פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים למי שלא ראה יש עוד מצב משחק של זומבים במבט מלמעלה, במסך הראשי צריך לקום מהכיסא וללכת למחשב שיש בחדר ושם צריך להכניס את הקוד DOA, ניראה לי שיש שם עוד כמה דברים, נגלה בהמשך.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים הרגע סיימתי את הסינגל בשביל הבום של העלילה חכו לסוף ואהבתי אחרי שאתה מסיים את המשחק אז יש תזומבים אז ההתחלה של הזומבים...
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים שיחקתי במולטי איזה שעה והגעתי לרמה 10.חוץ מתקיעות קטנות ומעצבנות, הכל סבבה. משחק משובח ביותר.שיחקתי גם ב-gun game והגעתי את הנשק האחרון שזה הסכין הבליסטית.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים אממ תגידו עדיין ניתן לקנות ב189 שקל תמשחק למה נשאר לי באשראי 190 שקל ואין לי בעיה לקנות וגם בקשר לקלאןאני אוכל להכנס אליה? אני אודיע לך ,על שלי וויתרתי, אולי מישהו לוקח אותו ואולי לא, אם לא אודיע לך.. אם יש לך סטים תכניס אותי ונדבר שם guitarsuite
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים כל כך מהר סוס ויתר על משחק עוד לפני שהוציאו את הפאץ' שיתקן חלק מהבעיותעל מה אתם מתבכיינים המשחק הושק היום
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים כל כך מהר סוס ויתר על משחק עוד לפני שהוציאו את הפאץ' שיתקן חלק מהבעיותעל מה אתם מתבכיינים המשחק הושק היוםלאאאאאאאאאאוויתרתי על העותק מארכדיה כי לא הגעתי להשקה וקניתי מסטים... אז יש עותק פנוי שם והצעתי לו אותו במידה ו ISR לא ירצה אותו
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מעקביווווא איזה משחק מרגש!!!למה זה תקוע לי על הFETCHING בכניסה למולטי?עריכה: לא משנה, עובד לי
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים אם DICE היו עומדים מאחורי זה, לא ניתן היה בכלל להתחבר לשרתים עד אחרי הסופ"ש.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים חה חה חה רוצים לראות משהו מצחיק?http://www.callofduty.com/blackops/status
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים נחמד, ניראה שב 360 יש הכי הרבה בעיות בזמן שבשאר המצב יחסית יציב. למי שרוצה עוד מידע על המצבים הסודיים במשחק יש פה http://kotaku.com/5685349/how-to-unlock-zork-and-call-of-duty-black-ops-other-hidden-games כניראה שנגלה שם עוד דברים בהמשך, אולי אפילו יוסיפו לשם דברים בעדכונים
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים קניתי ויזה נטען. כמו שאמרתי - כרטיס ללא ATM עולה 20 ש"ח עמלה ומינימום טעינה הוא 250 ש"ח. אז יש לי כרטיס עם 250. אני הולך לקנות את המשחק עכשיו מSTEAM
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מה שהכי מוזר לי זה איך לעזאזל בסרטונים של גרסת הביטא הסגורה הכל היה מצוין בקונסולה?ועכשיו יש בעיות
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים המממ...אז אני קורא על מאות אנשים שסובלים מבעיות FPS וLAG בסינגל ובמולטי, עם בעיות ביצועים לא טובות וRESOURCE USAGE גרוע.נשמע לי כמו משחק של טרייארק. לא מפתיע :\מה גם שלפי מה שאנשים כותבים- בפורומים של סטים ובפורומים הרשמיים, תקלות בסדר גודל שכזה ייקח זמן לסדר. קשה לי להאמין שהם פשוט יוציאו איזה MIRACLE PATCH שיתקן הכל, מעולם לא יצא אחד כזה למשחק עם בעיות ביצועים. אם תסתכלו על זה, גם שנתיים אחרי - GTA4 עדיין עובד מעפן, אחרי עשרות פאצ'ים שהתמקדו רק בנושא הזה.אני נמנע מלקנות את המשחק נכון לעכשיו. ממש רציתי, אבל אני לא רוצה להתקין משחק רק כדי לגלות שהוא רץ LIKE SHIT על המחשב שלי...
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים המשחק באמת נראה יפה, אבל מה זאת אנימציית פיצוצים המזוויעה הזאת?לא יכלו להשקיע בפיצוצים נורמלים?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.