובות בבת אחת זה מסונן כספאם אצל הכנסת.לא מפתיע, בהתחשב בעובדה שבטח יש גורמים מטרידים שהעתיקו את כל הכתובות ושולחים מסרים במרוכז.

אני מציע לשלוח את המייל מספר פעמים, כל פעם עם 3-4 כתובות שונות, ככה שה timestamp יהיה שונה וזה לא יסונן כספאם.

פורסם

תודה על העצה, הוספתי את הציטוט לתחילת הדיון. האם ישנה דרך יעילה ומהירה לשלוח את המיילים כפי שאתה מציע, בקבוצות של 3-4 כתובות כל פעם?

פורסם

שליחת מייל עם כל הכתובות כ"עותק מוסתר" או BCC לא אמורה למנוע את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים