עבור לתוכן

דיון רשמי - NVIDIA GTX 500

Featured Replies

פורסם

נשמע מעניין ,צפיתי שזה מה שיקרה, שכול כרטיס יקבל קפיצת ביצועים אחת ,ה570 בביצויעם של ה480 ,אז ה560 יהיה בתווח הביצועים של ה470 ,אז זאת אומרת שהGTX560 יתראה ב6870 ,ואני צופה גם איזה GTS550 בפתח שיתחרה ב6850 :)

מעניין מתי יחריזו כבר על הפרמי הדו ליבתי (ולא אני לא מדבר GTX460X2 של ZOTAC )

• תגובות 226
  • צפיות 42.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אמרתי או לא אמרתי :)

בסך לדעתי זה יהיה GTX570 עם תדרים נמוכים יותר ,מה שאומר כמעט ביצועים של GTX480 SLI ,רק בפחות צריכה וטמפ' נמוכות יותר :jump:

פורסם

כל עוד המכירות של NV וAMD דומות או שNV מובילה בקצת זה טוב לAMD ורע לNV.

הליבות של AMD הרבה יותר זולות לייצור ולכן AMD תוכל לתמחר אגרסיבית מאוד ולגרור את NV למכור במחירי ייצור. הכסף שAMD יחסכו יילך לפיתוח GPU עתידיים.

למה אינטל מובילה על AMD מאז הA64 ? כי אחרי המכה שהם חטפו הייתה השקעה מאוד גדולה בפיתוח ארכיטקטורות חדשות.

פורסם

אני לא חושב שכסף לפיתוח GPU עתידיים (או בכלל) זאת ממש בעייה עבור nVidia ;)

מי שבעיקר מרוויח מתמחור אגרסיבי של 2 הצדדים זה הצרכן. לא מעניין אותי מי הרוויחה יותר כסף פר ליבה או בכלל בשוק הכרטיסים הנייחים לשנת 201x.

ואני מאמין או לפחות מקווה ש-AMD לא באמת מתנים פיתוח GPU עתידי ברווח כזה או אחר.

פורסם

יותר רווח = יותר תקציבים

יותר תקציבים = יותר כסף לR & D

פורסם

שמע כסף לא חסר לNVIDIA ,וגם לא AMD ... אז גם אם הם לא ירוויחו סכומים ענקיים לפתח כרטיסים חדשים הם יפתחו

פורסם

סרטוני הדגמת טטסלציה בדמואים האחרונים של Nvidia, הפעם מפורטים ואיכותיים יותר:

^ הגיע הזמן שנתחיל ליראות שימושים יצירתיים לטסלציה:

Tired of game characters that remain unchanged as they take damage and fall over dead looking as good as when they arrived? For your viewing pleasure we introduce the battle of ALIEN vs. TRIANGLES where DX11 tessellation is used to transform and destroy an enemy using "multi-dimensional tessellation."

פורסם

משום מה אני לא מצליח לקבל תמיכה לSLI בדמואים הללו

פורסם

משום מה אני לא מצליח לקבל תמיכה לSLI בדמואים הללו

אני יודע שבראשון (endless city) הם נתנו המלצה לא נכונה בפרופיל ה-SLI. צריך לשנות למצב AFR1. זה רשום בעדכון לדף הזה

לא יודע לגבי החייזרים.

ומה זאת המפלצת הזאת כאן, עוד לא קראתי :)

GeForce GTX 580 3-way SLI review

פורסם

הפעלתי AFR1

הכרטיסים בשימוש של 55-65% משום מה, בדקתי אפשרות של צוואר בקבוק בכרטיס הVRAM נסתם לגמרי, סביב ה750MB בשימוש

זה למה ילדים תלמדו לקח חשוב ולטסלציה השתמשו ב1280MB או יותר

פורסם

משהו בתגובות שם אמר שזה הרבה יותר מהר אצלו עם AFR2 :nixweiss:

אני גם לא בטוח שזו דווקא הטסלציה שלוקחת את כל הזכרון, למרות שספציפית ב-endless city לא הייתי מתפלא.

בכל מקרה, אמרתי לך לעשות SLI של גרסאת ה-1GB ! בתמונה שהוא שם רואים ניצול גבוה של ה-gtx460 sli. כנראה הוא בדק עם גרסאת 1GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים