עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

העליתי gameplay שלי ,דיי נחמד דווקא, ככה משחקים דמולישן נראה לי :

לא משהו אסטרונומי, אבל אחלה סיבוב שאגב נעצר באמצע כי הייתי חייב לזוז לעבודה :\

חביב מאוד למרות שאני לא מת על הGAME MODE הזה...

תגיד , זה רק אני שמתעצבן שאתה שומע "Cobra Ready To Launch" ואז מופיע לך Airspace Full ?? :bash: :bash: :bash::s07:

• תגובות 3.5k
  • צפיות 386k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

בתמונה, מתחת להודעה בלבן, עכשיו ראיתי שכתוב-This user is ignoring you, so you cant add comments. אז ליאור, תעשה לי UNBLOCK...

זו פעם שלישית שאתה רושם לו את זה בדיון. הוא לא עיוור.

מה אתה לא מבין במסר?! חאלאס.

פורסם

אני מתלבט אם לקנות את המשחק או לא בגלל שאני לא סגור על אם הוא ירוץ לי באופן נורמלי על המחשב =\

Pentium D 945 @ 3.4ghz

2gb ram

HD4770 512MB

ירוץ באופן שחיק? את MW2 הרצתי בלי בעיה אבל למשחק הזה המעבד שלי מתחת לדרישות...

אני בספק אם המשחק בכלל יותקן לך :nixweiss: אין סיכוי שהמשחק יעבוד אפילו ב15FPS על המעבד הזה סורי.

פורסם

אממ למה כבר מאתמול בערב אני רואה שהשרת של הפורום ריק?

פורסם

כי אין הרבה שמשחקים בשעות האלה ואף אחד לא רוצה לשחק כשחצי שרת ריק?

פורסם

כן מייק אותי זה מעצבן עוד מימי MW2.רק ששם זה היה יותר מעצבן כי תמיד היה את החשש שעד שיתפנה האייר ספייס IWNET תזרוק אותך לכל הרוחות...

ובעניין אחר לגמרי,מה דעתכם על המכונית? דיברו בזמנו על חששות שהיא תהרוס לגמרי את האיזון במולטי,אבל לי היא לא נראית כזאת קטלנית.גם נחמד לקחת הפסקה קצרה מהצורך להגן על עצמך ופשוט להתאבד על הבנאדם הראשון שאתה רואה...

פורסם

המכונית מיותרת לגמרי, זה כ"כ לא קשור למשחק... זה כמו לעשות מבצע "הרוג 2 קבל הריגה 1 חינם", כמעט ואין דרך להתגונן מזה.

פורסם

חביב מאוד למרות שאני לא מת על הGAME MODE הזה...

תגיד , זה רק אני שמתעצבן שאתה שומע "Cobra Ready To Launch" ואז מופיע לך Airspace Full ?? :bash: :bash: :bash::s07:

וואוו בטירוף, זה אחד הדברים הדפוקים :-*

פורסם

לי המכונית לא מפריעה.

מבחינתי זה כמו פדרדטור ב-MW2. רק שאת הטיל אי אפשר היה להשמיד אבל כן היה אפשר להשמיד איתו מסוקים או הארייר.

פורסם

המכונית מיותרת לגמרי, זה כ"כ לא קשור למשחק... זה כמו לעשות מבצע "הרוג 2 קבל הריגה 1 חינם", כמעט ואין דרך להתגונן מזה.

דווקא אפשר להתגונן מזה לעומת predator missile

פורסם

הגעתי לשלב השלישי על הדרגה הכי קשה לא הצלחתי לעבור מזה יומיים

הורדתי ל hard ונסיון ראשון עברתי משהו מוזר

פורסם

טוב האמת שאם היתי קיל אחד מצ'ופר גנר והיא היתה פוגעת בי כנראה שגם אני היתי מתעצבן טיפה... :pissed: :pissed: :pissed:

אבל לא יודע זה פשוט כאילו המשחק פתאום הופך למיני גיים כיפי כזה,בנתיים אני נהנה.

פורסם

טוב האמת שאם היתי קיל אחד מצ'ופר גנר והיא היתה פוגעת בי כנראה שגם אני היתי מתעצבן טיפה... :pissed: :pissed: :pissed:

אבל לא יודע זה פשוט כאילו המשחק פתאום הופך למיני גיים כיפי כזה,בנתיים אני נהנה.

תאמין לי, שגם אם מישהו היה תוקע בך NS בראש ממרחק מטורף וזה היה הקיל הכי יפה שראית בחיים שלך, קיל לפני צ'ופר, היית מתעצבן. :yelclap:

פורסם

אחד הדברים היותר מהנים לדעתי זה דווקא המכונית הקטנה והמעצבנת הזאת :silly:

אפשר להתגונן בפניה יפה מאוד פשוט מפוצצים לה את הצורה,אחד הדברים היותר מספקים ;D

אחלה דבר.

פורסם

זו דעתי האישית כמובן אבל אני חושב שכל הKS מאוזנים , לא יצא לי למות מאיזשהו KS של מישהו ולהתעצבן (כמו ניוק למשל) , הכל חלק מהמשחק....

הKS הרבה יותר מאוזנים מאלה שהיו בMW2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים