מה לבשל לשבוע? - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

מה לבשל לשבוע?


shalomelbe

Recommended Posts

חח גם אני חי על שניצלים. נסה לקנות ירקות קפואים כאלה שאתה שם ומחמם במיקרו ויש להם טעם טרי.

וכל מיני סלטים קטנים במשקל. יש מלא סוגים והם מספיקים להרבה. תכלס מלבד שניצלים יש לך עוד המון סוגים של כל מיני ממולאים שמחממים במיקרו ונמצאים באותו מקרר של השניצלים בחנות אז תסתכל ליד.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

^

אני מתאר לעצמי שהבחור כנראה חי לבד ועושה יומיות בצבא/ לומד כסטודנט/ הגיע לשלב בחיים שהוא חי לבד והוא שואל על מאכלים שקלים להכנה והוא מתייעץ איתנו.

מכאן נובע שהוא מחפש מאכלים קפואים לחימום וכאלה שלא צורכים מאמץ פיזי רב מדי בעשיה, אלא לזרוק למיקרו ולחמם= שניצל מוכן.

כעיקרון עם ביצים, עגבניה ומלפפון לסלט, גבנ"צ/נקניק, לחם, קורנפלקס וחלב, קמח וסוכר אפשר לחיות לא רע. מעבר דברים כמו פסטה, אורז ושקיות של ארוחות מוכנות שכאלה שזורקים למיקרו/ מחבת גם עושות את העבודה מצוין! זה נמצא תמיד בסופר במקפיאים. שקית עולה סביב 25 שקל. מעט יקר...

תחשוב על דברים שאתה אוהב והם נשמרים טוב במקרר. דוגמה קלאסית זה אורז שמחזיק הרבה זמן.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

פסטה עם רוטב עגבניות, שמנת או מה שבא לך. פשטידות למיניהן שורדות יפה. אורז עם תירס ובצל. (פירה מהנסיון שלי נהיה מוצק בצורה בלתי מוסברת ובעל טעם של מלט) ניוקי שורד יפה, אבל כמו פירה מתמצק ודורש חימום אגרסיבי בשביל להתרכך מחדש. סלט כרוב וגזר וסלט תפוחי אדמה שורדים יפה. גם סלט ביצים (למרות שצריך להזהר, אם הוא התקלקל אכלת אותה קשות). כן נו, גם אני סטודנט בטלן שמכין שניצלים ופסטה לשבוע. בכלל, עדיף חזה עוף בלי ציפוי, מאשר שניצלים, אני שונא את זה כשהציפוי מתרכך בגלל הקירור. ואם אתה אשכרה רוצה קינוח, תכין בראוניז, לוקח 20 דקות הכנה ועוד 40 דקות בתנור, שורד נצח כי שום דבר לא מצליח להתקיים על כמויות הסוכר שיש בזה. :x

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תפסיק להיות עצלן, תקום יותר מוקדם ותבשל לעצמך את האוכל לאותו יום.

ביצים, חמאה, חלב, גבינה, לחם, בשר טחון, ירקות, ושאר טובין ואתה מסודר יפה מאוד בלי לשבור את הכיס.

:goodposting:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

שמעו חברה זה לא עיניין של עצלנות

זה עיניין שאני לא אוהב לבשל, וגם אין לי זמן

אז צריך להיות פרקטים, ולאכול אוכל טוב במאט זמן

אני מוכן להתפשר קצת על המחיר פה..[br]פורסם בתאריך: 5.11.2010 בשעה 01:07:55


MrCheese

עצתי לך היא לטגן את השניצלים ממש כמה שניות בכל צד שהציפוי ידבק ולשים במקרר (או להקפיא)

ואז שאתה רוצה לאכול את זה אתה מטגן כמו שצריך ויוצא לך שניצל חם טרי וטעים

תאחלס אי אפשר להשוות שניצל מהמקרר לבין שניצל שעכשיו טוגן.

ועוד עצה:

נסה לעשות אותו מבשר בקר (וינאי), זה פשוט מדהים ואין מקום להשוואה לחזה עוף הישראלי היבש

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

Pelmini זה כיסוניי בצק עם בשר. מאכל נפוץ בעיקר אצל יוצאי חבר העמים. זה מגיע קפוא בשקית, אתה שם כמה יחידות שאתה רוצה במים רותחים, מרתיח 5-6 דקות וזה מוכן. ממש טעים עם קטשופ/רוטב עגבניות ממליץ בחום! אני אוהב גם את הססיקות הלא הן הנקניקיות הרוסיות.

ולכל השבוע אני ממליץ לך להכין פסטה אורז, ואת הבשר להכין על בסיס דו יומי. ואם אתה ממש רוצה שניצלים ולא את הקפואים ששמים במיקרו, פשוט תכין לך צ'יק צ'ק כל יום. חזה עוף מקבל טעם לוואי במיקרו אחרי שהיה במקרר וזה כבר לא טעים. גם את הפסטה שאתה שם במקרר תשים בנפרד מהרוטב. עדיף לא לשמור רוטב שמנת יותר מיום יומיים אם אתה אוהב לבלות את זמנך הפנוי מחוץ לבית הכיסא.

בתיאבון :hi:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

×
  • צור חדש...