פורסם 2010 בנובמבר 2215 שנים הסדרה הזאת הגיעה בפרק הזה לשפל כ"כ מחריד שאני שוקל לא להוריד בכלל את הפרק הבא.
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים מה התכוונת ששפל בפרק הזה??? בפרק 9?? הפרק השאיר אותי ממש במתח........אבל הדבר היחיד שהרס לי בנתיים את העונה הזו...זה הדביל הזה שקווין שכר כדי לעקוב אחרי דקסטר.. ועכשיו שהוא נותן לו תמונות של דקסטר ולומן בספינה..אולי עם גופות או סמים, הוא פתאום יורד מהעניין בשביל דברה? קיצר העונה הראשונה הייתה הכי טובה עם האח של דקסטר, הדמות הכי טובה שהייתה בסדרה הזו בנתיים. ואגב ברייקין בד זו באמת סדרה טובה אפילו יותר טובה..מה שכן היה מחריד סוף הפרק אם הגורדן צייס הזה, טיייק איט
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים מישהו יכול להסביר לי איפה לומן ודקסטר ביצעו את הרצח ולמה זה לא היה באותו הבית? זה היה ממש לא מובן...
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים לא נראה לי. קווין ודברה נכנסים לבית של אלכס ולא מוצאים שם כלום, ואיך שזה מסתיים המצלמה עושה זום אוט לבניין ליד כאילו הם עושים את זה שם. אבל למה להם לעשות את זה שם בכלל?
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים הם רצו ללכוד את אלכס בדיוק כשהוא מגיע לבית שלו, לעשות את ההפתעה הזאת שראית ואז לגמור אותו שם.
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים אבל הם לא רצחו אותו בבית שלו אלא בבית להשכרה שהיה צמוד לשם... למה? אין לזה שום צידוק במהלך הפרק חוץ משקווין ודברה לא יתפסו אותם והעונה תסתיים שם ><
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים זה היה בבית משמאלו שעומד למכירה(כנראה).. רואים את המצלמה מתמקדת עליו ויש שלט בגינה..
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים או במילים אחרות: אין כל סיבה הגיונית. מקווה מאוד שהעונה הזאת תהיה האחרונה. הסדרה רק מאבדת מערכה המקורי בכל פרק שיוצא.
פורסם 2010 בדצמבר 314 שנים כל הקטע הרומנטי עם לומן גם כן כ"כ מיותר. כל כך מיותר...הקטע עם החלפת הבית מבחינתי פשוט בלתי ניתן להסביר כמכשיר עלילתי. מאוד מאכזב.אגב לגבי הסדרה שמאבדת מערכה וכו' - לפחות לא קרה לה מה שקרה לסדרת ספרים, בספר השלישי או הרביעי דקסטר מגלה שהDark Passanger הוא בעצם חייזר מכוכב אחר ויוצא להילחם בו. או משהו דומה וגרוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.