עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מאוד יפה! מעולה! עריכה slight. שחכתי איך אומרים את זה בעברית, כזאת קטנה, ויפה, מתאימה, בדיוק בכמות.

הסאונד מתוזמן מעולה עם הסרטון (נגיד ברגע שהרימון יוצא המוסיקה נהיית יותר קצבית).

ובסה"כ, סרטון מעולה! :xyxthumbs::yelclap:

לגבי המסך. אתה יכול לסדר את זה דרך הSONY VEGAS

רק רגע אני אומר לך, שחכתי איך קוראים למקש :P

עריכה:

מקש ימני על הסרטון.

Video event pan/crop...

ואז תשנה את הPresent

מDefault

ל16:9 Widescreen TV aspect ratio

• תגובות 3.5k
  • צפיות 387.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אם אתה מצלם מה THEATER ולא LIVE כל מה שאתה צריך זה במהלך הצילום להגדיר לו רזולוציה אחרת (וגם לשנות את היחס תמונה). זה מה שאני עושה, משנה בהגדרות של המשחק ל 1280X720 ויחס של 16:9.

פורסם

ג'וני תודה והכל אבל זה לא עוזר,ניסיתי כל אפשרות,ותמיד יש חלון שחור.

HUGEMOUTH - רעיון יפה מאוד אני אנסה ;D

פורסם

השאלה היא אם אחרי החלפת מחסנית צריך לאפס את המכשיר,אם כן הוא לא שימושי ומבזבז זמן חשוב.

*תוקן*

פורסם

*לאפס...

וכן , זה בלחיצת כפתור... אתה מראש מגדיר כמה כדורים יש במחסנית ושהיא נגמרת ואתה מחליף אותה - לוחץ על כפתור וזה מתחיל לספור מההתחלה...

פורסם

לא צריך יותר מכמה ימי עבודה בשביל לשלב מערכת כזו בגוף הנשק ובלי צורך לאפס כל פעם, החלק הקשה מאחוריהם :cool2:

פורסם

לפני הפאצ' האחרון היה אפשר להחליף קילסטריק גם ב-sentry gun/sam turret עם hardline pro?

אם לא, אז האפשרות חזרה.

אם כן, אז שיבטלו את זה כבר.

כל פעם אני שומע "enemy/friendly sam turret on the way". מה קרה פתאום כולם נהיו חיילי נ"מ...

פורסם

זה חזר?

עכשיו זה מסביר למה בכל משחק אני מרגיש כמו בנתב'ג.

חבילות בלי הפסקה...למה החזירו את זה? :s07:

זה הדבר הכי נובי שיש.

פורסם

מישהו מתכוון לקנות את חבילת המפות?

לפי דעתי זו חמדנות וחוצפה שעוברת כל גבול, לדרוש כסף על 4 מפות מסכנות, במיוחד משחקני ה-PC/PS3 שסבלו וסובלים לא מעט.

למרות שאני נורא אוהב את המשחק, באמת יותר מכל משחק אחר ששיחקתי בו, אני לא מתכוון לקנות. פרינציפ.

פורסם

אני לא אקנה רק בגלל שקהל השחקנים הם חבורה של ילדים נובים חסרי כל סקיל.

למה לקנות לאמבורגיני אם אין לך עם מי להתחרות?

צריך לאפשר לבעלי השרתים לבטל את האפשרות לחלק מהנשקים ו/או שילוב מסויים שלהם,לא לאפשר פרקים מסויימים.

AUTO BAN להמצאות של יותר מחצי דקה על 10 מטרים נניח(עם נשק שאינו רובה צלפים).

צריך להשקיע במקומות הנכונים.

עד אז זה סיוט למצוא שרת שכיף לשחק עם האנשים.

פורסם

יש לי כמה שרתים בפייבוריטס שרוב הזמן נמצאים שם שחקנים מעולים. הרוב כבר אחרי הפרסטיג' הראשון.

צריך למצוא את השרתים האלה ולהישאר איתם. יש שם שחקנים קבועים שתמיד באים לשם והם משחקים מעולה.

פורסם

יש לי כמה שרתים בפייבוריטס שרוב הזמן נמצאים שם שחקנים מעולים. הרוב כבר אחרי הפרסטיג' הראשון.

צריך למצוא את השרתים האלה ולהישאר איתם. יש שם שחקנים קבועים שתמיד באים לשם והם משחקים מעולה.

דבר איתי בסטים בפעם הבאה שאתה באחד השרתים האלו,אני הצתרף ויוסיף למועדפים.

:xyxthumbs:

פורסם

אצטרף*

לא אמור לפני שהמשחק יצא שחבילות המפות (או לפחות חלק מהן) יהיו בחינם למחשב?

פורסם

תגידו, תהיה לי בעיה למכור את המשחק?

מבחינת סידיקי לקונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים